הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקת חלבון

LiorAmsalem

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
אני מתאמן מתחיל יחסית, ועד עכשיו הייתי עם SCIETEC NUTRION ISOLATE שזו אחלה אבקה.. אבל החלטתי להתקדם לאיכות יותר גבוהה
רציתי לדעת לפי דעתכם איזה אבקה נחשבת הכי אפקטיבית ומועילה בשוק,
לפי סקרים וביקורות בחו"ל מצאתי שיש כמה שמחזיקות בטופ :

Dymatize ISO-100

Optimum GOLD

Snytha 6

MuscleFarm

אני אשמח לשמוע חוות דעת ומחירים שאתם מביאים אותם..
המשקל מיוחס בעיקר ל 2K +-.

נערך לאחרונה:
החלטתי להתקדם
זה נחמד ויפה שהחלטת להתקדם אבל איך התקדמות ואבקות חלבון קשורים אחד לשני?
אבקת חלבון זהו תוסף תזונה והוא לא מהווה מדד לשום התקדמות כלשהי.

אם חשובים לך המרכיבים ולדעת שלא מכניסים חומצות אמינו לא חיוניות על חשבון חלבון מי גבינה אז יש לך מקומות באינטרנט שבודקים את זה וגם כאן בפורום אפשר להריץ חיפוש לפי שמות של חברות.

אם זה לא חשוב לך, קנה מה שמסתדר לך יותר טוב עם הארנק.

לאמינושופ יש דילים טובים.

אתה רוצה להתקדם? תפסיק להסתמך ולבזבז זמן על אבקות.
תאכל יותר, תישן יותר ותתאמן יותר. ככה תגדל.
זה ממש לא משנה איזו אבקה תזמין. לא חסרים אנשים שמתאמנים בחדכ בבסיס שלי ומזיינים את המוח על האייזולט שלהם ונראים כאילו הם דורכים בפעם הראשונה במכון.
תוספים זה אולי החלק הכי קטן ולא הכרחי באורח החיים הזה. אפשר להתקדם מעולה בלי. לעומת זאת, בלי תזונה מותאמת, שינה ואימונים, לא תתקדם מטר.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להתקדם? תפסיק להסתמך ולבזבז זמן על אבקות.
תאכל יותר, תישן יותר ותתאמן יותר. ככה תגדל.
זה ממש לא משנה איזו אבקה תזמין. לא חסרים אנשים שמתאמנים בחדכ בבסיס שלי ומזיינים את המוח על האייזולט שלהם ונראים כאילו הם דורכים בפעם הראשונה במכון.
תוספים זה אולי החלק הכי קטן ולא הכרחי באורח החיים הזה. אפשר להתקדם מעולה בלי. לעומת זאת, בלי תזונה מותאמת, שינה ואימונים, לא תתקדם מטר.

מתקדם, אוכל נכון, ישן נכון והכל נכון, אבל רוצה ללכת BY THE BOOK ולעשות הכל נכון, אני לוקח את האבקה לבניית השריר אבל שוב, זה פחות רלוונטי פה כי אני כבר משתמש, ורציתי לדעת מה אנשים משתמשים פה

• פותח/ת השרשור
אתה חייב להתנער מהסיסמאות האלה.. לא בקטע רע.. רק שתבין שקופסת טונה היא שווה ערך לסקופ חלבון

ידוע ומוכר, אבל אני מעדיף לא להביא קופסאת טונה למכון, וברוך השם יש כסף להוציא גם על אבקות.
ושוב חבר'ה, אני שמח מהתגובות ומהעזרה אבל אתם לא מתמקדים בעניין.. שאלתי במה אתם משתמשים במידה וכן, ומה ממליצים, אני מבטיח לכם שקראתי הכל ויודע הכל, כשהתחלתי את הכל התחלתי לבלוע הרבה מידע ככה שמבין פחות או יותר. והמשפט "החלטתי להתקדם" הכוונה הייתה באיכות האבקה, ולא ב"רמת האימונים"

ידוע ומוכר, אבל אני מעדיף לא להביא קופסאת טונה למכון, וברוך השם יש כסף להוציא גם על אבקות.
ושוב חבר'ה, אני שמח מהתגובות ומהעזרה אבל אתם לא מתמקדים בעניין.. שאלתי במה אתם משתמשים במידה וכן, ומה ממליצים, אני מבטיח לכם שקראתי הכל ויודע הכל, כשהתחלתי את הכל התחלתי לבלוע הרבה מידע ככה שמבין פחות או יותר. והמשפט "החלטתי להתקדם" הכוונה הייתה באיכות האבקה, ולא ב"רמת האימונים"

אבקה שתמיד החשבתי כאיכותית היא של אופטימום.
עד לא מזמן השתמשתי בדיימטיז באבקה היותר זולה שלה של השוקולד פאדג' וזה היה מעדן וגם זול.

נכון לעכשיו אני משתמש באקסטרים קרם עוגיות ומבסוט.

• פותח/ת השרשור
אבקה שתמיד החשבתי כאיכותית היא של אופטימום.
עד לא מזמן השתמשתי בדיימטיז באבקה היותר זולה שלה של השוקולד פאדג' וזה היה מעדן וגם זול.

נכון לעכשיו אני משתמש באקסטרים קרם עוגיות ומבסוט.

את התשובה הזו חיפשתי, תודה רבה 😃

זו לא אבקה לבניית שריר. זו אבקה שמחליפה את החלבון בתזונה שלך.
אם אתה צורך מספיק חלבון ממזון, אין לך צורך באבקה. מזון אמתי תמיד עדיף על תוספים.
אבקות חלבון נועדו לאנשים שלא מצליחים להכניס מספיק חלבון או רוצים לגוון בצריכת החלבון.
אגב, למה להביא חלבון למכון ולא לאכול בבית כמו בן אדם?

אין כזה דבר להתקדם באבקות. כל אבקה היא כמעט זהה למתחרה שלה. ההבדל הוא בגרמים בודדים של פחמימה ושומן ולא באמת משנים.

• פותח/ת השרשור
זו לא אבקה לבניית שריר. זו אבקה שמחליפה את החלבון בתזונה שלך.
אם אתה צורך מספיק חלבון ממזון, אין לך צורך באבקה. מזון אמתי תמיד עדיף על תוספים.
אבקות חלבון נועדו לאנשים שלא מצליחים להכניס מספיק חלבון או רוצים לגוון בצריכת החלבון.
אגב, למה להביא חלבון למכון ולא לאכול בבית כמו בן אדם?

אין כזה דבר להתקדם באבקות. כל אבקה היא כמעט זהה למתחרה שלה. ההבדל הוא בגרמים בודדים של פחמימה ושומן ולא באמת משנים.

ההבדל הוא בערכים, ובמידה ואני לוקח את האבקה פעם - פעמיים ביום, אני מאמין שזה כן משנה. אני לוקח את החלבון למכון כי שוב, מחקרים וסקרים הראו והוכיחו כי חשוב להכניס חלבון לגוף עד 30דק' מסוף האימון. ומעבר לזה, זה יותר נוח בסיום האימון פשוט לשתות משהו ואז להגיע הביתה לארוחה כמו שצריך.
אני מבין שאתה לא דוגל באבקות ואפילו דיי נמנע מהעניין אבל אני מחפש פה תשובות מהאנשים שכן משתמשים.. 😃

מחקרים וסקרים הראו והוכיחו
מוזמן להיכנס למחקר הבא שפורסם ע"י משה-
http://www.nsca.com/videos/conference_lectures/nutrient_timing_revisited/

והסיכום שלו בקצרה - ""אולי" ובעיקר לאתלטים/מתאמנים מקצועיים. (נכתב גם ע"י משה)

זה יותר נוח בסיום האימון פשוט לשתות משהו ואז להגיע הביתה לארוחה כמו שצריך.

עם נוחות אני נוטה להסכים איתך האמת.
במיוחד במסה 😭

• פותח/ת השרשור
מוזמן להיכנס למחקר הבא שפורסם ע"י משה-
http://www.nsca.com/videos/conference_lectures/nutrient_timing_revisited/

והסיכום שלו בקצרה - ""אולי" ובעיקר לאתלטים/מתאמנים מקצועיים. (נכתב גם ע"י משה)

עם נוחות אני נוטה להסכים איתך האמת.
במיוחד במסה 😭

חח כל אחד והנוחות שלו, לא הבנתי כל כך מהסרטון שהבאת, מה המטרה שלו ומה המוסר השכל? חח

חח כל אחד והנוחות שלו, לא הבנתי כל כך מהסרטון שהבאת, מה המטרה שלו ומה המוסר השכל? חח
"חלון הזדמנויות" - מסקנה: לא בטוח שקיים ואם כן אז רק לספורטאים מקצועיים.

אם אתה לא מכיר את המונח אז כנראה שלא יזיק לך ללמוד עוד קצת בנושא, לטובתך כמובן.

ההבדל הוא בערכים, ובמידה ואני לוקח את האבקה פעם - פעמיים ביום, אני מאמין שזה כן משנה. אני לוקח את החלבון למכון כי שוב, מחקרים וסקרים הראו והוכיחו כי חשוב להכניס חלבון לגוף עד 30דק' מסוף האימון. ומעבר לזה, זה יותר נוח בסיום האימון פשוט לשתות משהו ואז להגיע הביתה לארוחה כמו שצריך.
אני מבין שאתה לא דוגל באבקות ואפילו דיי נמנע מהעניין אבל אני מחפש פה תשובות מהאנשים שכן משתמשים.. 😃
בדיוק זה מה שחיפשתי.
אשמח לראות על אילו מחקרים אתה מתבסס, כי נשמע שאתה סתם זורק מיתוסים לאוויר מבלי לדעת אם יש דברים בגו.
בינתיים, ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא:
https://www.kilogram.co.il/3627/מבט-חוזר-על-עיתוי-צריכת-המזון-האם-יש-חל/

איזה הבדל יש בערכים? גרם לפה וגרם לשם. גם אם תיקח עשרה סקופים ביום זה לא ישנה הרבה. אם ממש בוער לך לשרוף כסף, לך על חלבון אייזולט שמכיל פחות פחמימה ושומן. באותה מידה אפשר להוריד כפית אורז מארוחת הצהריים ולחסוך 100 שקל.

הבנת אותי לא נכון, אני משתמש באבקות חלבון בעיקר בגלל שבצבא לא תמיד יש לי מספיק חלבון. אבל אין בזה שום דבר מיוחד או מתקדם. ואין צורך לצרוך חלבון ישר בסוף האימון. הרבה יותר חשוב לצרוך מספיק חלבון במהלך היום.

• פותח/ת השרשור
"חלון הזדמנויות" - מסקנה: לא בטוח שקיים ואם כן אז רק לספורטאים מקצועיים.

אם אתה לא מכיר את המונח אז כנראה שלא יזיק לך ללמוד עוד קצת בנושא, לטובתך כמובן.

מוכר וידוע, פשוט לא מובן כל כך באנגלית 😃
מעבר לזה, תמיד טוב ללמוד ולהשכיל עוד קצת

מוכר וידוע, פשוט לא מובן כל כך באנגלית 😃
מעבר לזה, תמיד טוב ללמוד ולהשכיל עוד קצת
לא מבין איך זה מוכר וידוע אם לפני רגע טענת שמחקרים וסקרים (איך סקרים יכולים להוכיח טענה פיזיולוגית, אגב?) מוכיחים שחשוב לצרוך חלבון עד 30 דקות לאחר אימון.
בכל מקרה, לבוא בגישה של כל יודע זה מעט מתיימר ומתנשא. בעיקר אם לגישה הזו נלוות שאלות כאלו.
גם אם קראת ושמעת המון, זה לא בהכרח היה נכון. הרבה אנשים אוהבים לכתוב דברים תוך התבססות על מיתוסים ישנים, על סמך ניסיון אישי או על סמך דעתם. תמיד אפשר ללמוד עוד, וכאשר אתה לומד, שים לב שזה ממחקרים או ממאמרים מגובים מחקרית.

• פותח/ת השרשור
לא מבין איך זה מוכר וידוע אם לפני רגע טענת שמחקרים וסקרים (איך סקרים יכולים להוכיח טענה פיזיולוגית, אגב?) מוכיחים שחשוב לצרוך חלבון עד 30 דקות לאחר אימון.
בכל מקרה, לבוא בגישה של כל יודע זה מעט מתיימר ומתנשא. בעיקר אם לגישה הזו נלוות שאלות כאלו.
גם אם קראת ושמעת המון, זה לא בהכרח היה נכון. הרבה אנשים אוהבים לכתוב דברים תוך התבססות על מיתוסים ישנים, על סמך ניסיון אישי או על סמך דעתם. תמיד אפשר ללמוד עוד, וכאשר אתה לומד, שים לב שזה ממחקרים או ממאמרים מגובים מחקרית.

חחחח אני לא יודע אם יש לי טעם להגיב לך, אחרי כל תגובה שלי באה תקיפה מהצד שלך,
כל מה שאני מתבסס עליו זה מאמרים (שגם שם הטענה מחולקת לאסכולות שונות ועדיין לא נותנת תשובה חד משמעית), חברים שמתאמנים המון זמן, וכו'.. בגדול מקריאה והסקה של העניין - קיים חלון הזדמנויות שצריך לנצל, חלק אומרים שעה חלק אומרים חצי שעה - אז אני פשוט הולך על בטוח על מנת להפיק את המירב ולוקח אחרי האימון.

לא בא בשום גישה ובטח שלא התיימרות, שוב אני זוכר לאן הגעתי ונכנסתי לפה רק בשביל ללמוד.. כשאתה תוקף ככה זה לא הכי עוזר 😃
המצב שאני נמצא בו כרגע הוא אפס לעומתכם, אבל שוב, כנראה זה קצת התלהבות ראשונית מהצד שלי.

אשמח לראות איפה קראת על זה.
וחברים שמתאמנים המון זמן לא נשמע לי כמו מקור אמין לידע תזונתי.
אני סך הכל מנסה לנפץ את בועת המיתוסים שלך ולגרום לך להבין איך אתה נשמע מהצד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית