הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחלבון למוצרים של whey ומולטי ויטמין

ace12345

משתמש מתחיל
48
3
נק' מוניטין:
-3
48
3
אני מעוניין לקנות חלבון בעל תשלובת שיהיה גם לפרוק מהיר וגם לפרוק איטי המלצות בבקשה רק ממוצרים שאתם מכירים. אני רוצה גם לקנות לעצמי את האופטי מן של whey רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שהשתמשו, והמלצה על מקום איכותי וזול לקנות שמה אם בנוסף יש המלצות על מולטי אחר ואיכותי אני גם אשמח לשמוע נ.ב לא נכנס לדיונים של כן צריך לא צריך אשמח פשוט לקבל עזרה תודה

אני מעוניין לקנות חלבון בעל תשלובת שיהיה גם לפרוק מהיר וגם לפרוק איטי המלצות בבקשה רק ממוצרים שאתם מכירים. אני רוצה גם לקנות לעצמי את האופטי מן של whey רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שהשתמשו, והמלצה על מקום איכותי וזול לקנות שמה אם בנוסף יש המלצות על מולטי אחר ואיכותי אני גם אשמח לשמוע נ.ב לא נכנס לדיונים של כן צריך לא צריך אשמח פשוט לקבל עזרה תודה

מטריקס ודיימטיז הם חלבונים שצרכתי בעלי תשלובת של WHEY וקזאין בין היתר.
מומלצים, הטעם שלהם מעולה.

לא מכיר את המולטי של אופטימן אבל שמעתי שהוא טוב, מאידך אני יכול להמליץ על twinlab daily one ללא ברזל כמולטי זול ואמין.

מאיפה אפשר לקנות לא דנים כאן בפורום (אתרים מחו"ל), כך שבחיפוש קצר באינטרנט תוכל למצוא את מבוקשך.

• פותח/ת השרשור
אני מתנצל על הטעות כתבתי אוסף של שטויות מבלי לשים לב בכלל לערבובי הטעויות שלי הכוונה שלי היתה חוות דעת על מולטי ויטמין היה לי רצון לרכוש אופטימן אבל ירדתי מהרעיון לאור הכמויות המטורפות של ויטמין E שיש שמה ככה שאני מחפש חלופות אשמח
לגבי החלבון השאלה שרציתי לשאול היא המלצות לאבקת חלבון של ON לחיטוב העדפה לתשלובת מורכבת אבל לא חובה כמובן שגם חברות אחרות יתקבלו בברכה העדפה שלא יהיה באבקה ממתיק האספרטם תודה מראש ומתנצל על הערבוב חח

אני מתנצל על הטעות כתבתי אוסף של שטויות מבלי לשים לב בכלל לערבובי הטעויות שלי הכוונה שלי היתה חוות דעת על מולטי ויטמין היה לי רצון לרכוש אופטימן אבל ירדתי מהרעיון לאור הכמויות המטורפות של ויטמין E שיש שמה ככה שאני מחפש חלופות אשמח
לגבי החלבון השאלה שרציתי לשאול היא המלצות לאבקת חלבון של ON לחיטוב העדפה לתשלובת מורכבת אבל לא חובה כמובן שגם חברות אחרות יתקבלו בברכה העדפה שלא יהיה באבקה ממתיק האספרטם תודה מראש ומתנצל על הערבוב חח
סימני פיסוק וקפיצות שורה ייתקבלו בברכה.
אתה מחפש אבקת חלבון לחיטוב
אתה שואל אם עדיף תשלובת או רגיל
ורצית המלצות לON?

לא חובה בכלל אבקת חלבון לחיטוב כל עוד אתה מגיע לערכים שלך
לא קריטי, אני חושב שתשלובת לחזיק אותך פחות רעב ליותר זמן
ON הם אחלה

קפיצות שורה ייתקבלו בברכה

post-12563-Base-Jumpers-gif-Ey9m.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית