מוניטין לכל מי ששולח את זה למישהי ומפרסם את התגובה שלה.
לא מבין למה אנשים עדיין צריכים מוניטין. ברור שאי אפשר לעבור אותי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוניטין לכל מי ששולח את זה למישהי ומפרסם את התגובה שלה.
זה לא חוכמה,אתה שייך לעידן הטיטאנים שם לכל אחד יש מוניטין מטורף.היום זה שונה יש מיתון.לא מבין למה אנשים עדיין צריכים מוניטין. ברור שאי אפשר לעבור אותי.
צריך לחשב רטיו מוניטין. לפי כמות מוניטין לחלק למספר השנים בפורום 🤣זה לא חוכמה,אתה שייך לעידן הטיטאנים שם לכל אחד יש מוניטין מטורף.היום זה שונה יש מיתון.
צריך לחשב רטיו מוניטין. לפי כמות מוניטין לחלק למספר השנים בפורום 🤣
אני חושב שלא הבנת את המחקר, המחקר קובע שאימוגי זה דרך שבה אנשים מביעים רגשות באמצעות הודעה ואנשים שמחפשים דרכים להביע רגשות באופן מפורש הם בדרך כלל גם מיניים יותר, רומנטיים יותר ופתוחים יותר לקשרים והתנסויות. לכן הם צוברים יותר חוויות מיניות מאשר אלה שמסתפקים רק במילה הכתובה. (זה ציטוט מהמחקר)קראתי את המחקר הזה בשבוע שעבר.
אני חייב לציין שאני כלל לא משתמש ב- EMOJI ואף פעם לא השתמשתי בזה.
אבל מאז שקראתי את המחקר הזה החלטתי שאני כן רוצה להשתמש ב- EMOJI כדי לבדוק את העניין.
מאז שאני משתמש ב- EMOJI אני בכלל לא מקבל סקס מחברה שלי, היא כבר חושבת שאני גיי.
אל תשמתמשו בזה, סתם שטויות, מחקר דפוק.
שבוע שלם אני שולח לה לבבות ונשיקות וכל מה שאני מקבל זה רק שניצל ואורז בסוף היום.
לא שווה את המאמץ.
שבוע שלם אתה מקבל שניצל ואורז ואתה מתלונן? מה המספר שלה, אני ישלח לה כמה לבבות שהיא רוצה, שתכין גם לי שניצלים.אל תשמתמשו בזה, סתם שטויות, מחקר דפוק.
שבוע שלם אני שולח לה לבבות ונשיקות וכל מה שאני מקבל זה רק שניצל ואורז בסוף היום.
לא שווה את המאמץ.
יותר חוויות מיניות עם גברים אחרים התכוונת?!אני חושב שלא הבנת את המחקר, המחקר קובע שאימוגי זה דרך שבה אנשים מביעים רגשות באמצעות הודעה ואנשים שמחפשים דרכים להביע רגשות באופן מפורש הם בדרך כלל גם מיניים יותר, רומנטיים יותר ופתוחים יותר לקשרים והתנסויות. לכן הם צוברים יותר חוויות מיניות מאשר אלה שמסתפקים רק במילה הכתובה. (זה ציטוט מהמחקר)
איך הגעת למסקנה הזאת חחחחחחחחחחחחחיותר חוויות מיניות עם גברים אחרים התכוונת?!
לא תודה
לול1 ?איך הגעת למסקנה הזאת חחחחחחחחחחחחח
השתמשת במילים "רגשות" ו"רומנטיקה"...איך הגעת למסקנה הזאת חחחחחחחחחחחחח
זה ציטוט...השתמשת במילים "רגשות" ו"רומנטיקה"...
אז מי שרשם את זה הומוזה ציטוט...
יש מחקר יותר מטומטם מזה?