קראתי על התוכנית באתר קילוגרם .
אני מעוניין לעשות את התוכנית , האימון עובד בצורה של FBW של 3 פעמים בשבוע ?
תוכנית למתחלים By: Paul Bourque ( קרדיט ל -bodybuilding.com)
סקוואט
סטיף דד ליפט / כפיפות ברך
בנץ פרס
בנט אובר
פרס בעמידה
כפיפת מרפק
פשיטת מרפק
6- אימונים 1X15
6 -אימונים 2X10
6- אימונים 3X5
6 -אימונים 3X5 RM5
מבוסס על אותם העקרונות של HST. לא חיבים להגיע לכשל ב 2 הבלוקים הראשונים אך בסוף בלוק ה – 3 צריך לבדוק RM5 בכדי לעבוד 6 אימונים עם RM5.
אז אני עושה 6 אימונים (הכוונה לשבועיים ? כל שבוע 3 אימונים ?) של סט אחד כל תרגיל 15 חזרות (לתת 100 אחוז ? )
ואז לעשות 6 אימונים של 10 חזרות 2 סטים כל תרגיל .
לאחר מכן 6 אימונים 3X5 (רשום אימון אחריזה RM5 , סתומרת באימון הזה לא לתת 100 אחוז? לעשות עם משקלים שאפשר לעשות לדוגמא 7 חזרות ?)
ולאחר מכן אימונים של 3X5 בRM5 (שבזה נותנים 100 אחוז)
אחרי ה-24 אימונים האלה , חוזרים שוב הכל מהתחלה ? לא הבנתי איך מעלים פה משקלים אם לא אמורים לתת 100 אחוז כל אימון וגם מורידים את הכמות חזרות .
בסה"כ המטרה שלי היא לעלות כמה שיותר את המשקל בבנץ , כי אני רוצה לתת דגש לחזה , אני בסה"כ מרוצה מהכל , ורק רוצה לגדול עוד בחזה . אם יש תוכנית אחרת שאתם ממליצים לי עליה שיכולה לעזור למטרה שלי אני ישמח לשמוע , תודה לעוזרים . (אני יודע שSS הכי מתאימה אבל אני לא יכול לעשות סקוואט אז היא לא מתאימה לי . )
אני מעוניין לעשות את התוכנית , האימון עובד בצורה של FBW של 3 פעמים בשבוע ?
תוכנית למתחלים By: Paul Bourque ( קרדיט ל -bodybuilding.com)
סקוואט
סטיף דד ליפט / כפיפות ברך
בנץ פרס
בנט אובר
פרס בעמידה
כפיפת מרפק
פשיטת מרפק
6- אימונים 1X15
6 -אימונים 2X10
6- אימונים 3X5
6 -אימונים 3X5 RM5
מבוסס על אותם העקרונות של HST. לא חיבים להגיע לכשל ב 2 הבלוקים הראשונים אך בסוף בלוק ה – 3 צריך לבדוק RM5 בכדי לעבוד 6 אימונים עם RM5.
אז אני עושה 6 אימונים (הכוונה לשבועיים ? כל שבוע 3 אימונים ?) של סט אחד כל תרגיל 15 חזרות (לתת 100 אחוז ? )
ואז לעשות 6 אימונים של 10 חזרות 2 סטים כל תרגיל .
לאחר מכן 6 אימונים 3X5 (רשום אימון אחריזה RM5 , סתומרת באימון הזה לא לתת 100 אחוז? לעשות עם משקלים שאפשר לעשות לדוגמא 7 חזרות ?)
ולאחר מכן אימונים של 3X5 בRM5 (שבזה נותנים 100 אחוז)
אחרי ה-24 אימונים האלה , חוזרים שוב הכל מהתחלה ? לא הבנתי איך מעלים פה משקלים אם לא אמורים לתת 100 אחוז כל אימון וגם מורידים את הכמות חזרות .
בסה"כ המטרה שלי היא לעלות כמה שיותר את המשקל בבנץ , כי אני רוצה לתת דגש לחזה , אני בסה"כ מרוצה מהכל , ורק רוצה לגדול עוד בחזה . אם יש תוכנית אחרת שאתם ממליצים לי עליה שיכולה לעזור למטרה שלי אני ישמח לשמוע , תודה לעוזרים . (אני יודע שSS הכי מתאימה אבל אני לא יכול לעשות סקוואט אז היא לא מתאימה לי . )
נערך לאחרונה: