הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחקר: רווקים שמשתמשים באימוג'י - יותר פעילים מינית

זה לא חוכמה,אתה שייך לעידן הטיטאנים שם לכל אחד יש מוניטין מטורף.היום זה שונה יש מיתון.
צריך לחשב רטיו מוניטין. לפי כמות מוניטין לחלק למספר השנים בפורום 🤣

קראתי את המחקר הזה בשבוע שעבר.
אני חייב לציין שאני כלל לא משתמש ב- EMOJI ואף פעם לא השתמשתי בזה.
אבל מאז שקראתי את המחקר הזה החלטתי שאני כן רוצה להשתמש ב- EMOJI כדי לבדוק את העניין.
מאז שאני משתמש ב- EMOJI אני בכלל לא מקבל סקס מחברה שלי, היא כבר חושבת שאני גיי.

אל תשמתמשו בזה, סתם שטויות, מחקר דפוק.
שבוע שלם אני שולח לה לבבות ונשיקות וכל מה שאני מקבל זה רק שניצל ואורז בסוף היום.
לא שווה את המאמץ.

קראתי את המחקר הזה בשבוע שעבר.
אני חייב לציין שאני כלל לא משתמש ב- EMOJI ואף פעם לא השתמשתי בזה.
אבל מאז שקראתי את המחקר הזה החלטתי שאני כן רוצה להשתמש ב- EMOJI כדי לבדוק את העניין.
מאז שאני משתמש ב- EMOJI אני בכלל לא מקבל סקס מחברה שלי, היא כבר חושבת שאני גיי.

שבוע שלם אני שולח לה לבבות ונשיקות וכל מה שאני מקבל זה רק שניצל ואורז בסוף היום.
לא שווה את המאמץ.
אני חושב שלא הבנת את המחקר, המחקר קובע שאימוגי זה דרך שבה אנשים מביעים רגשות באמצעות הודעה ואנשים שמחפשים דרכים להביע רגשות באופן מפורש הם בדרך כלל גם מיניים יותר, רומנטיים יותר ופתוחים יותר לקשרים והתנסויות. לכן הם צוברים יותר חוויות מיניות מאשר אלה שמסתפקים רק במילה הכתובה. (זה ציטוט מהמחקר)

לא שווה את המאמץ.
שבוע שלם אתה מקבל שניצל ואורז ואתה מתלונן? מה המספר שלה, אני ישלח לה כמה לבבות שהיא רוצה, שתכין גם לי שניצלים.

אני חושב שלא הבנת את המחקר, המחקר קובע שאימוגי זה דרך שבה אנשים מביעים רגשות באמצעות הודעה ואנשים שמחפשים דרכים להביע רגשות באופן מפורש הם בדרך כלל גם מיניים יותר, רומנטיים יותר ופתוחים יותר לקשרים והתנסויות. לכן הם צוברים יותר חוויות מיניות מאשר אלה שמסתפקים רק במילה הכתובה. (זה ציטוט מהמחקר)
יותר חוויות מיניות עם גברים אחרים התכוונת?!

לא תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית