עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרופא אמר לחברה שלי לשעבר שזה יגרום לי לעלות מסת שריר אבל כשאני אפסיק לשתות את זה אז השרירים יהפכו לשומן, ונראה לי אמר גם משהו על הכליות או הכבד. מאז היא ממש לא הייתה אוהבת שאני שותה את זה (יצר לא מעט ויכוחים).הרופאה שלי אמרה לאמא שלי לפני שנתיים בערך שזה פוגע בכליות.
מאז אני על הרדאר של המשפחה
29!!אתה לא בן 30 ?
מורן תקרא קצת:
http://he.wikipedia.org/wiki/ציניות
כמה שזה נכון 😃אם אתה חושב שבגיל 30 (29) ההורים הולכים לרדת לך מהוריד על כל הדברים המעצבנים שעכשיו הם מציקים לך עליהם,
אתה טועה.
כמה שזה נכון 😃
אמא שלי גם לא הייתה בטוחה עד כמה זה טוב תוספי תזונה, עד שאח שלה אמר שהוא שותה שייק חלבון לפעמים, הוא בן 60+ והוא רץ, מרים משקולות, נראה שרירי וחטוב וכל הבדיקות דם שלו יוצאות מעולות (טפו טפו טפו)
בתור מתכנת ילד ווראיטי כמו שהזה על האפסטין הגדיר אותי לא הבנתי כלום.תחשוב על זה כעל פונקציה בתוך קוד שמשתנה, אבל המקור נשאר אותו דבר.
מקווה שהחירטוט שלי היה מובן.
מעולהבתור מתכנת ילד ווראיטי כמו שהזה על האפסטין הגדיר אותי לא הבנתי כלום.
השאלה היא איפה קרה הכשלמעולה
אז סימן שהצלחתי לחרטט טוב.
מה אכפת לך מה כולם חושבים, אני חושב שאתה ס1ס@RussianHotGirl רצית לצחוק קצת, בגללך התחלנו חפירה על אפקות ניפוח ועל רופאים:37mv:
כשעיקרו של הפוסט הוא להראות שלמרות ששברתי שיא אישי הרטיו שלי עדיין גרוע כי אני שמן 😉
השאלה היא איפה קרה הכשל
1.בהבנת הנקרא שלי
2.בנוסח שלך
3.בידע שלך בתיכנות
4.בידע שלי בתיכנות
מה אכפת לך מה כולם חושבים, אני חושב שאתה ס1ס
אגב הנה הכתבה המדוברת,
תודה 😃
דווקא אני מסכים חלקית עם 1,3,4,9אגב הנה הכתבה המדוברת,
כל כך שטויות בחרא שהפסקתי לקרוא.
בושה שהם מפרסמים כתבה כזאת.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4622750,00.html
1. גם להיות בפלוס קלורי זה להיות בדיאטה. אבל ברור שלהיות בגירעון זה יעשה את ההיפך..תודה 😃
דווקא אני מסכים חלקית עם 1,3,4,9
לוותר על השייק ולהמתין שעה עד הארוחה הבאה, דומה להתעלמות מתינוק בוכה.
בגלל זה אמרתי "מסכים חלקית"1. גם להיות בפלוס קלורי זה להיות בדיאטה. אבל ברור שלהיות בגירעון זה יעשה את ההיפך..
3. יותר מ-15 חזרות בסט, אמנם יגרמו לשרירים להתנפח, אבל זה יקרה עקב דלקת ולא מבניית השריר. - איך אתה מסכים עם זה?
זאת אימרה מפגרת. יש אימוני סיבולת שהטווח שלהם נע בין 15-25 והם למטרה מסויימת. "יתנפחו". נו באמת
עם זה אי אפשר להתווכח:37mv:אבל כמות השטויות שכתובה בכתבה גדולה מכמות הדברים האקטואליים חח
תודה.חזק.🏋️😅
מתחרה במרץ?
ולדעתי חסר טיפה עומק אבל זה סינגל אז מה אני מזיין בשכל.👉👌
תודה.
כמעט 100% שמתחרה. מבחינת עומק אני יודע שהוא גבולי, אבל בתחרות בדצמבר זה עבר 😃