הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בחישוב כמות גרם חלבון מלא

• פותח/ת השרשור TKgym
  • פורסם בתאריך

TKgym

משתמש פעיל
352
139
נק' מוניטין:
251
352
139
אהלן,

קניתי אבקת חלבון VPX ובערכים התזונתיים רשום ככה:
למנת הגשה ( סקופ ) - 20 גרם חלבון

וברכיבים רשום 57% רכז חלבון מיי גבינה , 26% רכז חלבון מי גבינה איזולאט.

זה אומר שבמנת הגשה אני מקבל:
11.4 חלבון מיי גבינה.
5.2 חלבון מיי גבינה איזולאט.
שהם מרכיבים ביחד 16.6 חלבון מלא במנת הגשה?
שאר החלבון שנותר במנת הגשה מה איתו? חלבון לא מלא?
אני רוצה לדעת אם במנת הגשה אני מקבל 16.6 גרם חלבון מלא או 20 גרם חלבון מלא.

תודה מראש לעוזרים!

• פותח/ת השרשור
חלבון זה חלבון.

הכול נחשב.
את זה אני יודע, השאלה שלי היא מאיזה מקור מגיע שאר החלבון שלא צוין?
אולי אני אתייג את אמינו שופ כי הם מוכרים את המוצר ומהם קניתי ואולי הם יוכלו לתת לי תשובה לשאלה שלי.

@AminoShop
מישהו יכול לעזור?

מאיזה מקור מגיע שאר החלבון שלא צוין?
יש כמה אפשרויות.

אם תצלם את הקופסא (גם מלפנים שנדע באיזו אבקה בדיוק מדובר וגם מאחור איפה שמופיעה טבלת הערכים התזונתיים) יש סיכוי שנוכל לעזור לך. לחילופין, שקול מנת הגשה אחת, אולי תגלה שהיא שוקלת יותר מ 20 גרם (כמעט 25 גרם ליתר דיוק) ופירוש הדבר יהיה שאתה מקבל 20 גרם חלבון לפי הפירוט שציינת (שביחד מהוים 83% מכל האבקה) ועוד כמה גרם של תוספות שונות - יש בטח רשימה שלהן אי שם בתחתית התווית.

נערך לאחרונה:
חלבון זה חלבון.

הכול נחשב.
דיי לענות בצורה אוטומטית זה כבר מתחיל להרגיז..
הרי ברור שלא קראת את השאלה של פותח הפוסט..

ולפותח הפוסט - צלם את הקופסא

לפי אשכול אחר: לחות ואפר!
האם אני מריח פה עוקצנות כלפי התגובה שלי באשכול שאליו אתה מתייחס?

לנושא:
אם הבנתי נכון, מנת הגשה של המוצר היא 20 גרם.
מתוכם, לפי החישוב של הבחור, 11.4 גרם הם רכז חלבון מי גבינה (WPC) ו-5.2 גרם הם חלבון מי גבינה מבודד (WPI).
שאר 3.4 הגרמים הם חומרים נוספים שיש באבקה (שאינם חלבון), הרי לא כל המוצר הוא 100% חלבון. כמו תוספות טעם וריח, לציטין סויה או מתחלבים אחרים וכולי.

• פותח/ת השרשור
האם אני מריח פה עוקצנות כלפי התגובה שלי באשכול שאליו אתה מתייחס?

לנושא:
אם הבנתי נכון, מנת הגשה של המוצר היא 20 גרם.
מתוכם, לפי החישוב של הבחור, 11.4 גרם הם רכז חלבון מי גבינה (WPC) ו-5.2 גרם הם חלבון מי גבינה מבודד (WPI).
שאר 3.4 הגרמים הם חומרים נוספים שיש באבקה (שאינם חלבון), הרי לא כל המוצר הוא 100% חלבון. כמו תוספות טעם וריח, לציטין סויה או מתחלבים אחרים וכולי.
מנת הגשה היא 26 גרם אבקה, שבה אמור להיות 20 גרם חלבון, אני מנסה להבין איזה חלבון יש ב20 גרם האלה.
מצרף תמונות של האבקה מאחורה : 10965356_10206275328342310_1833909575_n.jpg 10968203_10206275349062828_1170306674_n.jpg

קראתי, וההתעסקות של אם זה חלבון מלא או לא מלא מיותרת ולכן ככה הגבתי.

(אבל מקבל את זה שזה מקוצר מדי ולא מפורט..)
הוא רוצה לדעת - ממה מגיע שאר החלבון.
ואז שאל אם זה חלבון לא מלא.

"חלבון זה חלבון" - למי אכפת? הוא שאל מאיפה הוא מגיע-זו לא פעם ראשונה שאתה מביא תשובת על אוטומט,מספיק.

לפותח הפוסט,
יוצא לך 83% חלבון איזו+מיי גבינה במנה.
מה שנותן לך 21.58 מתוך ה26 כאיזו+מי גבינה .
תוריד מפה תוסיף משם,20 נראה לי הסבר הגיוני

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא רוצה לדעת - ממה מגיע שאר החלבון.
ואז שאל אם זה חלבון לא מלא.

"חלבון זה חלבון" - למי אכפת? הוא שאל מאיפה הוא מגיע-זו לא פעם ראשונה שאתה מביא תשובת על אוטומט,מספיק.

לפותח הפוסט,
יוצא לך 83% חלבון איזו+מיי גבינה במנה.
מה שנותן לך 21.58 מתוך ה26 כאיזו+מי גבינה .
תוריד מפה תוסיף משם,20 נראה לי הסבר הגיוני

תודה על התגובה!

אז כל ה20 גרם חלבון שלי במנה הוא חלבון שמורכב מאיזו ומיי גבינה ( כל ה20 חלבון מלא ) ?

מנת הגשה היא 26 גרם אבקה, שבה אמור להיות 20 גרם חלבון,
אז מה הבעיה? כפי ששיערתי בתגובה קודמת, האחוזים הם מסה"כ האבקה, לא מסה"כ החלבון. לכן, עפ"י הצהרת היצרן ב 26 גרם אבקה יש 20 גרם חלבון, שמתחלקים בין חלבון מי גבינה רגיל וחלבון מי גבינה איזו ביחס 57:26. מכאן שהם לא מוסיפים חומצות אמינו זולות רק בשביל להגדיל את כמות החלבון המוצהרת, אתה יכול להיות רגוע.

(האמת היא שחסרים איזה שני גרם בכל מנה, אבל אני לא חושב שיש טעם לרדת לרזולוציה כזאת).

• פותח/ת השרשור
אז מה הבעיה? כפי ששיערתי בתגובה קודמת, האחוזים הם מסה"כ האבקה, לא מסה"כ החלבון. לכן, עפ"י הצהרת היצרן ב 26 גרם אבקה יש 20 גרם חלבון, שמתחלקים בין חלבון מי גבינה רגיל וחלבון מי גבינה איזו ביחס 57:26. מכאן שהם לא מוסיפים חומצות אמינו זולות רק בשביל להגדיל את כמות החלבון המוצהרת, אתה יכול להיות רגוע.

(האמת היא שחסרים איזה שני גרם בכל מנה, אבל לא חושב שיש טעם לרדת לרזולוציה כזאת).
רק עכשיו ראיתי את ההודעה הערוכה שלך מההודעה וכן אתה צודק פשוט ראיתי רק את ההודעה לפני שערכת ולא רשמת את כל הפירוט.
אני עכשיו רגוע כי כמו שאמרת יש הרבה חברות שמשתמשות בחומצות אמינו זולות ובגלל שאני לא מכיר את החברה וזאת הזמנה ראשונה שלי מהם רציתי לוודא!
תודה על העזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית