הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל הייברידי של טסט אננטט בנוסף ל TRT בג'ל

• פותח/ת השרשור Spidi
  • פורסם בתאריך

Spidi

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
1
74
4
שלום לכולם,
הנושא עולה לי בראש המון בחודש האחרון.

אני על TRT של 50MG טסט ג'ל כל יום, הג'ל מכיל טסט בלבד ללא אסטר כלשהו בגלל השימוש היומי והמבוקר.
(הדיון פה לא על "למה ג'ל", "תחליף לזריקות"..אז אשמח אם נזרום ונתרכז בנושא הראשי)
אני מודע שהספיגה של הג'ל לא מלאה, לכן הכמות קצת מעבר לכמות של TRT רגיל, הבדיקות הראו שאני נמצא מעל לממוצע ב FREE ו TOTAL.
ההערכה השבועית שלי עומדת על 200~ טסט TRT (מה שנספג)
בהנחה שמה שכתבתי הוא מדויק או קרוב להיות מדויק(לגבי הספיגה), נמשיך לזה שבגלל שאני על TRT כמה שנים, ומעוניין לעשות סייקל טסט של 500 לשבוע - מחולק לשתי זריקות - למשך 10 או 12 שבועות, השאלות שעולות הן :

1. האם 500 לשבוע יניב תוצאות ? - (הגוף רגיל לחומר חיצוני) - או שעדיף להתחיל מ 750 ?
2. אם באמת לעשות 750, האם לחלק ל 3 זריקות של 250 כל אחת ? או לפי מה שקראתי בפורומים יש המציעים את שתי האופציות :
א. זריקה ביום שני של 500, זריקה ביום חמישי של 250.
ב. לתת 750 בבת אחת - פעם בשבוע
3. אין צורך ב PCT, לכן אני נשאר עם נולבה לאחרי הסייקל(אם יש על זה ביקורת אשמח לשמוע)
ולשאלת השאלות:
4. אם אני עושה 500 בשבוע, בנוסף לזה, אני משלב עם זה את ה TRT, שזה טסט ללא אסטר, זה מן הסתם מעלה את הטסט, השאלה האם מישהו ניסה? מה יכולות להיות הבעיות שייוצרו עקב זה?

1. אין דבר כזה "רגיל לטסט ממקור חיצוני" ואין לך שום סיבה לעבור 500mg/wk
  2. 750mg/3cc לכן אפשר לתת 1.5cc פעמיים בשבוע
  3. אין צורך לקחת נולבה מיד בתום הסייקל. פשוט החזק אותו בצד.
  4. רעיון גרוע. 500mg/wk הם די והותר.
כדאי לך לבחון בבדיקות דם מה אמת הטסט הממוצעת שלך. אין בעיה במינונים שהצגת כל עוד רמת הטסט סבירה.

• פותח/ת השרשור
תודה טום.

הבעיה בלעשות 1.5cc זה כי האמפולה היא 250.
מה השיטה לעשות את זה בלי להסתכן בחשיפה לזיהום?

תודה טום.

הבעיה בלעשות 1.5cc זה כי האמפולה היא 250.
מה השיטה לעשות את זה בלי להסתכן בחשיפה לזיהום?
אין לך סיבה לזיהום כי אין לך למה להזריק מעבר לשתי אמפולות בשבוע.
אם בכל זאת ורק מתוך עניין אז פשוט השתמש במחט פילטר וויאל סטרילי.

אפשר לשאול למה אתה על TRT ?
סביר להניח כי הוא צריך את הטיפול הזה...?
אין קשר לזה שהכנסת טסט חיצוני,500 יהיה ממש מורגש ללא קשר לג'ל,ואתה תראה את השינוי לבד.
ממש מיותר לשלב עם הזריקות והג'ל ביחד,זה לא יהיה יותר אפקטיבי וסתם יהיה אוברדאוז טיפשי.

סביר להניח כי הוא צריך את הטיפול הזה...?
אין קשר לזה שהכנסת טסט חיצוני,500 יהיה ממש מורגש ללא קשר לג'ל,ואתה תראה את השינוי לבד.
ממש מיותר לשלב עם הזריקות והג'ל ביחד,זה לא יהיה יותר אפקטיבי וסתם יהיה אוברדאוז טיפשי.

תודה חכמולוג, כוונתי הייתה כתוצאה ממה הוא על TRT

נעשה את זה פשוט יותר.
500מ"ג טסט בשבוע ולא צריך ג'ל תוך כדי אולי בהתחלה כדי שהאסטר ישתחרר לדם
ולמה הוא לא צריך פרגניל? חשבתי שזה יכול לשמור על מסת.אשך...

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע לגבי הפרגניל.
לגבי השאלה למה אני על TRT, זה בגלל שאובחנתי כלא מייצר מספיק טסט בגיל 20, הרבה מתחת לרף תחתון.
נוסה HCG בזמנו לחצי שנה, מעקבים..מסקנה סופית : טיפול קבוע על מנת לספק את הטסט הדרוש לגוף.

אשמח לשמוע לגבי הפרגניל.
לגבי השאלה למה אני על TRT, זה בגלל שאובחנתי כלא מייצר מספיק טסט בגיל 20, הרבה מתחת לרף תחתון.
נוסה HCG בזמנו לחצי שנה, מעקבים..מסקנה סופית : טיפול קבוע על מנת לספק את הטסט הדרוש לגוף.
לא תצטרך פרגניל
הסיבה פשוטה, אין על מה לשמור (;

אין צורך לקחת נולבה מיד בתום הסייקל.

אני מצטער שאני חוזר לנושא אף על פי שכבר "סגרנו" אותו. זה ההסבר שנתת לי בעיניין:
הרי המרה מוגברת לטסט קיימת בקצב המוגבר ביותר כשרמות הטסט גבוהות ביותר. אם לא נחוותה פעילות אסטרוגנית מוגברת בעת שההמרה בשיאה איןסיבה מיוחדת שהדבר יתרחש לאחר ירידת הרמות.
משהו עדיין לא ברור לי.
1. האם בסיום סייקל וחזרה למינון TRT, לא יתקיים יחס אסטרוגן/טסט לטובת אסטרוגן?
2. האם הירידה בהמרה לאסטרוגן נעשת באופן מקביל ומדוייק לירידה ברמת הטסט?
3. האםלא יתקיים מצב שקצב ההמרה לאסטרוגן יתאם למינון של 700 מג בשבוע, בעוד רמת הטסט בדם בפועל מתאימה למינון של 125 מג בשבוע?
תודה.

אני אנסה לעזור לך לחשוב איתי ביחד על העניין.
האפשרות הראשונה היא להחליט שאתה טמוקסיפן תמיד. ג'ינו הוא השטן ויש להימנע ממנו בכל מחיר. אני לא נגד טמוקסיפן ומצד שני חושב שהתרופה לא שקולה למנטוס ואין טעם לקחת אותה ללא סיבה.
האפשרות שניה היא להחזיק טמוקסיפן בצד ולהשתמש בו במידה ואתה חש בפעילות אסטרוגנית מוגברת. במידה ועורכים בדיקות דם אז יחס של 10:1 הוא "סייף זון" ככלל אצבע.
באופן אישי דווקא בבלאסטים נתקלתי לעיתים באותה פעילות אסטרוגנית מעיקה. מעולם לא בשיוטים. המקרה הפרטי שלי כמובן לא מאוד רלוונטי מאחר וזה משתנה בין משתמשים ואפילו בקרב משתמש בודד מ-b&c ל-b&c כתלות בפרמטרים רבים.
ארימידקס במינון יורד למשל מעלים עבורי את הרגשת הרגידות שמלווה את הפעילות האסטרוגנית מהר ויעיל יותר מטמוקסיפן. מצד שני מעלימה גם חלק מהליבידו.
לכן נדמה לי שהעיצה הטובה ביותר, היות ואתה משתמש די מנוסה היא להחזיק טמוקסיפן ובמידה ואתה חש ברגישות בריקמת השד פשוט השתמש בו.

• פותח/ת השרשור
ראו זאת לפי TEST TOTAL או FREE?
האמת שזה היה לפני 10 שנים אז לא זוכר בזמנו לפי מה, וגם אם היו מסבירים לי בטוח לא הייתי מבין כלום, לא במונחים ולא במספרים, רק ידעתי שאני צריך טיפול.
אני יכול לנבור קצת ומצוא את המידע הזה, למרות שזה לא יניב כלום להיום.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית