אחר אני לא יכול עם זה כבר , נמאס לי

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
כבר 7 חודשים כמעט שאני מתאמן וזה בלי שינוי!
היה לי כמה פציעות וכל השאר ( חלק מספורט , 2 פציעות מחדר כושר שדפקו אותי ).
עשיתי SS - דפק אותי ( חודש וחצי טוב , חודש וחצי נוסף פציעות כל הזמן )
עשיתי בהתחלה 3 חודשים חיטוב - בהתחלה לא הבנתי אז שרפתי תאמאמא של השריר , ההיקף יד רפוי היה 28 , אחרי 26 ולא השתנה הגוף בשיט , הגרעון היה לפחות 1200 ( אני בהתחלה חישבתי יצא לי 500 , בגלל שלא חישבתי טוב ).
עכשיו אני במסה כבר 4 חודשים ( כמו שאמרתי 3 חודשים SS ) ושבועיים FBW ושבועיים AB.
בהתחלה עליתי סבבה ב-SS בחודש וחצי ראשונים , 4 קילו , אחרי זה התחילו הבעיות.
אני אוכל 3000 קלוריות ולא עולה במשקל.. .אני כזה נואש שהכנתי עוגיות שיבולת שועל אבל עם 70 גרם סוכר ו15 גרם אבקת קקאו ובסוף קצת סירופ ( אני אוכל 2 עוגיות כל יום - 200 קלוריות ) כי אין לי מה לאכול עוד.
גובה 1.69 , משקל 67 , בן 16 ( לפני 3 ימים )

תפוח אדמה, 400 גרם
לחם קל מחיטה... - דגנית עין..., 4 פרוסה(30 גרם)
גבינת שמנת עם... - מחלבות גד, 2 כפית(9 גרם)
פרוסות עמק... - תנובה, 2 גודל ממוצע(25 גרם)
טונה בהירה..., 60 גרם
ביצה שלמה..., 2 גודל ממוצע(58 גרם)
חזה עוף, 400 גרם
אורז בסמטי - מגה, 300 גרם
שמן זית, 3 כף(10 מ"ל)
קוטג`... - תנובה, קופסת פלסטיק(250 גרם)
אגוזי מלך... - שקדיה, 30 גרם
חלב 3%... - הרדוף, 100 מ"ל
טחינה משומשום... - בארכה, כף(15 גרם)

אנרגיה (קלוריות) 2872
חלבונים (גרם) 199.7
פחמימות (גרם) 210.419
מתוכן סוכרים (גרם) 5.9
שומנים (גרם) 135.44
מתוכם שומן רווי (גרם) 43.51
מתוכם שומן טראנס (גרם) 0

אני מניח שעכשיו זה 3172 קלוריות , אבל לפני זה גם ב-3500 לא הייתי עולה... הקלוריות השתנו בגלל שכבר נמאס לי מהגועל של שיבולת שועל ( מצטער לאלו שאוהבים את זה ).

אני יודע שכבר פתחתי כזה בעבר , אבל אני לא יכול , 7 חודשים ולא רואה שינוי בידיים אישית נגיד.
חזה , גב , טרפזים , רגליים , תאומים יש שינוי אבל יד אחורית / קדמית וכתפיים לא חושב כל כך... ( ידיים לא גדלו כבר 3 חודשים! אתם יודעים מה זה? )
המשקלים נגיד בחדר כושר עלו לי דווקא , אבל לא באלי ידיים רזות כמו של עיפרון.
אני בטוח שיבואו פה אנשים ויגידו דברים על מה שאמרתי עכשיו אבל מה לעשות...

אה וסורי שבלבלתי פה את הכל

תוריד חלבונים, תעלה פחמימות במקום.
אם אתה שוקל 67 אתה יכול להוריד חלבונים עד 140-150 אפילו, ולהחליף את כל זה בפחמימות ששוות לחלבונים בערך הקלורי, אבל ידאגו לגדילה שלך באופן משמעותי יותר. יותר חלבון לא מוסיף יותר שריר, זה סתם מיותר במקרה שלך. תחליף בפחמימה ואתה תרגיש בשינוי.

א. צר לי לשמוע על התסכול.
ב.קשה לי להאמין שאתה עומד בכזה תפריט בצורה יום יומית..כל אלו שפרסמו שאני מכיר שאכלו כמות כזו של קלוריות על משקל כזה ולא עלו לא באמת הקפידו בזה יום יום,ופה קבור הכלב.
ג.מה שכן.נשמע כאילו ציפית ליותר מידי ב8 חודשים.
ד.שקלת ייעוץ אישי לתקופה? כדי שלפחות יתן לך גם את הכלים להתמודדות ואז תוכל לפרוח לבד?

לא יכול להיות שאתה מתאמן 8 חודשים ושומר על תפריט עם 3000 קלוריות ולא גודל.
או שיש לך בעיה הורמונלית או שאתה לא יודע להתאמן או שאתה לא באמת אוכל 3000 קלוריות.

תוריד חלבונים, תעלה פחמימות במקום.
אם אתה שוקל 67 אתה יכול להוריד חלבונים עד 140-150 אפילו, ולהחליף את כל זה בפחמימות ששוות לחלבונים בערך הקלורי, אבל ידאגו לגדילה שלך באופן משמעותי יותר. יותר חלבון לא מוסיף יותר שריר, זה סתם מיותר במקרה שלך. תחליף בפחמימה ואתה תרגיש בשינוי.
פחמימה=4 קלוריות
חלבון=4 קלוריות
יש פחמימות שלא שוות ערך קלורי לחלבונים?
אין מצב שאתה אוכל 3k+ ולא עולה יכול להיות שאתה לא מחשב נכון?

• פותח/ת השרשור
זה לא שציפיתי למשהו ב-8 חודשים / 7 חודשים , אבל לפחות משהו , לפחות שיפור קטן.
ותשמע , יש לי כזה כמו בעיות לפעמים עם האוכל , אם אני חולה אפילו יום 1 אני יורד חצי קילו , זה לא נוזלים זה היה לי ככה גם ביום כיפור שצמתי.
גם ביום שני הייתי חולה יומיים לא יכלתי לאכול - כאב ראש ענקי , הרגשתי חלש , לא אכלתי כמעט כלום.
ירדתי קילו וחצי ואני לא מצליח לעלות אותם חזרה...
מה שמוזר , אני לא חושב שאני משמין גם ( כאילו בבטן ).

ובקשר לחלבונים , זה 120 גרם חלבון מלא לפחות והשאר לא , בגלל זה אפשר.

ומה שיותר מוזר זה שלפני שהתחלתי להתאמן , אפילו אם הייתי אוכל 2100~2200 קלוריות הייתי עולה במשקל , אבל בגלל שעשיתי "דיאטה דפוקה" נראלי אם זה ככה , אבל לא נראלי , פשוט נשקלתי כל יום במשך שנה וחצי~שנה ונשארתי על אותו משקל.

לא יכול להיות שאתה מתאמן 8 חודשים ושומר על תפריט עם 3000 קלוריות ולא גודל.
או שיש לך בעיה הורמונלית או שאתה לא יודע להתאמן או שאתה לא באמת אוכל 3000 קלוריות.
🙄
לפחות אחת מהאופציות שרשמתי נכונות. ברגע שתפנים את זה תוכל להתקדם.

נערך לאחרונה:
לפי דעתי יש לך בעיה בטכניקה, זה מסביר למה אתה נפצע כל הזמן ולמה אתה לא גדל.
תמצא מי שיעבוד איתך על תרגילים וכשהטכניקה שלך תהיה טובה תתחיל לגדול ותפסיק להיפצע

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי יש לך בעיה בטכניקה, זה מסביר למה אתה נפצע כל הזמן ולמה אתה לא גדל.
תמצא מי שיעבוד איתך על תרגילים וכשהטכניקה שלך תהיה טובה תתחיל לגדול ותפסיק להיפצע
קודם כל , הטכניקה שלי טובה , רק הסקוואט הייתה דלקת וזה לא בטוח דלקת.
אבל זה עבר בזכות תרגילים לעצם האגן.
אפילו כולם אומרים שהטכניקה טובה. ( מי שבחדר כושר כאילו , אני די חופר להם לפעמים חח )
אה וייעוץ אישי אני לא חושב , לא יודע לא באלי לבזבז כסף בשביל זה.

נערך לאחרונה:
פחמימה=4 קלוריות
חלבון=4 קלוריות
יש פחמימות שלא שוות ערך קלורי לחלבונים?
אין מצב שאתה אוכל 3k+ ולא עולה יכול להיות שאתה לא מחשב נכון?
זה מה שאמרתי, שפחמימות שוות בערך הקלורי לחלבונים, אבל זה לא הכל רק קלוריות. זה גם משנה מאיפה הקלוריות, ולדעתי אם הוא יחליף 40 גרם חלבון שבתפריט שלו ל40 גרם פחמימה, יש לו סיכוי גדול יותר לגדול כי מאגרי הגליקוגן יהיו מלאים באופן עקבי יותר. יכול להיות שאני טועה, אבל מהניסיון שלי זה מה שאני חושב שצריך לעשות...

זה מה שאמרתי, שפחמימות שוות בערך הקלורי לחלבונים, אבל זה לא הכל רק קלוריות. זה גם משנה מאיפה הקלוריות, ולדעתי אם הוא יחליף 40 גרם חלבון שבתפריט שלו ל40 גרם פחמימה, יש לו סיכוי גדול יותר לגדול כי מאגרי הגליקוגן יהיו מלאים באופן עקבי יותר. יכול להיות שאני טועה, אבל מהניסיון שלי זה מה שאני חושב שצריך לעשות...
ולדעתך 200+ גרם פחמימות לא מספיק למלא את מאגרי הגליקוגן?

ולדעתך 200+ גרם פחמימות לא מספיק למלא את מאגרי הגליקוגן?
ביום של אימון ממש ממש ממש לא.
וגם ביום מנוחה לא בטוח..

עריכה:
מדבר על 200. לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר 200+, בכל מקרה אני מדבר על המקרה הספציפי הזה.

קודם כל , הטכניקה שלי טובה , רק הסקוואט הייתה דלקת וזה לא בטוח דלקת.
אבל זה עבר בזכות תרגילים לעצם האגן.
אפילו כולם אומרים שהטכניקה טובה. ( מי שבחדר כושר כאילו , אני די חופר להם לפעמים חח )
אה וייעוץ אישי אני לא חושב , לא יודע לא באלי לבזבז כסף בשביל זה.
גם אצלי בחדר כושר אמרו לי שהטכניקת סקוואט שלי טובה בכיתה ט'. אתה יודע איך היא נראתה?

ביום של אימון ממש ממש ממש לא.
וגם ביום מנוחה לא בטוח..

עריכה:
מדבר על 200. לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר 200+, בכל מקרה אני מדבר על המקרה הספציפי הזה.
כל עוד לא מדובר באימון ריקון גליקוגן אני לא חושב שתצליח חרדת מתחת ל20% גליקוגן בשריר אם כל יום אתה אוכל 200 גרם פחמימה.

• פותח/ת השרשור
מה זה החרא הזה :(
כבר יומיים שאני אוכל לפי התפריט ואני יורד מהמשקל...
יום 1:66.3
יום 2 : 66.1
יום 3 ( היום ) : 65.9?!!

מה זה החרא הזה 😭
כבר יומיים שאני אוכל לפי התפריט ואני יורד מהמשקל...
יום 1:66.3
יום 2 : 66.1
יום 3 ( היום ) : 65.9?!!
אל תישקל כל יום. תישקל פעם בשבוע ביום קבוע על הבוקר כשאתה קם אחרי שהשתנת ועדיין לא אכלת או שתית, ככה תדע באמת את קצב ההתקדמות שלך. אם אתה רואה שירדת תוסיף אוכל ותבדוק שבוע לאחר מכן. כשאתה נשקל כל יום יש משחק של הנוזלים בגוף שלך ואי אפשר לדעת באמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית