ייעוץ טרן ואסטמה

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אהלן,
נמצא בtrt תכף מסיים סייקל שני שכלל טסט ובולדנון, היו לי קשיים בנשימה בגלל שאני אסמטי ולאחר ששילבתי אספירין במינון נמוך הכל חזר לקדמותו.

אני מבין שטרן פוגע בנשימה השאלה היא עד כמה זה יהיה נורא אם אשלב טרן במינון של 400מג לשבוע עם טסט בהתחשב שיש לי אסטמה?

כמובן שהשילוב של הטרן יהיה בסייקל הבא.

אהלן,
נמצא בtrt תכף מסיים סייקל שני שכלל טסט ובולדנון, היו לי קשיים בנשימה בגלל שאני אסמטי ולאחר ששילבתי אספירין במינון נמוך הכל חזר לקדמותו.

אני מבין שטרן פוגע בנשימה השאלה היא עד כמה זה יהיה נורא אם אשלב טרן במינון של 400מג לשבוע עם טסט בהתחשב שיש לי אסטמה?

כמובן שהשילוב של הטרן יהיה בסייקל הבא.
מאוד פוגע בנשימה אל תיקח

סבבה אז אני אוותר.
איך דקה משפיע על הנשימה בהתחשב שגם הוא nor-19?
הסיבה שטרן מעיק מבחינה נשימתית לא קשורה בהיותו nor19. סביר שעם דקה לא תחווה תופעות דומות (באופן כללי הם מאוד לא דומים).

• פותח/ת השרשור
אני שוקל לנסות טרן קצר שתהיה לי אופציה לצאת מהר עם מינון נמוך של נגיד 50מג eod.
מה דעתך?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שקראתי זמן מחצית החיים של טרן אצטט הוא בין 48 ל72 שעות - eod יספיק פה.

השאלה שלי היא לא לגבי תדירות ההזרקות אלא לגבי הסיכון במינון נמוך בשילוב עם האסטמה.

השאלה שלי היא לא לגבי תדירות ההזרקות אלא לגבי הסיכון במינון נמוך בשילוב עם האסטמה.
זה שהזמן חיים של הקצר הוא קצר ! זה לא אומר שאתה יכול להתחמק מהשיעול , אבל אתה יכול להיות רגוע אתה יכול להזריק חצי מיל כל פעם באיזור אחר ואתה לא תרגיש

• פותח/ת השרשור

בסייקל טרן האחרון שעשיתי ההייתי יושב בחדר והיו מעירים לי על כמה אני מרעיש בנשימה הכבדה. לעלות קומה במדרגות הספיקה בכדי לחנוק אותי.
800מג טרן ארוך 600 מג קצר

בסייקל טרן האחרון שעשיתי ההייתי יושב בחדר והיו מעירים לי על כמה אני מרעיש בנשימה הכבדה. לעלות קומה במדרגות הספיקה בכדי לחנוק אותי.
800מג טרן ארוך 600 מג קצר
למה מינונים כאלה? ביחד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית