הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חום גוף עולה וחולשה אחרי זריקת טסטסטורון

• פותח/ת השרשור Adam99
  • פורסם בתאריך

Adam99

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
שלום לכם רציתי לדעת למה חום הגוף עולה וזה מלווה בחולשה יום אחרי הזרקת מ"ל טסט ומ"ל בולדנון או טסט וטרן .
אחרי יומיים הכל נעלם החום גוף חוזר לנורמל והכל בסדר
זה חוזר על עצמו בכל פעם שהייתי מזריק יום למחרת חולשה
אגב זה מה שקרה לחבר שלי היום אחרי שלקח זריקה
אני חייב לציין שהמינונים נמוכים
תודה מראש על הייעוץ ( עדיפות לייעוץ מנהל )

אני לא משחק אותה מסתורי אין על מה .
כל פעם הייתי לוקח ממישהו אחר וחברה אחרת
דוגמא כשלקחתי genshi הכל היה בסדר כשלקחתי nova גם היה בסדר אבל כשלקחתי mxp ועוד איזה חברה
ששכחתי את שמה אז החום היה עולה ומלווה בחולשה אחרי כל זריקה ולא ערבבתי בין חומרים מחברות שונות
אתה אלרגי לשמן אתיל אני חושב... סליחה.... דיי בטוח, אין סיכוי שהגוף יזהה את הטסט או האסטר בתור איזה משו שצריך לתקוף... הזוי מידיי.
תזריק סטרילי שמן אתיל ספר לי איך היה, כמה חום היה לך? עריכה : אלרגי לשמן כלשהו...

• פותח/ת השרשור
היה לי חום 38 או 37.5 הבאסה שאני לא יכול להתאמן מהחולשה שנהיית לי עקב זה
אבל יום אחרי זה החום יורד והכל בסדר

המידע שאתה מספק נשמע בעייתי. לא מבין אם יש לו בסיס תעמולתי או לא 😃
כשדברים לא מסתדרים צריך לחזור לבייסיק ידידי.
קנה משהו רפואי - אנטט או סוס.
אם גם שם אתה מגיב באותה צורה הצלחת לצמצם משמעותית את האפשרויות.

מניסיוני. בלי תעמולה. באמצע סייקל נתקעתי לי פרופ. לקחתי ויאל זמין שהיה לי expo. הזרקתי לכתף (ההייתי בסייקל של מקספרו אבל נתקעתי בחופשה איפשהו). התנפחה לי הכתף היה לי חום וכל החופשה ההייתי מעוך.סטריליות הייתה רגילה.
מאחר ואני לא רץ להאשים את החומר ניסיתי שוב. התופעה חזרה.

אני מאמין שבמעבר לרפואי הבעיה תיפטר. אחרי זה אם אתה מתעקש על ug יש כאלו שיעבדו רק צריך למצוא.

• פותח/ת השרשור
זהו שגם ברפואי זה קרה לי .. אז מה עושים במצב כזה ?
אם זה משמן כלשהו אז למה בטסט רפואי גם היתה לי את אותה התופעה ?
האם זה מסוכן שהחום עולה ל 38 או 37.5 ולאחר יום יורד ?

מבית מרקחת?
אם אין סיבה מוצדקת, אני חייב להגיע למסקנה שלא דייקת בסיפור

גם לי זה קרה מסוסטנון אורגנון ישירות מבית מרקחת , שמע המרכיבים של השמן בעיקר נובע מממיסים ושמנים כלשהם שאתה ועוד מישהו רגישים והאחר לא רגיש זה תלוי , למעשה הפתעת אותי שלקחת נובה ולא היית רגיש לשמן , בדרך כלל אנשים ישר מרגישים חום מלווה בחולשה וגוש חמור מנובה ויש כאלה שלא בעבר אני גם השתמשתי בנובה והכל היה בסדר מדבר על תקופה לפני שנתיים .
מבית מרקחת?
אם אין סיבה מוצדקת, אני חייב להגיע למסקנה שלא דייקת בסיפור
הוא צודק גם לי זה קרה גוש חום באיזור ההזרקה וחום גוף חולשה כל הבלה בלה וזה תמיד היה , היו לי כתפיים תוך חודש כמו לבאדי בילדר שלקח סייקלים שנים מרוב הנפיחות

• פותח/ת השרשור
בנובה השתמשתי לפני אולי 3 שנים ככהאפילו יותר אני לא יודע מה הולך בחומר הזה עכשיו אבל אז הכל היה תקין
דייקתי בהכל אחי את הטסט הרפואי לקחתי דרך חבר מרוקח
נו וכשקרה לך מה עשית ? המשכת עם החומר ?

בנובה השתמשתי לפני אולי 3 שנים ככהאפילו יותר אני לא יודע מה הולך בחומר הזה עכשיו אבל אז הכל היה תקין
דייקתי בהכל אחי את הטסט הרפואי לקחתי דרך חבר מרוקח
נו וכשקרה לך מה עשית ? המשכת עם החומר ?
עם הסוס מבית מרקחת ? החלפתי לברנד ug לא יכולתי לסבול

תעשה כבר ספירת דם, ותפסיק עם ההימורים וההנחות. בדיקה פשוה. תשובה מגיעה בערב.
ויש לך ביד מסמך שיעיד על הגורם.

תדע אם זה החומר, אם זה רגישות,אלרגיה,זיהום ממקום ההזרקה-וככה צריך לשפר טכניקה וכו'...
יש ספרות על כך שרמות גבוהות של טסט, מחלישות את המערכת החיסונית, ואז אתה בעצם תפתח כל וירוס רדום אצלך בגוף, עד שהמערכת החיסונית תתגבר עליו מחדש.

בניגוד למה שנפוץ, טסט ,גם אננטט, כבר תוך יום מעלה את רמות הטסט בדם למעל 100, ואז הרמה צונחת ועכת אקספוננציונלית, הרבה חושבים שאננטט מתחיל להשפיע רק אחרי שבוע, וזה שטויות.

הרמה בדם מזנקת ביום הראשון לרמות מדהימות, ההבדל באננטט לעומת טסטים קצרים, שהדעיכה שלו איטית יותר ונמשכת לסביב ה-5-7 ימים עד למחצית חיים.
זה לא שהוא משפיע רק אחרי 5 ימים, אלא רק אחרי 5-7 יש לתת מנה נוספת כדי להעלות את הרמה בדם בחזרה.

Testosterone effects
Additional analyses showed that testosterone reduces levels of certain transcription factors (regulatory proteins) that ordinarily prevent Module 52 genes from “turning on.” In other words, higher testosterone levels result in more Module 52 expression. Several Module 52 genes have known immune-system connections; activation of one of these genes, for example, results in the accelerated differentiation of cells whose job it is to suppress, rather than foster, immune response. These connections make the interactions of the genes with testosterone an intriguing target of further exploration by immunologists, physiologists and drug researchers

http://med.stanford.edu/news/all-ne...ean-weakened-immune-response-study-finds.html

בגלל שביומיים הראשונים נמדדת רמת השיא בדם לאחר הזריקה, ובהיות מחקרים שטסט גבוה עשוי לדכא פעילות חיסונית, זה מתכון למה שנקרא "שפעת טסט".

שוב, ספירת דם תגלה הכל...

קבצים מצורפים

• vx0xzt.png
    vx0xzt.png
    KB 50 · צפיות: 164
נערך לאחרונה:
תעשה כבר ספירת דם, ותפסיק עם ההימורים וההנחות. בדיקה פשוה. תשובה מגיעה בערב.
ויש לך ביד מסמך שיעיד על הגורם.

תדע אם זה החומר, אם זה רגישות,אלרגיה,זיהום ממקום ההזרקה-וככה צריך לשפר טכניקה וכו'...
יש ספרות על כך שרמות גבוהות של טסט, מחלישות את המערכת החיסונית, ואז אתה בעצם תפתח כל וירוס רדום אצלך בגוף, עד שהמערכת החיסונית תתגבר עליו מחדש.

בניגוד למה שנפוץ, טסט ,גם אננטט, כבר תוך יום מעלה את רמות הטסט בדם למעל 100, ואז הרמה צונחת ועכת אקספוננציונלית, הרבה חושבים שאננטט מתחיל להשפיע רק אחרי שבוע, וזה שטויות.

הרמה בדם מזנקת ביום הראשון לרמות מדהימות, ההבדל באננטט לעומת טסטים קצרים, שהדעיכה שלו איטית יותר ונמשכת לסביב ה-5-7 ימים עד למחצית חיים.
זה לא שהוא משפיע רק אחרי 5 ימים, אלא רק אחרי 5-7 יש לתת מנה נוספת כדי להעלות את הרמה בדם בחזרה.

Testosterone effects
Additional analyses showed that testosterone reduces levels of certain transcription factors (regulatory proteins) that ordinarily prevent Module 52 genes from “turning on.” In other words, higher testosterone levels result in more Module 52 expression. Several Module 52 genes have known immune-system connections; activation of one of these genes, for example, results in the accelerated differentiation of cells whose job it is to suppress, rather than foster, immune response. These connections make the interactions of the genes with testosterone an intriguing target of further exploration by immunologists, physiologists and drug researchers

http://med.stanford.edu/news/all-ne...ean-weakened-immune-response-study-finds.html

בגלל שביומיים הראשונים נמדדת רמת השיא בדם לאחר הזריקה, ובהיות מחקרים שטסט גבוה עשוי לדכא פעילות חיסונית, זה מתכון למה שנקרא "שפעת טסט".

שוב, ספירת דם תגלה הכל...
תשמע אתה מנפץ פה כמה מיתוסים...
אחת השיטות שלנו הגאונים זה לתת אנטט ובשבועיים הראשוניים לתת במקביל גם פרופ. כך שאתה בעצם בסייקל מהיום הראשון גג שני. האם אתה בא ואומר שזה בעצם מיותר ?
באופן אישי תמיד הרגשתי טסט מיד. כבר יום למחרת אם לא באותו יום ההייתי מרגיש את אשכים כואבים גם עם אנטט. זה היה סימן שלי שהסייקל נכנס. לא שבועיים ולא כלום.

תשמע אתה מנפץ פה כמה מיתוסים...
אחת השיטות שלנו הגאונים זה לתת אנטט ובשבועיים הראשוניים לתת במקביל גם פרופ. כך שאתה בעצם בסייקל מהיום הראשון גג שני. האם אתה בא ואומר שזה בעצם מיותר ?
באופן אישי תמיד הרגשתי טסט מיד. כבר יום למחרת אם לא באותו יום ההייתי מרגיש את אשכים כואבים גם עם אנטט. זה היה סימן שלי שהסייקל נכנס. לא שבועיים ולא כלום.

מיותר לחלוטין.
אם אתה רוצה פרופ, תן אותו מהיום ה3-4, כשאז מתחילה הדעיה האקספוננציונאלית של האננטט.
שילוב של כמה טסטים ביום הראשון, כמו סוסטינון, יוצר יום ראשון מאוד אימפולסבי, אך הדעיכה יחסית יותר איטית מהאננט, כי כל יומיים חומר אחר (1 מה-4) שמהם הסוסטינון מורכב, יורד לרמת הבסיס.
וככה יש לך כיסוי יחסית די רציף של שבוע, בלי עליות וירידות.

אני מסיק מכך שכל עניין הפרגניל לאחר שבועיים הוא מיתוס, אם כבר מהזריקה הראשונה יש ספייק חד ברמת טסט ולפני שהוא יורד לרמת הבייס ליין אני גם ככה כבר נותן זריקה שניה (זריקה כל 3.5 ימים) ומעלה את הרף למעלה שוב סביר להניח שכבר התחלתי תהליך של השבתת ציר ואטרופיה במידה מסויימת באשכים, אני צודק?

@Nikita

אני מסיק מכך שכל עניין הפרגניל לאחר שבועיים הוא מיתוס, אם כבר מהזריקה הראשונה יש ספייק חד ברמת טסט ולפני שהוא יורד לרמת הבייס ליין אני גם ככה כבר נותן זריקה שניה (זריקה כל 3.5 ימים) ומעלה את הרף למעלה שוב סביר להניח שכבר התחלתי תהליך של השבתת ציר ואטרופיה במידה מסויימת באשכים, אני צודק?

@Nikita

דווקא זה מוצדק, כי לוקח שבועים של מחסור ב-LH עד שתאי ליידנג מתחילים לעבור היברנציה.
אני אישית ממליץ לכל מי שמגיע אלינו, להתחיל עם הפרגניל בשבוע הראשון, גם פרופילקטית להיברנציה של תאי ליידינג, אבל בעיקר כדי לשמר רמות טסט גבוהות בדם.
הרי הטסט בדם מורכב מסכום של 2 מקורות:

הטסט שהאשכים מייצרים ביום + הטסט שמשתחרר מהזריקה לדם.
כבר תוך יומיים אתה משבית ציר הורמונאלי, קרי המוח מפסיק להפריש LH, וייצור הטסט העצמי שלך צונח ל-0.
לא חבל? כולה 500 יחבל פרגניל, והאשכים שלך חוזרים לייצר טסט עצמי, לרוב סביב 15 ננומול.
15 ננומול זה בערך מה שאמפולה של 250 אננטט ננתן ב-10 ימים, כאילו הרווחת עוד 250 אננטט כל 10 ימים, רק בגלל הפרגניל, וזה מתווסף לטסט שאתה מזריק.

מיותר לחלוטין.
אם אתה רוצה פרופ, תן אותו מהיום ה3-4, כשאז מתחילה הדעיה האקספוננציונאלית של האננטט.
שילוב של כמה טסטים ביום הראשון, כמו סוסטינון, יוצר יום ראשון מאוד אימפולסבי, אך הדעיכה יחסית יותר איטית מהאננט, כי כל יומיים חומר אחר (1 מה-4) שמהם הסוסטינון מורכב, יורד לרמת הבסיס.

תודה על התשובה

שאלה נוספת בירשותך....
מה יהיה יותר אפקטיבי \ אגרסיבי אנטט או סוסטנון ? מה דחיפות ההזרקה לסוסטנון תיהיה ? כאשר המטרה רמות של טסט יציבות וגבוהות כמובן....
* מאחר ואני מכניס מינונים גבוהים יחסית אז דחיפות ההזרקות שלי הוא גבוהה לא משנה מה אני מכניס אנטט \ סוס \ פרופ. פשוט נמנע מלהזריק כמות גדולה בפעם אחת. כך שאני מוצא את עצמי מכניס כל יום 1 סיסי עד 2 סיסי של טסט - מה זה יוצר \ מה יהיה עדיף בבחירת החומרים ?

סוסטנון יותר אגריסיבי מאננטט, וגם לא מעט מדווחים על איבוד חשק מיני איתו, להבדיל מאננטט שרק בודדים מדווחים עליו על איבוד חשק (כמובן לא כמו דקה).
במידה והסייקל שלך לא כולל דקה או טרן,אתה תרצה להגיע לרמה יציבה של כ-45-50 ננומול טסט בדם, שזה בערך שקול ל-750 אננטט/סוסטנון בשבוע בלי פרגניל, או סביב 500-600 אננטט/סוסטנון עם לפחות 500 יחבל פרגניל.

סוסטנון יתן לך יציבות די טובה גם פעם בשבוע, אננטט תצטרך כפעמים בשבוע כדי להגיע לאותה יציבות, והיציבות המירבית מתקבלת רק בערך אחרי חודש של זריקות רציפות (החודש הראשון מזריקה לזריקה הרמה בדם עולה, כשהטסט מתחיל להצטבר, וסביב חודש כבר תגיע לרמה יציבה בממוצע יומי)/

התמונה יש גרף של רמות טסט בדם על סוסטנון 250 מ"ג כל יומיים (כחול) ו-500 כל 3 ימים (ורוד), בכל מקרה המינון לדעתי גבוה מידי (1166-875 מ"ג שבועי), ותראה כי על 1,166 מ"ג שבועי (גרף כחול, כל 3 ימים = 166 ביום), כבר מגיעים אחרי חודש לרמות יציבות של מעל 100 ננמול, זה פי 2 + ממה שרוב האנשים יכולים לנצל אפקטיבית.
מה שמראה שבד"כ מינון של חצי מזה, סביב 600 מ"ג שבועי, יביאו אותך לרמות של 50 ננומול, שהן בעלות האפקטיביות הטובה.

כל רמה מעל 50 ננומול כן תשפיע, אך בצורה משמעותית נמוכה יותר. ואילו רמות האסטרוגן ויתר תופעות הלוואי, ימשיכו לינארית לטפס.

בגלל שלא לכולם יש פרופיל הורמונלי זמין לעקוב אחרי התגובה שלהם האישית לטסט, אז לוקחים מקדם בטיחות, ונותנים במקום 600 שבועי, 750-1000 שבועי, ככה שהם בטוח ישיגו את האפקט של לפחות 50 ננומול. הבעיה שלרוב זה יוצר סתם בעיות ועומס תופעות לוואי, מאקנה, התקרחות מהירה ועד גינו.
כמובן שמעל 1,000 בשבוע, זה כבר נטו חזירות מיותרת.

קבצים מצורפים

• charts_8904_image001.gif
    charts_8904_image001.gif
    KB 12.2 · צפיות: 250
נערך לאחרונה:
המידע שאתה מספק נשמע בעייתי. לא מבין אם יש לו בסיס תעמולתי או לא 😃
כשדברים לא מסתדרים צריך לחזור לבייסיק ידידי.
קנה משהו רפואי - אנטט או סוס.
אם גם שם אתה מגיב באותה צורה הצלחת לצמצם משמעותית את האפשרויות.

מניסיוני. בלי תעמולה. באמצע סייקל נתקעתי לי פרופ. לקחתי ויאל זמין שהיה לי expo. הזרקתי לכתף (ההייתי בסייקל של מקספרו אבל נתקעתי בחופשה איפשהו). התנפחה לי הכתף היה לי חום וכל החופשה ההייתי מעוך.סטריליות הייתה רגילה.
מאחר ואני לא רץ להאשים את החומר ניסיתי שוב. התופעה חזרה.

אני מאמין שבמעבר לרפואי הבעיה תיפטר. אחרי זה אם אתה מתעקש על ug יש כאלו שיעבדו רק צריך למצוא.
לקחת איתך את החומר לחופשה? יכולת לעלות עם זה למטוס? לא עולים על זה?

מיותר לחלוטין.
מעניין למה עם פרופ גדלים מהשבוע הראשון, ועם אננטט לא ):
לפחות לפי מה שכולם אומרים... וזה

@Aviad Barak
אתה ממליץ תמיד על פרופ כקיק סטארט
מדוע ולמה?

זה לא עולה בקו אחד עם מה שיניב אמר ):

או למה השיטה של קיק סטארט בכלל פועלת
makes no fuckin sense

כמובן לא מדבר מניסיון על בשרי, פשוט דעה רווחת של אנשים 😃

סוסטנון יותר אגריסיבי מאננטט, וגם לא מעט מדווחים על איבוד חשק מיני איתו, להבדיל מאננטט שרק בודדים מדווחים עליו על איבוד חשק (כמובן לא כמו דקה).
במידה והסייקל שלך לא כולל דקה או טרן,אתה תרצה להגיע לרמה יציבה של כ-45-50 ננומול טסט בדם, שזה בערך שקול ל-750 אננטט/סוסטנון בשבוע בלי פרגניל, או סביב 500-600 אננטט/סוסטנון עם לפחות 500 יחבל פרגניל.

סוסטנון יתן לך יציבות די טובה גם פעם בשבוע, אננטט תצטרך כפעמים בשבוע כדי להגיע לאותה יציבות, והיציבות המירבית מתקבלת רק בערך אחרי חודש של זריקות רציפות (החודש הראשון מזריקה לזריקה הרמה בדם עולה, כשהטסט מתחיל להצטבר, וסביב חודש כבר תגיע לרמה יציבה בממוצע יומי)/

התמונה יש גרף של רמות טסט בדם על סוסטנון 250 מ"ג כל יומיים (כחול) ו-500 כל 3 ימים (ורוד), בכל מקרה המינון לדעתי גבוה מידי (1166-875 מ"ג שבועי), ותראה כי על 1,166 מ"ג שבועי (גרף כחול, כל 3 ימים = 166 ביום), כבר מגיעים אחרי חודש לרמות יציבות של מעל 100 ננמול, זה פי 2 + ממה שרוב האנשים יכולים לנצל אפקטיבית.
מה שמראה שבד"כ מינון של חצי מזה, סביב 600 מ"ג שבועי, יביאו אותך לרמות של 50 ננומול, שהן בעלות האפקטיביות הטובה.

כל רמה מעל 50 ננומול כן תשפיע, אך בצורה משמעותית נמוכה יותר. ואילו רמות האסטרוגן ויתר תופעות הלוואי, ימשיכו לינארית לטפס.

בגלל שלא לכולם יש פרופיל הורמונלי זמין לעקוב אחרי התגובה שלהם האישית לטסט, אז לוקחים מקדם בטיחות, ונותנים במקום 600 שבועי, 750-1000 שבועי, ככה שהם בטוח ישיגו את האפקט של לפחות 50 ננומול. הבעיה שלרוב זה יוצר סתם בעיות ועומס תופעות לוואי, מאקנה, התקרחות מהירה ועד גינו.
כמובן שמעל 1,000 בשבוע, זה כבר נטו חזירות מיותרת.

שוב תודה
מה לגבי התייחסות למשקל גוף ומינון ? אף פעם לא מצאתי התייחסות לזה .הכל תמיד כזה סטנדרטי. אני שוקל בין 120 ל 130 תלוי בעונה... האם גם שם המינונים שציינת כאופטימלים מתאימים ? מניסיוני רק שני עולה לגרם וחצי ומעלה מתחיל להיות מעניין.

דבר נוסף ברשותך...
אני נוהג להזריק כל יום. לא משנה מה זה- אנטט סוס או פרופ.
אבל בהתייחסות דווקא כרגע לסוס. בכדי להגיע למינון של גרם עד גרם וחצי אני צריך להכניס 6 סיסי בשבוע. אני מעדיף לפזר אותו בכמויות קטנות בגוף כל יום אחד סיסי .ככה שהספיגה טובה יותר לדעתי ומינימום גושים. מה זה יעשה מבחינת התנהגות הגרף כמו שהראת? אם בכלל יש מידע כזה.
ושוב תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית