הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמני כושר ודילמת הSS

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך
מישהו יכול להסביר לי בתור אחד שעובד בחדר כושר למה המשכורת כזה גרועה, אני עובד שמונה שעות מסדר מישקולות מדריך אנשים כותב תוכניות עושה אימוני ניסיון והמנקה בחדר כושר מקבל יותר ממני ,עכשיו הבעייה שאם אתה משקיע יותר מידי באנשים אז אף אחד לא יקח אותך לאימון אישי אז מה אנחנו אמורים לעשות, מגיע מתאמן חדש אתה משקיע בו מלמד אותו הוא סוגר מנוי לשנה לא מגיע לי אחוז קטן מהמנוי ?
לא. דבר אחד שלמדתי מעבודה בפרופיט זה:
מדריכים הם המיץ של הזבל בעיני המעסיקים, הם יקבלו משמרות מפגרות, הם יקבלו שכר מינימום גם אם הם ברמה מאוד גבוהה (נדיר).

בגלל זה בחרתי לאמן אישית בלי כסף, אנשים רציניים שאני מאמין שיביאו לי מוניטין, ואת הכסף אעשה כשהם יקנו ממני "תוספים"
ובכללי לחלקם אני אתן במחיר עלות כהשקעה לטווח הרחוק

בגלל זה גם אני עבדתי בפרופיט בבר חלבון (וכי אכלתי שם חינם)

נערך לאחרונה:
המשכורת נמוכה כי רמת המיומנות הנדרשת ממדריך היא אפסית. מדריך בגדול צריך לשמור על סדר במכון ולסדר את המשקולות. אין שום סיבה לשלם לו הרבה.

המשכורת נמוכה כי רמת המיומנות הנדרשת ממדריך היא אפסית. מדריך בגדול צריך לשמור על סדר במכון ולסדר את המשקולות. אין שום סיבה לשלם לו הרבה.
להיות ספוטר שנוגע במוט כשהוא רואה שאתה לא מוציא אוויר מחשש לחנק באמצע הלחיצה, זאת אכן מיומנות שיש רק להם.

להיות ספוטר שנוגע במוט כשהוא רואה שאתה לא מוציא אוויר מחשש לחנק באמצע הלחיצה, זאת אכן מיומנות שיש רק להם.
לאחרונה ראיתי מאמן בחדר כושר שאמר למישהו לקחת נשימה ולהחזיק את האויר!!!
התרגשתי...

התרגשתי...
זה נדיר.
לרוב זה-

למה כל כך הרבה חימום?
למה אתה לא מוציא אוויר?
למה כל כך מעט תרגילים?
למה רק סט אחד? מה זה נותן?

למה למה למה למה למה למה
😵

אני הולך ממש לעצבן כאן אנשים
אבל עבדתי כמדריך לפי 33 לשעה
ושישי לפי 35
שבת 150%

התרגשתי...
ראיתי לא מזמן אחד המדריכים אצלנו לימד מתאמן חדש לעשות לג דרייב בבנץ'. התחלתי להחזיק ממנו לרגע, אבל אחר כך הוא נתן לו לעשות פארמר ווק איזה חצי שעה עם מיליון דאמבלים שונים 🫤

images

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית