הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 185*5

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
אני יודע שבשביל רובכם זה משקל חימום אבל עדיין.

אני עוד חודש משתחרר משירות קרבי ובשנה וחצי האחרונה של השירות הייתי מפקד בבא"ח וניסיתי כמה שיורת לשמור על שגרת אימונים (כמו שאתם רואים רוב האימונים זה מהציוד הביתי שלי) ותזונה ממש כנגד הסיכויים אז מן הסתם זה פגע קשות בהתקדמות.
לא מאמין שאמשיך בדרך הזאת של פווארליפטינג, עוד לא החלטתי לאיזה כיוון ללכת אבל כנראה שילוב של בודיבילדינג וקרוספיט או משהו כזה

נ.ב מצטער על האיכות הנמוכה אין לי הרבה מקום לצלם ואל תתייחסו לצעקה בסוף זה מין בדיחה פרטית

הכל טוב ויפה אבל מזה הצעקה הזאת בסוף?? אל תתרץ לי בדיחה פרטית בלהבלהבלה כן?
בקיצור פעם אחרונה שזה קורא פה בסרטונים סגור ?

• פותח/ת השרשור
הכל טוב ויפה אבל מזה הצעקה הזאת בסוף?? אל תתרץ לי בדיחה פרטית בלהבלהבלה כן?
בקיצור פעם אחרונה שזה קורא פה בסרטונים סגור ?

חחחח צעקתי the truth מי שאוהב קצת NBA בטח יכיר חחח

אני יודע שבשביל רובכם זה משקל חימום אבל עדיין.

אני עוד חודש משתחרר משירות קרבי ובשנה וחצי האחרונה של השירות הייתי מפקד בבא"ח וניסיתי כמה שיורת לשמור על שגרת אימונים (כמו שאתם רואים רוב האימונים זה מהציוד הביתי שלי) ותזונה ממש כנגד הסיכויים אז מן הסתם זה פגע קשות בהתקדמות.
לא מאמין שאמשיך בדרך הזאת של פווארליפטינג, עוד לא החלטתי לאיזה כיוון ללכת אבל כנראה שילוב של בודיבילדינג וקרוספיט או משהו כזה

נ.ב מצטער על האיכות הנמוכה אין לי הרבה מקום לצלם ואל תתייחסו לצעקה בסוף זה מין בדיחה פרטית

קודם כל זוית צילום איומה ונוראה, אין שום דרך לתת פידבק על טכניקה והדבר היחיד שרואים וצורם לי זה המבט הגבוה מידי.
הפלטות קטנות מידי ז"א שהגובה מהרצפה לא תקני וכנראה שאתה מסוגל ליותר, מה שכן אני מתקשה להבין איך יש שם 185 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
קודם כל זוית צילום איומה ונוראה, אין שום דרך לתת פידבק על טכניקה והדבר היחיד שרואים וצורם לי זה המבט הגבוה מידי.
הפלטות קטנות מידי ז"א שהגובה מהרצפה לא תקני וכנראה שאתה מסוגל ליותר, מה שכן אני מתקשה להבין איך יש שם 185 ק"ג.

סתם העלתי להתרשמות כללית אני יודע שאי אפשר לראות טכניקה ואין מה לעשות לגבי זה בגלל זה גם אין לי מוט אולימפי כי פשוט אין מקום, הפלטות קטנות אמנם אבל שמתי גומי מתחת ככה שהגובה מהרצפה יוצא 20.5 סנטימטר (בידיוק כמו שצריך).
לגבי המבט אני אשים לב ולגבי איך יוצא 185 קילו אני יכול לספור ולהראות לך אבל פשוט תצטרך להאמין חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית