הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט אחיזה משולבת

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629
צריך לגוון בין הידיים? שפעם אחת יד שמאל בפרונציה וימין בסופינציה ופעם שנייה הפוך?
אם כן, האם כדאי להפוך מידי סט? אימון? תקופה מסוימת?
תודה

צריך לגוון בין הידיים? שפעם אחת יד שמאל בפרונציה וימין בסופינציה ופעם שנייה הפוך?
אם כן, האם כדאי להפוך מידי סט? אימון? תקופה מסוימת?
תודה
עניין של נוחות לדעתי,
לרוב כשמגיעים למשקלים גבוהים האחיזה המשולבת יכולה לעזור.

• פותח/ת השרשור
עניין של נוחות לדעתי,
לרוב כשמגיעים למשקלים גבוהים האחיזה המשולבת יכולה לעזור.
נראה לי שלא הבנת את השאלה אני אנסח שוב..
אני התחלתי כבר לעשות אחיזה משולבת. אני עושה עם יד ימין בפרונציה ושמאל בסופינציה. השאלה אם צריך לעשות תמיד ככה או שצריך לעשות גם עם ימין בסופינציה ושמאל בפרונציה

לפי מה שאני זוכר, ראיתי בפורום ( לא בטוח אם פה ) שאחיזה משולבת על צד אחד כל הזמן, ובעיה כלשהי בטכניקה יכולים להוביל למצב שטרפז אחד יותר גדול מהשני.
אבל, כל עוד אין לך בעיה בטכניקה, זה לא כזה משנה.
נ.ב. שמתי לב שיש בקושי אנשים שמחזיקים כשימין בסופינציה ושמאל בפרונציה.

נ.ב. שמתי לב שיש בקושי אנשים שמחזיקים כשימין בסופינציה ושמאל בפרונציה.
איפה שמת לב לזה? הרבה ליפטרים מושכים ככה- פיט רוביש, KK, הנמלה, אנדי בולטון ועוד הרבה. הייתי אומר שזה מתחלק שווה פחות או יותר.

לפותח הפוסט - בתיאוריה להחזיק כל הזמן עם אותה יד בסופינציה אמור לגרום לסוג של חוסר פרופורציה, בפועל עוד לא ראיתי כזה דבר מדדליפט.

רק בסטים הכבדים שלך תעבוד באחיזה משולבת , עבודה באחיזה משולבת כל הזמן תוביל לאי איזון בשרירים בין הצדדים של הגוף , במיוחד באיזור האגן.

• פותח/ת השרשור
רק בסטים הכבדים שלך תעבוד באחיזה משולבת , עבודה באחיזה משולבת כל הזמן תוביל לאי איזון בשרירים בין הצדדים של הגוף , במיוחד באיזור האגן.
בסט חימום אחרון ובסט עבודה אני יעבוד עם משולבת

אני יכול להעיד על עצמי שעבדתי בכל הסטים הכבדים עם יד שמאל בסופינציה וכתף שמאל וכתף ימין נראות אחרת (מבחינת המנח).
לא יודע אם זה מזה, אבל יכול להיות.

דווקא מגנזיום מאוד יעזור, בגלל שאני יודע איפה אתם מתאמנים (לא בדיוק יתלהבו לראות מגנזיום שם) אז משולבת היא ברירה טבעית.
קטונתי מלתת תשובה חותכת לשאלה שלך אבל ידוע לי שיש הרבה ליפטרים מכובדים שתמיד יתפסו את המוט באותה צורה.
ויש את אלברו מהפורום שמחליף ידיים בין סט לסט(גם אם זה שיא).

אני פעם הייתי מחליף בין סט לסט אבל הרבה יותר נוח לי שיד ימין שלי בסופינציה,לא התפתח אצלי משהו לא פרופורציונאלי אבל שוב, אין לי את הוותק והמשקל על המוט כדי להוות דוגמא אמיתית.

ההבדל בטרפזים ובכתפיים קיים בעיקר שהאחיזה רחבה. כל עוד הידייים ברוחב כתפיים לא אמור להיות חוסר איזון ממשי.

• פותח/ת השרשור
דווקא מגנזיום מאוד יעזור, בגלל שאני יודע איפה אתם מתאמנים (לא בדיוק יתלהבו לראות מגנזיום שם) אז משולבת היא ברירה טבעית.
קטונתי מלתת תשובה חותכת לשאלה שלך אבל ידוע לי שיש הרבה ליפטרים מכובדים שתמיד יתפסו את המוט באותה צורה.
ויש את אלברו מהפורום שמחליף ידיים בין סט לסט(גם אם זה שיא).

אני פעם הייתי מחליף בין סט לסט אבל הרבה יותר נוח לי שיד ימין שלי בסופינציה,לא התפתח אצלי משהו לא פרופורציונאלי אבל שוב, אין לי את הוותק והמשקל על המוט כדי להוות דוגמא אמיתית.
לא נראה לי שתהיה בעיה להתאמן עם מגנזיום שם.. אם זה לא ילכלך את הרצפה בכל אופן
אתה יכול להסביר מה המגנזיום עושה ואיך הוא עוזר לאחוז את המוט?

לא צריך להחליף בין הידיים, זה עניין של נוחות. אני גם נגד ההמלצה להחליף למשולבת רק בסטים האחרונים של החימום והעבודה. זה מייצר דפוס מוטורי קצת שונה, ובדיוק כשהמשקל מתחיל להיות כבד. כשאני עושה דדליפט (בניגוד לסנאץ'/קלין/משיכות קלין/משיכות הנפה), אני מתחיל אחיזה משולבת כבר מהחימום הראשון עם 60 ק"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית