הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

• פותח/ת השרשור Yarik
  • פורסם בתאריך

Yarik

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0

הינה 130 קילו מה דעתכם ?
גובה 186 משקל 108 עושה ss הגעתי ל 165 על 5 בדדליפט ואז עשיתי 180 לחזרה הצלחתי אחרי שבועיים ניסיתי 190 לחזרה ונפצעתי עוד לא עשיתי ריסט אני בתוכנית ss הינה אני אחרי חודש וחצי ללא דדליפט מנסה להבין את הטכניקה

זה לא דדליפט למעט החזרה הראשונה והאחרונה.
דדליפט מבוצע מעצירה מתה (מכאן שמו - כי הוא מתחיל מdead stop)
אתה לא נכנס לסטאפ כמו שצריך אבל בצורה לא מכוונת יוצא לך משהו שהוא לפחות במשקל קל, בסדר מבחינת מנח עמוד השדרה, בחלק מהחזרות. למעט הצוואר המתוח למעלה - שזה משהו שאתה מבצע גם בסקוואט וצריך להפסק.
כן, המשקל קל לך.

בנוסף, המוט לא במקום, אתה מאוד ממהר ופזיז משום מה, ואתה פשוט צריך ללמוד לבצע דדליפט. תיעזר בחמשת שלבי המשיכה ובהוראות הצילום.

וכדרך אגב,
הגעתי ל 165 על 5 בדדליפט ואז עשיתי 180 לחזרה הצלחתי אחרי שבועיים ניסיתי 190 לחזרה
זה לא מה שעושים ב-SS

הינה אני אחרי חודש וחצי ללא דדליפט
אתה קופץ מעל הפופיק. אחרי חודש וחצי שלא משכת, שהשיא שלך הוא 180 לסינגל, התחלת עם 130 ק"ג, ועוד בצורה כל כך פזיזה?
תוצאות ההתנהלות הזו לא מפתיעה:
ואם כבר,
אז מה הפציעה?

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח אבל כאבה לי נקודה מסוימת בגב התחתון שבועיים בקושי יכולתי לזוז עקב 190 לחזרה .
וזה שאני עושה בסוף כל אימון מאקסימום לחזרה אני רציתי לבדוק כמה אני יכול כי אני רוצה להשתתף בפורליפטינג.
מה זאת אומרת קופץ מאל הפופיק ? מתחיל עם משקלים גבוהים מידי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית