הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבוע שני לסייקל מסה.+תמונות צריך ייעוץ

yakir099

משתמש מתחיל
98
4
נק' מוניטין:
7
98
4
שלום קודם לפני הכל נסביר איך הולך הסייקל.

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
1-4 Dianabol 40mgs/ED
Hcg 500iu/EW 3-10

PCT- 13-17
clomid-50/50/25/25
nolvedex-40/40/20/20

(סייקל ראשון בחיים)

גובה 1.86
משקל התחלת סייקל-85
אחרי שבוע-91

אוקי אז אני שבוע שני לסייקל ומרגיש עליה משמעותית בכח ועליתי במשקל 6 קילו בשבוע.

יש ברשותי כדורי קלן של בלאקפארמה ואני רוצה לשלב אותם בחיטוב אחרי הסייקל.
עכשיו כמה שאלות קטנות לאחרי הסייקל.
1. מתי אפשר להתחיל לחטב מבלי לפגוע בתוצאות הסייקל כמה שיותר ?
2. מתי אפשר להוריד מאזן קלורי ? אפשר להתחיל מאזן קלורי נטרלי בpct כבר?
(כי אני מסיים סייקל מסה ממש קרוב לקיץ)

עזרה חברים מתי אפשר להתחיל לחטב מבלי לפגוע בתוצאות כמה שיותר!!!??? (עם קלן)

אגב יש קצת אי נעימות בפטמה כבר בשבוע השני. כניראה שיתפתח גינו בשלבים המתקדמים?

תמונות לשבוע שני:
1.png 2.png 3.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בדרך כלל התסמינים הם תמיד עלייה חזקה בחשק המיני לאחר חודש אתה מרגיש את הטסט בשיא , אפילו עם דיבול אתה תרגיש בהנחה שיש חומר פעיל אני די בטוח שה mxp עובד ואין פה משחקים . אבל במידה ואתה לא מרגיש חשק מיני ואני לא מדבר על החברה שאתה משתמש אלא בכללי אז החומר מדולל או שאין כמעט חומר פעיל . בדרך כלל היו כאן כמה ילדים שלקחו רק דיבול לבד ופתחו פוסטים שאחרי חודש חודשיים הבולבולון שלהם צנח זלזל ובכו פה בהיסטריה אז זה מה שיכול לקרות לך בהנחה שהטסט הוא לא טסט אלא קנולה כמו שמתילדניאל כתב
*במידה ואתה עושה בדיקות דם באמצע הסייקל זה מעולה ותוכל לבדוק את החומר על הדף והוכחות מוצקות , מה שאתה צריך לבדוק זה את הטסט טוטאל

הבנתי אוקי.. בנתיים עם הדיבול ההרגשה מעולה חוץ מהרגישות בפטמות בגלל ההשתוללות של האסטרוגן הגבוה. לגבי הטסט אני יודע שיש ביקורות טובות על החברה ואני מקווה שלא נפלתי בפח בגלל היותי חדש בתחום. (כמו שקורה למלא מתחילים, זה חלק מהעניין)
בדרך כלל צריכה להיווצר רגישות כלשהי במידה והכל עובד כמו שצריך. כל עוד מדובר ברגישות קלה אין צורך להתחיל עם טמוקסי. במידה וזה קצת מעבר לרגישות והכאב מלווה אותך יותר ויותר אז כן צריך טמוקסי. הבעיה אצלך היא שאתה מתחיל ולא יודע לפרש את הכאב \ רגישות ויכול להיות שאתה מפספס פה משהו.
הכי טוב תיקח טמוקסי לכמה ימים ותראה אם זה מעלים את הרגישות.

ולמה זה פוגע בתוצאות הנולבה בסייקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית