הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 185PR

• פותח/ת השרשור
הרופאה שלי אמרה לאמא שלי לפני שנתיים בערך שזה פוגע בכליות.
מאז אני על הרדאר של המשפחה
הרופא אמר לחברה שלי לשעבר שזה יגרום לי לעלות מסת שריר אבל כשאני אפסיק לשתות את זה אז השרירים יהפכו לשומן, ונראה לי אמר גם משהו על הכליות או הכבד. מאז היא ממש לא הייתה אוהבת שאני שותה את זה (יצר לא מעט ויכוחים).
רופאה אחרת לא מזמן אמרה לי שזה לא ממש בריא, אבל היא לא בדיוק ידעה להסביר את עצמה כשביקשתי לדעת למה בדיוק, היא אמרה רק שאני לא יודע מה שמים בפנים. לזכותה ייאמר שהיא לא ממש התעקשה שזה לא בריא אלא אמרה שתכלס היא לא מבינה בזה ממש והמליצה לי לשאול דיאטנית אם זה בריא או לא ולמה.

פעם רופא הפחיד את חברה של כמעט למוות בנוגע לגלולות וגרם לה לבכות וגרמנו לו לעוף משם.
התואר לא אומר שאתה צודק.

אתה לא בן 30 ?
29!!
אם אתה חושב שבגיל 30 (29) ההורים הולכים לרדת לך מהוריד על כל הדברים המעצבנים שעכשיו הם מציקים לך עליהם,
אתה טועה.

הדברים האלה פשוט משתנים.

תחשוב על זה כעל פונקציה בתוך קוד שמשתנה, אבל המקור נשאר אותו דבר.
מקווה שהחירטוט שלי היה מובן.

🤭

• פותח/ת השרשור
אם אתה חושב שבגיל 30 (29) ההורים הולכים לרדת לך מהוריד על כל הדברים המעצבנים שעכשיו הם מציקים לך עליהם,
אתה טועה.
כמה שזה נכון 😃
אמא שלי גם לא הייתה בטוחה עד כמה זה טוב תוספי תזונה, עד שאח שלה אמר שהוא שותה שייק חלבון לפעמים, הוא בן 60+ והוא רץ, מרים משקולות, נראה שרירי וחטוב וכל הבדיקות דם שלו יוצאות מעולות (טפו טפו טפו)

כמה שזה נכון 😃
אמא שלי גם לא הייתה בטוחה עד כמה זה טוב תוספי תזונה, עד שאח שלה אמר שהוא שותה שייק חלבון לפעמים, הוא בן 60+ והוא רץ, מרים משקולות, נראה שרירי וחטוב וכל הבדיקות דם שלו יוצאות מעולות (טפו טפו טפו)

בגיל 23 לא שתיתי כמעט בכלל מים, זלזלתי והיו לי אבנים בכליות.
זה (!!!) משהו שיכול לגרום לנזק, הרבה יותר מלשתות שייק חלבון.

במקום לבלבל על זה את המוח, שיעלו מודעות לשתייה או לאיזה שיט אחר.

• פותח/ת השרשור
@RussianHotGirl רצית לצחוק קצת, בגללך התחלנו חפירה על אפקות ניפוח ועל רופאים:37mv:
כשעיקרו של הפוסט הוא להראות שלמרות ששברתי שיא אישי הרטיו שלי עדיין גרוע כי אני שמן 😉

מעולה
אז סימן שהצלחתי לחרטט טוב.
השאלה היא איפה קרה הכשל
1.בהבנת הנקרא שלי
2.בנוסח שלך
3.בידע שלך בתיכנות
4.בידע שלי בתיכנות
@RussianHotGirl רצית לצחוק קצת, בגללך התחלנו חפירה על אפקות ניפוח ועל רופאים:37mv:
כשעיקרו של הפוסט הוא להראות שלמרות ששברתי שיא אישי הרטיו שלי עדיין גרוע כי אני שמן 😉
מה אכפת לך מה כולם חושבים, אני חושב שאתה ס1ס

• פותח/ת השרשור
מה אכפת לך מה כולם חושבים, אני חושב שאתה ס1ס
bc7.png

ראיתי שזה עובד אז...

הרמת משקלים כבדים מאד בשאיפה לפתח שריר במהירות, היא טעות נפוצה. אם אתה מרים משקל מעבר ליכולת שלך, קח בחשבון שאתה מעלה את הסיכון להגיע במהירות לקצה גבול היכולת הספורטיבית שלך ולהפרד לתמיד מחדר הכושר.
חזרה על אותם תרגילים, שבוע אחרי שבוע, תעצור את ההתקדמות במקרה הטוב, או תוביל לשחיקה במקרה הרע. התמודדות עם אתגרים חדשים, כמו העלאת משקל במכשיר או שינוי במספר החזרות, מסייע לשמר את השריר.
עם זאת, שינוי בתרגילים מדי פעם, ידחוף אותך קדימה ויסייע לבניית השריר.
בנוסף אני מרגיש צורך לציין ששייק חלבונים אחרי אימון מסייע להחלמה מהירה של השריר, חידוש מאגר הגליקוגן, ומוסיף לגוף חומרים מזינים הנחוצים לבניית השריר.
לוותר על השייק ולהמתין שעה עד הארוחה הבאה, דומה להתעלמות מתינוק בוכה.

ולעניין, @yujinius יפה מאוד

• פותח/ת השרשור
תודה 😃

דווקא אני מסכים חלקית עם 1,3,4,9
1. גם להיות בפלוס קלורי זה להיות בדיאטה. אבל ברור שלהיות בגירעון זה יעשה את ההיפך..
3. יותר מ-15 חזרות בסט, אמנם יגרמו לשרירים להתנפח, אבל זה יקרה עקב דלקת ולא מבניית השריר. - איך אתה מסכים עם זה?
זאת אימרה מפגרת. יש אימוני סיבולת שהטווח שלהם נע בין 15-25 והם למטרה מסויימת. "יתנפחו". נו באמת
4. מסכים
9.מסכים

אבל כמות השטויות שכתובה בכתבה גדולה מכמות הדברים האקטואליים חח

• פותח/ת השרשור
1. גם להיות בפלוס קלורי זה להיות בדיאטה. אבל ברור שלהיות בגירעון זה יעשה את ההיפך..
3. יותר מ-15 חזרות בסט, אמנם יגרמו לשרירים להתנפח, אבל זה יקרה עקב דלקת ולא מבניית השריר. - איך אתה מסכים עם זה?
זאת אימרה מפגרת. יש אימוני סיבולת שהטווח שלהם נע בין 15-25 והם למטרה מסויימת. "יתנפחו". נו באמת
בגלל זה אמרתי "מסכים חלקית"
1. ממה שאני מבין הכוונה שלהם ב"דיאטה" (כמו של רוב האנשים) זה גרעון קלורי
3. אני מסכים עם החלק של לא לעשות יותר מדי סטים לאותו שריר, כמו שבטח ראית את אלה שעושים 20 סטים יד קדמית ועוד 20 סטים יד אחורית ולא מבינים למה הם לא גודלים.
אבל כמות השטויות שכתובה בכתבה גדולה מכמות הדברים האקטואליים חח
עם זה אי אפשר להתווכח:37mv:

• פותח/ת השרשור
חזק.🏋️😅
מתחרה במרץ?

ולדעתי חסר טיפה עומק אבל זה סינגל אז מה אני מזיין בשכל.👉👌
תודה.
כמעט 100% שמתחרה. מבחינת עומק אני יודע שהוא גבולי, אבל בתחרות בדצמבר זה עבר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית