הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 185PR

הרמת משקלים כבדים מאד בשאיפה לפתח שריר במהירות, היא טעות נפוצה. אם אתה מרים משקל מעבר ליכולת שלך, קח בחשבון שאתה מעלה את הסיכון להגיע במהירות לקצה גבול היכולת הספורטיבית שלך ולהפרד לתמיד מחדר הכושר.
חזרה על אותם תרגילים, שבוע אחרי שבוע, תעצור את ההתקדמות במקרה הטוב, או תוביל לשחיקה במקרה הרע. התמודדות עם אתגרים חדשים, כמו העלאת משקל במכשיר או שינוי במספר החזרות, מסייע לשמר את השריר.
עם זאת, שינוי בתרגילים מדי פעם, ידחוף אותך קדימה ויסייע לבניית השריר.
בנוסף אני מרגיש צורך לציין ששייק חלבונים אחרי אימון מסייע להחלמה מהירה של השריר, חידוש מאגר הגליקוגן, ומוסיף לגוף חומרים מזינים הנחוצים לבניית השריר.
לוותר על השייק ולהמתין שעה עד הארוחה הבאה, דומה להתעלמות מתינוק בוכה.

הרמת משקלים כבדים מאד בשאיפה לפתח שריר במהירות, היא טעות נפוצה. אם אתה מרים משקל מעבר ליכולת שלך, קח בחשבון שאתה מעלה את הסיכון להגיע במהירות לקצה גבול היכולת הספורטיבית שלך ולהפרד לתמיד מחדר הכושר.
חזרה על אותם תרגילים, שבוע אחרי שבוע, תעצור את ההתקדמות במקרה הטוב, או תוביל לשחיקה במקרה הרע. התמודדות עם אתגרים חדשים, כמו העלאת משקל במכשיר או שינוי במספר החזרות, מסייע לשמר את השריר.
בנוסף אני מרגיש צורך לציין ששייק חלבונים אחרי אימון מסייע להחלמה מהירה של השריר, חידוש מאגר הגליקוגן, ומוסיף לגוף חומרים מזינים הנחוצים לבניית השריר.
מסכים עם הכל חוץ מהסעיף האחרון - שתיית שיק חלבונים. ברוב המקרים מיותר, מעלה את רמת הכולסטרול בדם, לא בריא בטווח הארוך ולא מומלץ לאדם הסביר ע״י רוב הרופאים בארץ.

• פותח/ת השרשור
התמודדות עם אתגרים חדשים, כמו העלאת משקל במכשיר או שינוי במספר החזרות, מסייע לשמר את השריר.
אני עושה 5/3/1, כל שבוע מספר חזרות אחר, זה מספיק או שעדיף לעשות נגיד פעם סקוואט, פעם לג פרס, פעם תאומים?
ברור, השייק עומד לידי, איך שאני מחזיר את המוט לראק אני ישר שותה אותו בשלוק
מסכים עם הכל חוץ מהסעיף האחרון - שתיית שיק חלבונים. ברוב המקרים מיותר, מעלה את רמת הכולסטרול בדם, לא בריא בטווח הארוך ולא מומלץ לאדם הסביר ע״י רוב הרופאים בארץ.
עכשיו הבנתי למה אני שמן

אתם ציניים או רציניים?
סעמק אני כבר לא מצליח להבדיל 😲

אתם ציניים או רציניים?
סעמק אני כבר לא מצליח להבדיל 😲
10965722_857884650901374_1448748111_n.jpg

• פותח/ת השרשור
אגב לגבי "לא מומלץ ע"י רוב הרופאים בארץ" אני חושש שהוא צודק, רופאים באמת לא ממליצים לשתות את האפקות האלה

אגב לגבי "לא מומלץ ע"י רוב הרופאים בארץ" אני חושש שהוא צודק, רופאים באמת לא ממליצים לשתות את האפקות האלה
הרופאה שלי אמרה לאמא שלי לפני שנתיים בערך שזה פוגע בכליות.
מאז אני על הרדאר של המשפחה

ynet אחלה אתר, קראתי שם הרבה מחקרים טובים...
🚫❌❓

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית