היום כשהייתי במכון, כשעשיתי דדליפט העליתי 5 קילו ( SS ), ובטעות במקום לעשות סט אחד, שכחתי ובאתי לעשות שלוש סטים, אבל, בסט השני, בחזרה השנייה כמעט לפני סוף העלייה פתאום הרגשתי כאב חד בגב, כאילו הוא נמצא בקצה העליון של הזוקף גב הימני אבל טיפה יותר למעלה וטיפה יותר ימינה, ופשוט הורדתי את המוט ולא המשכתי.
הכאב הוא כאב של דקירות, כשקורה כל פעם שאני מזיז את הגב, כשאני נושם זה לא קורה, רק כשאני מזיז את הגב.
בנוסף לכאב, באצבע שליד האגודל ( ברח לי השם ) שברגל התחלתי להרגיש עקצוצים לבערך 45 דקות ובאצבע שליד האגודל ביד ( שוב, ברח לי השם ) היה לי דם מתחת לציפורן.
ובנוסף לזה גם בארבע ראשו הימני שלי היו לי טיקים לבערך 45 דקות.
אין לי מושג אם זה קשור, אבל זהמה שהרגשתי.
אז בקיצור, אם מישהו יודע מה זה/ חווה בעבר והוא יכול להסביר לי בקצרה מה זה וממה זה קרה, זה יעזור לי מאוד, בינתיים אני שוכב במיטה עם בנגיי על כל הגב מרוב כאב, הכאב קורה בעיקר כשאני מוציא חזה החוצה אם זה משנה.
תודה לעוזרים.
הכאב הוא כאב של דקירות, כשקורה כל פעם שאני מזיז את הגב, כשאני נושם זה לא קורה, רק כשאני מזיז את הגב.
בנוסף לכאב, באצבע שליד האגודל ( ברח לי השם ) שברגל התחלתי להרגיש עקצוצים לבערך 45 דקות ובאצבע שליד האגודל ביד ( שוב, ברח לי השם ) היה לי דם מתחת לציפורן.
ובנוסף לזה גם בארבע ראשו הימני שלי היו לי טיקים לבערך 45 דקות.
אין לי מושג אם זה קשור, אבל זהמה שהרגשתי.
אז בקיצור, אם מישהו יודע מה זה/ חווה בעבר והוא יכול להסביר לי בקצרה מה זה וממה זה קרה, זה יעזור לי מאוד, בינתיים אני שוכב במיטה עם בנגיי על כל הגב מרוב כאב, הכאב קורה בעיקר כשאני מוציא חזה החוצה אם זה משנה.
תודה לעוזרים.