הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טונה

איילתוש

משתמש מתחיל
42
7
נק' מוניטין:
7
42
7
בעיקרון אני צריכה מלא גרם חלבון ביום ( אני בחיטוב) בקיצור הגעתי רק ל14 מה אפשר לאכול עם טונה במים אני חייבת לאכול עוד חלבונים אבל אין לי מה כי החזה עוף קפוא עד שיפשיר יהיה מאוחר ואני בשרית אז חלב יצא מהאפשרויות וביצה כבר חרשתי מה אפשר להוסיף לטונה שיהיה אכיל??

תקני טונה בשמן .במים לא אכיל החתולים לא אוכלים את זה . אני אישית שם טונה מעל קצת חריף ו קטשוף ומערבב או שם טונה ומיונז טעים לאלה כדאי לנסות . או חותך סלט ומערבב עם הסלט לא מרגשים את הטונה

• פותח/ת השרשור
תקני טונה בשמן .במים לא אכיל החתולים לא אוכלים את זה . אני אישית שם טונה מעל קצת חריף ו קטשוף ומערבב או שם טונה ומיונז טעים לאלה כדאי לנסות . או חותך סלט ומערבב עם הסלט לא מרגשים את הטונה
הבעיה היא השמן... וטונה במים אכילה נטו בסלט ובטוסט

• פותח/ת השרשור
חח אני אוכל את הטונה בשמן בכפית חח כי זה טעים ולמה הבעיה שמן ?
חחח הבעיה בשמן שזה שמן... אני בחיטוב לא חבל להוסיף שמן לגוף ויש לטונה בשמן ערכים התזונתיים שונים מטונה במים (לא בהרבה אבל עדיין שונים)

חחח הבעיה בשמן שזה שמן... אני בחיטוב לא חבל להוסיף שמן לגוף ויש לטונה בשמן ערכים התזונתיים שונים מטונה במים (לא בהרבה אבל עדיין שונים)
אה אני אישית אוכל שמן עד למשקל גוף שלי אני מגיע ל 76 וזהו חח

חח אני אוכל את הטונה בשמן בכפית חח כי זה טעים ולמה הבעיה שמן ?
טונה בשמן זה חלבון שמן, זה מגעיל, וזה בסביבות 5 שקל ל100 גרם. במחיר הזה ובכמות שומן הזו אפשר לאכול סלמון, בקר טחון או פרגיות == הרבה יותר טעים.

• פותח/ת השרשור
אה אני אישית אוכל שמן עד למשקל גוף שלי אני מגיע ל 76 וזהו חח
אה אני מעדיפה לא לאכול שמן עד למספר משקל שלי חחחח אבל אם אני כן אוכלת שמן אז זה שמן מאבוקדו או שמן זית ושקדים...

או שתיקחי מלפפון ותאכלי ביחד עם זה ותחליקי בגרון,
או שתתגברי ותאכלי דברים שגם לא הכי טעימים
@Hamster אוכל 750 גרם חזה עוף כבר חצי שנה כל יום,זה לא חכם,הוא לא חכם,הוא גם בת כל ס סתם אהבל אבל מכניסים לפה שמים קצת מים בפה ומורידים בגרון,אם אין לך בכלל אופציות כמובן

אני חייבת לאכול עוד חלבונים אבל אין לי מה כי החזה עוף קפוא עד שיפשיר יהיה מאוחר
כלום לא צריך להפשיר, מנסיון יום יומי. שתי כוסות מים בסיר. להביא לרתיחה. לשים חזה עוף קפוא בפנים. 15 דקות וזה מוכן. אם את מפונקת את יכולה בסיום לצלות על מחבת דקה מכל צד. סביר ביחס למיגבלות. בתאבון.

החתולים לא אוכלים את זה
החתולה שלי מעדיפה טונה במים. פעם קניתי בטעות טונה בשמן והיא לא דיברה איתי שבוע (החתולה. הטונה לא מדברת אף פעם, היא דג).

• פותח/ת השרשור
כלום לא צריך להפשיר, מנסיון יום יומי. שתי כוסות מים בסיר. להביא לרתיחה. לשים חזה עוף קפוא בפנים. 15 דקות וזה מוכן. אם את מפונקת את יכולה בסיום לצלות על מחבת דקה מכל צד. סביר ביחס למיגבלות. בתאבון.
אבל זה עם מלאא חזה עוף אני כולה צריכה כמה חתיכות... ואני מפונקת חח צריכה בגריל
החתולה שלי מעדיפה טונה במים. פעם קניתי בטעות טונה בשמן והיא לא דיברה איתי שבוע (החתולה. הטונה לא מדברת אף פעם, היא דג).
חחחחחחח קצת מזלזל אבל נסלח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח 😄 גדול

וכל הסיפור פה הוא על טונה? זה לא שחסר מקורות לחלבון.
סלמון, דגים למיניהם, כבד עוף, לבבות, טחול, פרגיות, חזה עוף, גבינות, ביצים וכמובן בשר בשלל סוגיו.
תגווני כל פעם, מה הבעיה? תכיני מעורב ירושלמי, קציצות, פרגיות בכל מיני מרינדות, לא חסרים מתכונים באינטרנט.

אני בחיטוב לא חבל להוסיף שמן לגוף
דווקא בחיטוב אני מתעדף את השומן מאשר את הפחמימה.
אבל במקרה של הטונה, השמן שם פשוט מגעיל לדעתי.
משהו בעירבוב שלו עם הדג במשך כל כך הרבה זמן.. לא יודע, מעדיף טונה במים בתוך סלט עם שמן זית נורמלי. (עד כמה שאפשר....)

@יהושע60 כל החתולים מעדיפים טונה במים בדיוק כמו שהם לא יגעו במרגרינה אבל יתענגו על חמאה.

@איילתוש הנה הצעות לעתיד:
חביתה של 2 ביצים עם טונה אפשר גם להוסיף גבינה צהובה/בולגרית
טונה עם רוטב עגבניות (כמו רוטב לפסטה רק בלי הפסטה)
טונה עם שקשוקה (אפשר גם בלי ביצים רק הסלט עצמו)
אפשר להכין מהטונה קציצות (יש מלא מתכונים באינטרנט)
עכשיו אני רעבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית