הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באמצע סייקל ולא יכול להתאמן ..

• פותח/ת השרשור Scre
  • פורסם בתאריך

Scre

משתמש מתחיל
131
8
נק' מוניטין:
-62
131
8
אני באמצע סייקל טסט אנטט ( תכף שבוע רביעי ) ולפתע בבוקר גיליתי שיש לי דלקת בכתף וברגליים וקשה לי מאוד לזוז, הייתי אצל הרופא אני זקוק לפחות לשלושה שבועות הפסקה, עכשיו אני לא יודע מה לעשות להמשיך את הסייקל בכל זאת או מה?

הועבר לפורום סטרואידים ותרופות.
אנא פתח נושא בפורום המתאים בפעם הבאה. תודה.

אם זה ברמה כל כך גבוהה שאתה מתאר הייתי מציע לך לשבור את הסייקל ולתת לגוף שלך להתאושש.
רק אחרי 4 שבועות החומר מתחיל להיות מורגש.
לגבי פיסיטי אני לא בטוח מה אתה צריך לעשות אם בכלל. יכול להיות משהו מקוצר עדיף לחכות לתגובה מיותר מבינים

חבל להפסיק את הסייקל , לי גם לפעמיים יש דלקות שאחרי 5 ימים גג שבוע עובר הרופא סתם נסחף אומר שלוש שבועות בשביל להיות בטוח כי מה אכפת לו ...חכה שבוע אתה יכול לקחת כדורים אנטי דלק' בשביל לזרז תוך שבוא הכל יעבור ותוכל להמשיך.

• פותח/ת השרשור
חבל להפסיק את הסייקל , לי גם לפעמיים יש דלקות שאחרי 5 ימים גג שבוע עובר הרופא סתם נסחף אומר שלוש שבועות בשביל להיות בטוח כי מה אכפת לו ...חכה שבוע אתה יכול לקחת כדורים אנטי דלק' בשביל לזרז תוך שבוא הכל יעבור ותוכל להמשיך.
ואם זה ימשיך לכאוב באמת הרבה זמן אז סתם ככה המשכתי את הסייקל..
בבקשה תגובות מאנשים עם ידע בנושא?

ואם זה ימשיך לכאוב באמת הרבה זמן אז סתם ככה המשכתי את הסייקל..
בבקשה תגובות מאנשים עם ידע בנושא?
1. מציע לך להמתין שבוע לפני שאתה מקבל החלטות נמהרות, הטסט יכול במידה מסוימת לסייע לך בהתאוששות מהפציעה
2. וחשוב יותר מכך, מציע לך לבדוק טוב את הטכניקה שלך באימון כדי לעלות על הסיבות שהובילו לפציעות האלו ולהימנע מלהגיע למצב כזה שוב שוב

• פותח/ת השרשור
אני כנראה אמשיך בנתיים להזריק כרגיל ונראה מה יהיה..
וזה לא קשור לטכניקה ולא לחדר כושר קיבלתי דלקת ממשהו אחר שאני כבר יודע מה זה לא חשוב אבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית