הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Dorel cohen

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום
אני הייתי בSS חודשיים כמעט
העלתי משקלים והכל היה סבבה עכשיו אני עובר לAB
בגלל שיש לי בעיות עם המכון כושר ואסור לי לעשות דדליפט וסקוואט עם משקלים גבוהים

נתונים שלי :
גובה 1.68
משקל 63.5

משקלים
סקוואט 80
דדליפט 90-95
חזה - 50

היום היה לי אימון A והכל היה רק שהיה לי קשה לסיים 3 סטים של מקבילים (ברגיל אני עושה 3X10 אבל לא הצלחתי ועשיתי 2X6-7)
התכנית
בנץ' פרס 3X8
בנץ' פרס שיפוע חיובי 3X6
פרפר בדאמבלים 3X10
לחיצת כתפיים בישיבה 4X8
חתירה אנכית 3X10
מקבילים צר 3X8
פשיטת מרפקים 3X10:

B
סקוואט 4X8
דדליפט 3X6
הרמת עקבים 3X20
מתח רחב/מתח בסופינציה 4X8
פולי עליון 4X10
כפיפת מרפקים במוט W 3X10
פטישים בעמידה 3X10
בטן 3X20

עכשיו אני עובר לAB
בגלל שיש לי בעיות עם המכון כושר ואסור לי לעשות דדליפט וסקוואט עם משקלים גבוהים
אין דבר כזה, אתה לא צריך לשאול אף אחד כמה משקל לשים או איזה תרגיל לעשות. המאמן יכול להמליץ לך דברים, אבל כל עוד אתה לא פוגע באף אחד, זו חוצפה מצידו לבקש את זה.
מה גם שעל פי הנתונים שציינת (משקל 63 ומתאמן חודשיים בSS), אני לא רואה מצב שבו אתה באמת מרים משקלים כבדים, ואני יכול להבטיח לך שבילדרים שם מרימים יותר.
הוא פשוט מנצל את התמימות שלך על מנת לסדר לעצמו משמרת קלה, בלי אנשים שצריכים עזרה בתרגילים שהוא לא יודע ללמד, ובלי בלאגן במשקולות או התנשפויות וכו'.

אם אתה לא יכול לבצע שם סקוואט ודדליפט, המכון לא טוב ואתה תיאלץ לעבור מכון על מנת להתאמן כמו שצריך. תוכנית בלי סקוואט ודדליפט היא לא תוכנית טובה. ובנוסף, העובדה שאתה תעבור מכון תוריד להם מנוי עקב החוצפה שלהם - שזה תמיד טוב.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה, אתה לא צריך לשאול אף אחד כמה משקל לשים או איזה תרגיל לעשות. המאמן יכול להמליץ לך דברים, אבל כל עוד אתה לא פוגע באף אחד, זו חוצפה מצידו לבקש את זה.
מה גם שעל פי הנתונים שציינת (משקל 63 ומתאמן חודשיים בSS), אני לא רואה מצב שבו אתה באמת מרים משקלים כבדים, ואני יכול להבטיח לך שבילדרים שם מרימים יותר.
הוא פשוט מנצל את התמימות שלך על מנת לסדר לעצמו משמרת קלה, בלי אנשים שצריכים עזרה בתרגילים שהוא לא יודע ללמד, ובלי בלאגן במשקולות או התנשפויות וכו'.

אם אתה לא יכול לבצע שם סקוואט ודדליפט, המכון לא טוב ואתה תיאלץ לעבור מכון על מנת להתאמן כמו שצריך. תוכנית בלי סקוואט ודדליפט היא לא תוכנית טובה. ובנוסף, העובדה שאתה תעבור מכון תוריד להם מנוי עקב החוצפה שלהם - שזה תמיד טוב.
תודה, אני מסיים את המנוי שלי שם ועובר למכון אחר , בנתיים עברתי לab ודווקא סבבה לי .. ודרך אגב אני חצי שנה במכון הזה ולא ראיתי בילדר אחד שמרים סקןואט כבד חחח כן נשמע מוזר
תודה על ההתייחסות אחי
דבר ראשון תעבור מכון
דבר שני תעשה AB קצת יותר טוב ממה שבנית לעצמך פה
אתה יכול להגיד לי מה ןלא טוב ומה לשנות?
תודה רבה

תודה, אני מסיים את המנוי שלי שם ועובר למכון אחר , בנתיים עברתי לab ודווקא סבבה לי .. ודרך אגב אני חצי שנה במכון הזה ולא ראיתי בילדר אחד שמרים סקןואט כבד חחח כן נשמע מוזר
תודה על ההתייחסות אחי אהבתי

אתה יכול להגיד לי מה ןלא טוב ומה לשנות?
תודה רבה

רגליים זה שריר גדול. הייתי עושה במקום תאומים לאנג'ים או לג פרס ואם כזה חשוב לך לעבוד תאומים אז תוסיף בסוף האימון אבל בשום אופן לא להחסיר תרגיל ירך לתרגיל תאומים. אלא אם היריכיים שלך מגיבות באופן עצום רק לסקוואט ודדליפט ואז אפשר לשקול.
בגב גם מתח וגם פולי זה די דומה. הייתי עושה חתירה ואולי גם הייתי מחלק את זה ל3 תרגילים של 3.
בחזה זה נראה שסתם דפקה בבנץ חיובי 3X6 בלי קשר לכלום
יד קדמית אין גיוון בחזרות.

• פותח/ת השרשור
רגליים זה שריר גדול. הייתי עושה במקום תאומים לאנג'ים או לג פרס ואם כזה חשוב לך לעבוד תאומים אז תוסיף בסוף האימון אבל בשום אופן לא להחסיר תרגיל ירך לתרגיל תאומים. אלא אם היריכיים שלך מגיבות באופן עצום רק לסקוואט ודדליפט ואז אפשר לשקול.
בגב גם מתח וגם פולי זה די דומה. הייתי עושה חתירה ואולי גם הייתי מחלק את זה ל3 תרגילים של 3.
בחזה זה נראה שסתם דפקה בבנץ חיובי 3X6 בלי קשר לכלום
יד קדמית אין גיוון בחזרות.
אוקי , החלפתי הרמת עקבים בלאנגים 3X8
ובבנץ חיובי זה 3X6-8 , מה הבעיה עם זה?

מתח - 2X8
חתירה 3X10
פולי עליון 3X10
מהאתה אומר?
תודה על העזרה אחי

אוקי , החלפתי הרמת עקבים בלאנגים 3X8
ובבנץ חיובי זה 3X6-8 , מה הבעיה עם זה?

מתח - 2X8
חתירה 3X10
פולי עליון 3X10
מהאתה אומר?
תודה על העזרה אחי

עזוב אחי. בשביל לבנות תכנית אימון צריך ידע זה לא סתם לזרוק תרגילים ולתת מספר חזרות
פשוט תפנה לאיש מקצוע
גם אני שרציתי תפריט תזונה לא הרכבתי לבד(למרות שיכולתי) הלכתי לתזונאי

המכונים של היום פשוט בושה, מנצלים תמימות של ילדים

תעבור מכון ותעביר איתך כמה חברים שילמד לקח בעל המכון

• פותח/ת השרשור
המכונים של היום פשוט בושה, מנצלים תמימות של ילדים

תעבור מכון ותעביר איתך כמה חברים שילמד לקח בעל המכון
כן , אבל המנהל של המכון הוא אחלה גבר ולא מעניין אותו ממש איזה תרגילים אני עושה אבל המאמן שתמיד בשעות הצהריים עד הערב הוא הבעיה שלי והוא לא נותן לי לעשות
אני יעבור מכון שיגמר לי המנוי
תודה

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה?? ובאיזה משקלים הוא עוצר אותך?
אני בן 14.9 שוקל 63 (מתאמן 6 חודשים עם הפסקה של חודש וחצי בגלל מחלה התחלתי עם משקל 51.6)
הוא אוסר עלי דדליפט ועוצר אותי ב80 סקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית