הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סייקל רצון לגשר

• פותח/ת השרשור ilusha
  • פורסם בתאריך

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
שלום ושבוע טוב לכולם!

סיימתי סייקל לאחר 10 שבועות.

טסטווירון 750 (3בשבוע) + וינסטרול 50 (יום כן יום לא) + פרגניל 500 מחולק ל 2 בשבוע

מעוניין לעשות הפסקה קצרה ושוב להתחיל סייקל.

מה ההמלצה?

תודה רבה!

סיום סייקל שלישי

בן סייקל לסייקל היית הפסקה שנה.

מעוניין לעשות הפסקה קצרה מאוד אשמח לקבל הצעה טובה ...

...

לי מותר!!!!! חוץ מזה מטעמים כלכליים יקח זמן לסייקל שוב כמו שצריך.
אני ילמד בסוף מדעי המחשב, ויוותר על הנדסת תוכנה בשביל לעבוד יותר

אתה מלך!
באמת תלמד מדעי המחשב - לאחר מכן תעשה משכורות יפות ותוכל לממן לך GH מהבית מרקחת 😃

כן אני מבין תודה לכולם ...
אבל סתם בשביל הידע יש כאלה אומרים שלוקחים פרווירון במשך 6 שבועות ואז מתחילים סייקל אתה אומר @Simon357
לקחת טסט במינון נמוך.. אז שוב סתם בשביל הידע מה עדיף לקחת פרווירון כגשר או טסט במינון נמוך
השאיפה לבצע B&C די ברורה. בסופו של דבר קשה להשיג גדילה משמעותית מאוד תוך ביצוע הפסקות של שנה בין סייקלים. התוצאות כמובן שלא נשמרות לאחר שנה הפסקה וההתקדמות איטית יחסית.
מצד שני, כניסה לעולם השימוש הרציף כרוכה בסיכונים רבים. אם הכוונה לעשות זאת עם תקווה בלב במקום בדיקות דם ועם עצות אחיתופל של ברו-סאיינס טהור וללא ידע בסיסי אז חכה למכה...
הרעיון של פרווירון בין פיצוצים הוא אחד המטופשים ששמעתי. בין פיצוצים יורדים למינון שיוט שבאופן כללי יש לשאוף שיהיה קרוב ככל שניתן ל-TRT משום שרק כך ניתן לשחרר מהלחץ הכלל מערכתי (קרדיו-וסקולרי, כלייתי ועוד...). השלב אמור להימשך כ6-7 שבועות מירידת רמות הטסט לבייסליין לאחר פיצוץ קודם.
לאחר B&C ההתאוששות כבר אינה דומה וההסתברות לשיבושים בהתאוששות הציר גדלה משמעותית. לפרגניל חשיבות עליונה במהלך B&C ושוב, לבדיקות דם הכוללות פרופיל הורמונלי מלא.

אפשר לגשת לרופא משפחה ולבקש בדיקות דם הכוללות פרופיל הורמונלי מלא,סתם ככה?
בהחלט אפשרי, לא בטוח שתקבל. יש כאלה שמחזיקים בקשר מיוחד עם הגורם המנפק את ההפניה, יצא לי להכיר מספר משתמשים שדגמו פרופיל הורמונלי בתדירות שבועית מתחילת הסייקל אל תוך ה-pct ומעבר.
למעשה את בדיקת הדם שאחרי הפיצוץ הראשון כדאי לערוך לקראת סיום השיוט ורצוי שתכלול דווקא מדדים אחרים מטסט וגונדוטרופינים שכן אין ציפיה להתאוששות הציר בשיוט. הכניסה לפיצוץ צריכה להגיע לאחר "שחרור לחץ" ראוי, אחרת הנזקים שגם כך מצטברים עלולים להיות קשים.

• פותח/ת השרשור
חברה סליחה על האיחור.. הינה תוצאות הבדיקות..
אם מישהו מבין ויכול להגיד לי אם הכל תקין חוץ מכדוריות הדם האדומות שייש לי איתם בעיה כרונית...
ולפי מה שהבנתי לא ניתן לעשות עם זה כלום.
האם כל שאר הדברים תקינים?
תודה רבה!
פברואר סיימתי סייקל..

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 20.3 · צפיות: 171
  • 2.png
    2.png
    KB 14.9 · צפיות: 160
  • 3.png
    3.png
    KB 15.3 · צפיות: 160
  • Untitled.png
    Untitled.png
    KB 18.8 · צפיות: 167
אני מאוד מצטער שאני לא לחלוטין עוקב אחר ההסטוריה הרפואית שפירסמת, אך ללא קשר אני מודאג בכל הקשור בספירת הדם שלך.
דאג לכל הפחות לבחירת חומרים מתאימה אם אין לך כוונה לברר לעומק את ספירת הדם.

יש לך ככל הנראה אנמיה מחסר ברזל. כדאי להשלים בירור אצל רופא המשפחה. העלייה בלימפוציטים למעקב בלבד. אין מה להתרגש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית