הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת שיער

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
אני רוצה לעשות שעווה באיזור החזה והבטן... מאחר וזה פעם ראשונה אני צריך המלצות לאיך לעשות האם בכלל שעווה הכי יעילה? ואיזה קרם למרוח אחרי כדי שלא יצאו פצעונים
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
בסדר מה אנחנו כוסיות... למרות שלא חוכמה שאני אומר את זה כי בחיים לא עשיתי אבל אני מעניין שאני ישרוד..
ולפי מה שהבנתי שעווה יותר טוב מסכין לא?

אם כבר אז תוריד עם מכונה, לוקח שעה להוריד עם סכין זה סתם חופר :S

בסדר מה אנחנו כוסיות... למרות שלא חוכמה שאני אומר את זה כי בחיים לא עשיתי אבל אני מעניין שאני ישרוד..
ולפי מה שהבנתי שעווה יותר טוב מסכין לא?

זה לא קשור לגבי הכאב.

בחלק של הבטן והחזה, האזור מאוד רגיש, לכן עדיף להוריד עם סכין/מכונת תספורת.
באזור הרגליים אין שום בעיה להוריד עם שעווה/אפילטור, כי סף הכאב באזור זה נמוך.

ברור ששעווה עדיף, כי אתה תולש את השערה מהשורש, מה שעם סכין/מכונת תספורת אתה לא עושה.

תעשה עם מכונה, אלה אם כן יש לך גנים של אבו-שיער אז תעשה לייזר

אני עד עכשיו היתי עושה עם מכונת תספורת. כן זה נוח ולוקח 2 דקות אבל השערות גודלות מהר יותר וארוך יותר...... :(
קיץ הבא אני כבר יעשה שעווה.

לפותח הפוסט אם אתה יכול ליסבול את הכאב:suicide: אז תעשה שעווה.
פעם ראשונה לפחות תעשה אצל מישהי* מקצועית.

חברה שלי לפני חודשיים עשתה לי, אחרי כל הורדה מצאתי את עצמי הולך למקלחת בכלל הכאבים. בסופו של דבר עשיתי אבל לא חוזר על זה בחיים. אישית, אני מוריד עם סכין ולדעתי עדיף פי עשר.

• פותח/ת השרשור
עזוב את הכאב לשניה... אני מדבר מבחינת תוצאת סופית שעווה נותנת יותר מאשר סכין גילוח לא?

עזוב את הכאב לשניה... אני מדבר מבחינת תוצאת סופית שעווה נותנת יותר מאשר סכין גילוח לא?
כן בהרבה יותר. אם אתה מוריד בסכין אז אחרי 3 ימים יוצאים לך קוצים שהם מגעילים, ואתה צריך להוריד כל פעם עד שמגיע החורף ואז אני אישית משאיר. בשעווה השיער יוצא אחרי משהו כמו חודש, וגם כשהוא גודל אז הוא גודל בצורה יפה באורך רגיל.

אם אתה מוכן לסבול 15 דקות של כאבים ואולי צרחה פה ושם אז לך על זה. אני אישית הולך על גילוח וזה גם בחודשי הים והבריכות.

כן בהרבה יותר. אם אתה מוריד בסכין אז אחרי 3 ימים יוצאים לך קוצים שהם מגעילים, ואתה צריך להוריד כל פעם עד שמגיע החורף ואז אני אישית משאיר. בשעווה השיער יוצא אחרי משהו כמו חודש, וגם כשהוא גודל אז הוא גודל בצורה יפה באורך רגיל.

אם אתה מוכן לסבול 15 דקות של כאבים ואולי צרחה פה ושם אז לך על זה. אני אישית הולך על גילוח וזה גם בחודשי הים והבריכות.

גם שעווה מתחיל לצמוח אחרי יומיים שלושה אבל בקטנה
ורק אחרי שבועיים ככה זה צומח רציני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית