הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוכל או תוספים ?

Eden1994nike

משתמש מתחיל
39
76
נק' מוניטין:
54
39
76
קודם כל לא הייתי כאן הרבה זמן אז הגיע הזמן לחזור לעניניים 😃
האימונים שלי נשארו פחות או יותר אותו הדבר ולא עשיתי הפסקה לטווח ארוך כמעט אף פעם .
בזמן האחרון השיגרה וסדר היום גורמים ללחץ ועצבים .
האימונים והתזונה והרמה שהגעתי אלייה בהתמדה ירדה בהרבה ..!
וירדתי המון במסת שריר .... חזרתי להיות דחליל שלא אוכל בריא בכלל !!!
אני רוצה להחזיר לעצמי את מסת השריר ורוצה מהר !!!!
תנו לי עצות לדברים האלה חשבתי להתחיל עם חומצות אמינו ועוד כמה דברים
השאלה היא לגבי האוכל ... איזה מאכלים יתרמו לי לרצון שלי ומה המינון שאני צריכה לקחת חומצות אמינו

קבצים מצורפים

• 10917863_316768841849811_4367856059790961473_n.jpg
    10917863_316768841849811_4367856059790961473_n.jpg
    KB 48.2 · צפיות: 262
תנו לי עצות לדברים האלה חשבתי להתחיל עם חומצות אמינו ועוד כמה דברים
הדרך היחידה היא לאכול יותר ולהרים כבד..חומצות אמינו יעזרו אם יש לך חוסר כלשהו, ובהנחה שאת אוכלת מספיק לא אמורים ליהיות לך חוסרים. זה כמו להגיד שאבקת חלבון תעשה לך פלאים ופתאום תיהי שרירית.

אני מניח שאת כבר מכירה את המאמרים אבל למקרה שלא ממליץ לך לעבור על אלה שוב:

https://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול.
בהצלחה!

היי עדן וברוכה השבה 😃

ואת צודקת באמת נהפכת לדחליל 😉

אני בטוח שהספקת להבין שכדי להגיע לתוצאות לאורך זמן אין דבר כזה "מהר".

הכל צריך להיות יחסית איטי כדי לקבל את התוצאות שאת רוצה.

כמו שיוגב כבר רשם - את צריכה להתחיל לאכול כמו שצריך עם פלוס קלורי ולחזור להרים כבד(ומן הסתם גם לישון ולנוח טוב) והכל ישתפר.

• פותח/ת השרשור
חחחח תודה עוז...
הבעיה אצלי היא שבאמת עדיין לא כלכך יודעת מה לאכול בשתי הארוחות המרכזיות של היום ... הארוחות האפקטיביות ..
ואז אני פשוט בבאמת לא אוכלת כלכך טוב כי יוצא שהארוחות שלי במשך היום הם : יוגורט , חטיף אנרג'י , צלחת עם גרנולה וחלב , ועוד איזה פרי קטן ... לפעמים פרוסה עם אבוקדו וקצת שקדים... אבל חוץ מזה אני ממש לא אוכלת

אני זוכר שהיו לך גזעי עץ(יפייפיים יש לומר...) במקום רגליים, גם זה נעלם ?

לא מתפלא בכלל לפי מה שאת מתארת... תסתכלי על מה שרשמת לגבי מה שאת אוכלת ותביני לבד למה הגוף השתנה.

אין לך מספיק מכלום. לא מפחמימות לא משומן וממש ממש לא מחלבון.

אין "בשר"(מילה דו משמעית) בתפריט.
הוא מורכב מיותר מדי דברים קטנים כמו נשנוש. מה עם עופות ? חזה עוף ? אורז ? ספגטי ? סלמון ? וכו'

כל הדברים הללו אין לך בתפריט.

מצד אחד את אומרת שאת רוצה לעלות במשקל מצד שני את אוכלת תפריט שלא תואם את המטרה שלך.

• פותח/ת השרשור
בדיוק ...
אני ממש רוצה להתחיל לאכול נכון !!!! לבנות את השריר אי אפשר על מה שאני אוכלת כיום...
ואני ממש לא צמחונית או טבעונית אני אוהבת בשר דגים הכל הכל הכל ...
אבל זה הקטע אני לא משקיעה בארוחות ...
רציתי שתייעצו לי על שתי ארוחות כאלה ...
ארוחה אחת לפני האימון וארוחת ערבכ אחרי האימון

לא כ"כ הבנתי מה "חוסם" אותך ?

את נותנת את התחושה שיש איזשהו משו פיזי שמונע ממך לאכול למרות שבתאכלס הוא כלום.

ובאמת שאני לא מבין... יש נשים שחולמות להיות במצבך ולהתחיל לאכול והרבה... הבנת מה אמרתי ? יש לך אישור לאכול!!!! תתחילי להפעיל את הפה(ולא בשביל לדבר...) ותיהני.

מאמי את מרוקאית(תקני אותי אם אני טועה...) לא חושב שיש בית מרוקאי בישראל שאין בו אוכל, לא קיים. תתחילי לאכול ותראי שהרעב עם הזמן רק יתפתח. כרגע הקיבה שלך קטנה אז תצטרכי לדחוף כל כמה שעות אוכל.

גם אני במסה ואוכלת כמויות של אוכל. עד כדי כך שאני כבר לא מרגיש שובע אלא רק "מלא". אתמול אכלתי במסעדה המבורגר 250 עם פלחי תפו" א בשביל נשנוש ולסגור פינה. לא שבעתי.

• פותח/ת השרשור
ואווווווו !!! פשששש..... איזה כיףףףף !! הקטע הוא שאני עדיין מחשבת את הקלורייות הלאה!
אבל סבבה אני לאט לאט יוצאת מזה ואני אתחיל לאכול אורז חזה עוף בלגאנים ...
וכן אני מרוקאית וחצי כורדית ... אז ככה שהמאכלים והבשר והבישולים באמת תמיד נמצאים בבית חחחח
אבל אני ממש רוצה לעלות במסה נקייה לא מלוכלכת וכל זה...

כי את עדיין במיינד סט של חיטוב. זה שינוי חשיבה אחר לגמרי ממה שהתרגלת.

ז"א שאת עצבנית ואת לא יודעת למה 🤣

דווקא אני שמעתי שיש אוכל טוב למטבח המרוקאי מפתיע שאת לא אוכלת ממנו.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח באמת אני עצבנית ולא מבינה למה...
בקיצור עוז תן לי רעיונות לשתי ארוחות ביום ארוחות בשריות שיש בהם את כל מה שאני צריכה

אני אוכל בעיקר את מה שנשאר משישי שזה אורז תפוחי אדמה ועוד רוטב כלשהו עם בשר(עוף כרעיים או "משולש" בשפתנו), קציצות וכו'.

בקיצור שיהיה מנה בשרית

סבבה כן אני אוסיף אורז בלגאנים בשר דגים וכל זה ובנתיים אחכה עם החומצות אמינו

אל תוסיפי שום "בלאגנים" חחחח רק אוכל

החומציות מיועדות בשביל לתסף ב חומצות חיוניות שחברות לך שאת לא לוקחת מספיק מאוכל.

חח מזה פה אינסטגרם?

תבני תפריט אם את מתקשה לעמוד בו תשלבי אבקת חלבון או שפשוט תוריד את האפליקציה myfitnesspal

מה את צריכה גג 100 גרם חלבון ביום לא אמור להיות קשה

מצטער אבל הפוסט הזה קצת בדיחה.

יש פה הרבה הגדרות לא נכונות,קביעה של ארוחות מראש במקום קביעה של "ערכים" מראש ובניית ארוחות לפיהן.
נראה כאילו את מנסה למצוא את המתכון הכי מהיר להצלחה.

ומצטער שאני יוצא צהוב.אבל אני נאלץ לבקש לנסות לשמור על תרבות דיון להבא.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה מה אני מנסה או לא .... גם אם אני מנסה לעשות משהו לא נכון החברים פה עוזרים לכוון ...
מי שלא שואל לא יודע

חוב לראק על המשקל בתמונת צד שלך.

אין לך מה לחשב יותר מידי, תאכלי ארוחה בשרית כל שהיא (נגיד 100+ גרם, תתחילי להעריך בעין את גודל המנת בשר, מה שאמא בשלה) ולצד זה פחממות ושומנים שזה גם ככה ארוחה סטנדרטית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית