עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עניין של נוחות לדעתי,צריך לגוון בין הידיים? שפעם אחת יד שמאל בפרונציה וימין בסופינציה ופעם שנייה הפוך?
אם כן, האם כדאי להפוך מידי סט? אימון? תקופה מסוימת?
תודה
נראה לי שלא הבנת את השאלה אני אנסח שוב..עניין של נוחות לדעתי,
לרוב כשמגיעים למשקלים גבוהים האחיזה המשולבת יכולה לעזור.
איפה שמת לב לזה? הרבה ליפטרים מושכים ככה- פיט רוביש, KK, הנמלה, אנדי בולטון ועוד הרבה. הייתי אומר שזה מתחלק שווה פחות או יותר.נ.ב. שמתי לב שיש בקושי אנשים שמחזיקים כשימין בסופינציה ושמאל בפרונציה.
בסט חימום אחרון ובסט עבודה אני יעבוד עם משולבתרק בסטים הכבדים שלך תעבוד באחיזה משולבת , עבודה באחיזה משולבת כל הזמן תוביל לאי איזון בשרירים בין הצדדים של הגוף , במיוחד באיזור האגן.
תוכל להרחיב על זה? איזה סוג של אי איזון?רק בסטים הכבדים שלך תעבוד באחיזה משולבת , עבודה באחיזה משולבת כל הזמן תוביל לאי איזון בשרירים בין הצדדים של הגוף , במיוחד באיזור האגן.
אני לא עובר למשולבת כי ראיתי ביוטיוב, אני עובר כי הידיים נפתחות ב 120 קילועדיף כמה שיותר אחיזה רגילה, אל תעבור למשולבת כי ראית ביוטיוב.
ושים מגנזיום
מגנזיום יש?אני לא עובר למשולבת כי ראיתי ביוטיוב, אני עובר כי הידיים נפתחות ב 120 קילו
מגנזיום אין, המצב של הכפות ידיים שלו פשוט נורא, הגיע הזמן למשולבת.מגנזיום יש?
מגנזיום ימנע פתיחת אחיזה? אני חושב שזה קשור לחוזק אמות ולא למגנזיוםמגנזיום יש?
לא נראה לי שתהיה בעיה להתאמן עם מגנזיום שם.. אם זה לא ילכלך את הרצפה בכל אופןדווקא מגנזיום מאוד יעזור, בגלל שאני יודע איפה אתם מתאמנים (לא בדיוק יתלהבו לראות מגנזיום שם) אז משולבת היא ברירה טבעית.
קטונתי מלתת תשובה חותכת לשאלה שלך אבל ידוע לי שיש הרבה ליפטרים מכובדים שתמיד יתפסו את המוט באותה צורה.
ויש את אלברו מהפורום שמחליף ידיים בין סט לסט(גם אם זה שיא).
אני פעם הייתי מחליף בין סט לסט אבל הרבה יותר נוח לי שיד ימין שלי בסופינציה,לא התפתח אצלי משהו לא פרופורציונאלי אבל שוב, אין לי את הוותק והמשקל על המוט כדי להוות דוגמא אמיתית.
הוא פשוט גורם לידיים להיות מחוספסות יותר וככה המוט פחות מתגלגל/מחליק לך ביד ויותר קל להחזיק.אתה יכול להסביר מה המגנזיום עושה ואיך הוא עוזר לאחוז את המוט?