עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מגוון של אימונים שאפשר לבצע, אני למשל מתאמן ב BJJ אז יש כמה רעיונות על כוח מתפרץ. צריך רק מידע קודם, כמו גודל מכון ומס' מתאמנים ומכיוון שמדובר בכיתת ג'ודו אני מניח שהאימון נעשה עם גי או שהחימום לא מחייב גי?נידבו אותי להעביר אימון ג'ודו בקרוב, אבל בדגש על כוח מתפרץ וכושר.
חשבתי להביא משהו סטייל קרוספיט, אז אשמח אם יש לכם רעיונות.
הציוד היחיד שיש לנו שם זה את עצמנו ומזרונים, תודה :]
גודל המכון אני לא יודע להעריך כי זה מקום חדש שעברנו אליו והייתי בו רק פעם אחת, זה בערך בגודל של כיתה בתיכון.יש מגוון של אימונים שאפשר לבצע, אני למשל מתאמן ב BJJ אז יש כמה רעיונות על כוח מתפרץ. צריך רק מידע קודם, כמו גודל מכון ומס' מתאמנים ומכיוון שמדובר בכיתת ג'ודו אני מניח שהאימון נעשה עם גי או שהחימום לא מחייב גי?
האם מדובר רק על החימום? אם כן מה מסגרת הזמן? או באימון שלם שיכולל גם טכניקות?
נראה לי שיהיה נחמד לבנות את האימון מעבודה מעורבת בבודדים ובזוגות, יתן יותר בשר מהכיוון התחרותי.
אם יש 10 מתאמנים אז אפשר קודם כל לחלק לזוגות ולבצע את האימון בזוגות. לא הייתי סוטה לגמרי ממבנה של שיעור מסודר.גודל המכון אני לא יודע להעריך כי זה מקום חדש שעברנו אליו והייתי בו רק פעם אחת, זה בערך בגודל של כיתה בתיכון.
מספר מתאמנים יהיה בסביבות ה10.
החימום לא מחייב חליפות ומדובר על כל האימון, לא חובה שיכלול גם טכניקות.
מסגרת הזמן היא בערך שעה וחצי.
OR1, תודה, השמות של התרגילים לא אומרים לי הרבה אבל אני אבדוק את הבלוג.
האימון כבר היה? אם כן איך היה?נידבו אותי להעביר אימון ג'ודו בקרוב, אבל בדגש על כוח מתפרץ וכושר.
חשבתי להביא משהו סטייל קרוספיט, אז אשמח אם יש לכם רעיונות.
הציוד היחיד שיש לנו שם זה את עצמנו ומזרונים, תודה :]