הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סייקל רצון לגשר

• פותח/ת השרשור ilusha
  • פורסם בתאריך

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
שלום ושבוע טוב לכולם!

סיימתי סייקל לאחר 10 שבועות.

טסטווירון 750 (3בשבוע) + וינסטרול 50 (יום כן יום לא) + פרגניל 500 מחולק ל 2 בשבוע

מעוניין לעשות הפסקה קצרה ושוב להתחיל סייקל.

מה ההמלצה?

תודה רבה!

סיום סייקל שלישי

בן סייקל לסייקל היית הפסקה שנה.

מעוניין לעשות הפסקה קצרה מאוד אשמח לקבל הצעה טובה ...

...

זה היה סייקל חיטוב?
כמו שציינת תעשה הפסקה לפחות של שנה ,כי המערכות בגוף צריכות זמן להתאושש..
תמשיך להתאמן ולשמור על התזונה!

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להמשיך לאחר הפסקה קטנה המליצו לי לקחת פרווירון 6 שבועות ולהתחיל שוב.
לא מעוניין בהפסקה של שנה.

בפורום יש לא מעט פוסטים (בעיקר לאחרונה) של אנשים שנידפקה להם המערכת בגלל "גשרים" כאלו או אחרים. החכמה היא ללמוד מטעויות של אחרים, לא לחוות אותן על בשרך.
אם המטרה שלך היא לא להשיג כרטיס פרו, תשתחרר מגשרים ושאר ירקות. תעשה סייקל מסודר, צא ל PCT, תמתין לפחות מספר שבועות שזהה לזמן הסייקל שביצעת, וכנס לסייקל חדש.

• פותח/ת השרשור
איך מומלצץ להתחיל מהיום האחרון של הPCT לחשב את ההפסקה? זאת אומרת לחכות 10 שבועות או 13 שבועות.?

אני אתן לך תשובה לא מתחסדת.... פיסיטי זה חשוב, הבריאות שלך חשובה. אבל הכל תלוי מה המטרות שלך ומה אתה מוכן להקריב.
באופן עקרוני אתה לא חייב להפסיק סייקל בכדי להמשיך להשתפר, רק להחליף חומרים בכדי שהגוף יקבל גירוי מחודש. הגדילה לא תהיה כמו אחרי שנחת כמה חודשים אבל אם להתחשב בשריר שתאבד בין לבין....
אופציה נוספת זה לבצע גשר על מינון TRT פחות או יותר.... משהו כמו 125 מג לשבוע טסט לחודש חודשים ולחזור לסייקל (בלאסט אנד קרוז).
הכל תלוי בך ובמטרה

* שלא להבין אותי לא נכון זו לא ההמלצה שלי - זה פשוט האמת איך שהיא

• פותח/ת השרשור
כן אני מבין תודה לכולם ...
אבל סתם בשביל הידע יש כאלה אומרים שלוקחים פרווירון במשך 6 שבועות ואז מתחילים סייקל אתה אומר @Simon357
לקחת טסט במינון נמוך.. אז שוב סתם בשביל הידע מה עדיף לקחת פרווירון כגשר או טסט במינון נמוך

כן אני מבין תודה לכולם ...
אבל סתם בשביל הידע יש כאלה אומרים שלוקחים פרווירון במשך 6 שבועות ואז מתחילים סייקל אתה אומר @Simon357
לקחת טסט במינון נמוך.. אז שוב סתם בשביל הידע מה עדיף לקחת פרווירון כגשר או טסט במינון נמוך

טסט...

אני לוקח אמפולה אחת של טסט לארבע ימים בגשר ( יש כאלה שאצלם זה סייקל 😃 )

זו לא דוגמא, אם אני זוכר נכון המשקל שלך קרוב ל120?

כן.
אתה צודק - במקרה שלי זה לא חוכמה. אפשר לקחת חצי זה גם סבבה. פשוט אני עובד רק עם רפואי וזה מבאס להעביר הכל לויאלים או להשאיר במזרק קצת.

למה לא להעביר כל זריקה חצי לויאל?
זה מה שאני עושה.
אפשרי אחי... אפשר גם לשאוב למזרק חדש ולשים להמתנה. אתה צודק.
אני פשוט רגיל למינונים גבוהים אז כל פעם שאני שואב 1 סיסי זה נראה לי קצת אז אני פשוט מזריק אותו 😃
* אבל אני לא על TRT מניח שהייתי יותר ממושמע אם זאת הייתה הכוונה

שלום ושבוע טוב לכולם!

סיימתי סייקל לאחר 10 שבועות.

טסטווירון 750 (3בשבוע) + וינסטרול 50 (יום כן יום לא) + פרגניל 500 מחולק ל 2 בשבוע

מעוניין לעשות הפסקה קצרה ושוב להתחיל סייקל.

מה ההמלצה?

תודה רבה!

סיום סייקל שלישי

בן סייקל לסייקל היית הפסקה שנה.

מעוניין לעשות הפסקה קצרה מאוד אשמח לקבל הצעה טובה ...

...
תחכה בסבלנות אל תעשה שטויות, הקראש שיהיה אחר כך לא שווה את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית