עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים עם הכל חוץ מהסעיף האחרון - שתיית שיק חלבונים. ברוב המקרים מיותר, מעלה את רמת הכולסטרול בדם, לא בריא בטווח הארוך ולא מומלץ לאדם הסביר ע״י רוב הרופאים בארץ.הרמת משקלים כבדים מאד בשאיפה לפתח שריר במהירות, היא טעות נפוצה. אם אתה מרים משקל מעבר ליכולת שלך, קח בחשבון שאתה מעלה את הסיכון להגיע במהירות לקצה גבול היכולת הספורטיבית שלך ולהפרד לתמיד מחדר הכושר.
חזרה על אותם תרגילים, שבוע אחרי שבוע, תעצור את ההתקדמות במקרה הטוב, או תוביל לשחיקה במקרה הרע. התמודדות עם אתגרים חדשים, כמו העלאת משקל במכשיר או שינוי במספר החזרות, מסייע לשמר את השריר.
עם זאת, שינוי בתרגילים מדי פעם, ידחוף אותך קדימה ויסייע לבניית השריר.
בנוסף אני מרגיש צורך לציין ששייק חלבונים אחרי אימון מסייע להחלמה מהירה של השריר, חידוש מאגר הגליקוגן, ומוסיף לגוף חומרים מזינים הנחוצים לבניית השריר.
לוותר על השייק ולהמתין שעה עד הארוחה הבאה, דומה להתעלמות מתינוק בוכה.
אני עושה 5/3/1, כל שבוע מספר חזרות אחר, זה מספיק או שעדיף לעשות נגיד פעם סקוואט, פעם לג פרס, פעם תאומים?התמודדות עם אתגרים חדשים, כמו העלאת משקל במכשיר או שינוי במספר החזרות, מסייע לשמר את השריר.
ברור, השייק עומד לידי, איך שאני מחזיר את המוט לראק אני ישר שותה אותו בשלוקבנוסף אני מרגיש צורך לציין ששייק חלבונים אחרי אימון מסייע להחלמה מהירה של השריר, חידוש מאגר הגליקוגן, ומוסיף לגוף חומרים מזינים הנחוצים לבניית השריר.
עכשיו הבנתי למה אני שמןמסכים עם הכל חוץ מהסעיף האחרון - שתיית שיק חלבונים. ברוב המקרים מיותר, מעלה את רמת הכולסטרול בדם, לא בריא בטווח הארוך ולא מומלץ לאדם הסביר ע״י רוב הרופאים בארץ.
הרמת משקלים כבדים מאד בשאיפה לפתח שריר במהירות, היא טעות נפוצה. אם אתה מרים משקל מעבר ליכולת שלך, קח בחשבון שאתה מעלה את הסיכון להגיע במהירות לקצה גבול היכולת הספורטיבית שלך ולהפרד לתמיד מחדר הכושר.
חזרה על אותם תרגילים, שבוע אחרי שבוע, תעצור את ההתקדמות במקרה הטוב, או תוביל לשחיקה במקרה הרע. התמודדות עם אתגרים חדשים, כמו העלאת משקל במכשיר או שינוי במספר החזרות, מסייע לשמר את השריר.
עם זאת, שינוי בתרגילים מדי פעם, ידחוף אותך קדימה ויסייע לבניית השריר.
בנוסף אני מרגיש צורך לציין ששייק חלבונים אחרי אימון מסייע להחלמה מהירה של השריר, חידוש מאגר הגליקוגן, ומוסיף לגוף חומרים מזינים הנחוצים לבניית השריר.
לוותר על השייק ולהמתין שעה עד הארוחה הבאה, דומה להתעלמות מתינוק בוכה.
מסכים עם הכל חוץ מהסעיף האחרון - שתיית שיק חלבונים. ברוב המקרים מיותר, מעלה את רמת הכולסטרול בדם, לא בריא בטווח הארוך ולא מומלץ לאדם הסביר ע״י רוב הרופאים בארץ.
תנחש ניחוש מוסכלאתם ציניים או רציניים?
סעמק אני כבר לא מצליח להבדיל 😲
לפחות תבדיל בין ציני לסרקסטיאתם סרקסטיים או רציניים?
אתם ציניים או רציניים?
😉תנחש ניחוש מוסכל
אני משתדל לראות רק את הטוב שבבני האדםלפחות תבדיל בין ציני לסרקסטי
זה מהקבוצה של ספורט/באדיבילדינג/פיטנס/קרוספיט בפייס?
יותר טוב - מ ynetזה מהקבוצה של ספורט/באדיבילדינג/פיטנס/קרוספיט בפייס?
מילא הוא,זה מהקבוצה של ספורט/באדיבילדינג/פיטנס/קרוספיט בפייס?
טוב הייתי צריך לנחש 🤦♂️יותר טוב - מ ynet
אין טעםאני משתדל לראות רק את הטוב שבבני האדם
הרופאה שלי אמרה לאמא שלי לפני שנתיים בערך שזה פוגע בכליות.אגב לגבי "לא מומלץ ע"י רוב הרופאים בארץ" אני חושש שהוא צודק, רופאים באמת לא ממליצים לשתות את האפקות האלה
🚫❌❓ynet אחלה אתר, קראתי שם הרבה מחקרים טובים...
אתה לא בן 30 ?הרופאה שלי אמרה לאמא שלי לפני שנתיים בערך שזה פוגע בכליות.
מאז אני על הרדאר של המשפחה
🚫❌❓