הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה עם הטכניקה בבנץ'

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
תמיד הייתה לי בעיה עם התרגיל הזה, תקופה הולך לי מצוין ותקופה אני בקושי נותן חצי מהפוטנציאל שלי לסינגל.
היום היה לי בנץ', הלכתי על שלשות וסינגלים לקראת התחרות, אבל בכל חזרה יוצא לי חוסר סימטריות וצד שמאל נשאר מאחורה
הנה הסינגל שלי להיום

(אין ווליום בסרטון בגלל שמישהו זבל ניסה להטריל)
לגבי הכף רגל שלא הייתה תמיד על הרצפה, יודע.
שיניתי היום את רוחב האחיזה ומסתבר שזה מאוד עזר לי בגלל קיצור הטווח תנועה, אבל אני מרגיש שמשהו חסר. הכוח אמור להיות מרוכז מהאמצע, ז"א שאני אמור להגיע למצב שאו שאני נכשל ולא דוחף בכלל או שאני דוחף בצורה מאוזנת. למישהו יש מושג מה לעשות?

העקבים שלך לא על הרצפה ובכללי נראה שהרגליים לא מקובעות, רגליים לא מקובעות חזק= פחות כוח מהפלג גוף התחתון, נסה להקשית אחרי שהעקבים על הרצפה.
אתה חייב לזכור שבפאוורליפטינג בנץ' פרס זה תרגיל של כל הגוף ולא רק של פלג גוף עליון, תתייחס אליו כאל תרגיל כולל ותראה את ההבדל.

• פותח/ת השרשור
העקבים שלך לא על הרצפה ובכללי נראה שהרגליים לא מקובעות, רגליים לא מקובעות חזק= פחות כוח מהפלג גוף התחתון, נסה להקשית אחרי שהעקבים על הרצפה.
אתה חייב לזכור שבפאוורליפטינג בנץ' פרס זה תרגיל של כל הגוף ולא רק של פלג גוף עליון, תתייחס אליו כאל תרגיל כולל ותראה את ההבדל.
אני בדרך כלל כן מקבע, היה חוסר ריכוז כנראה.. ובכללי יודע שזה תרגיל לכל הגוף, זאת הבעיה, אני לא מצליח לממש את זה

אני בדרך כלל כן מקבע, היה חוסר ריכוז כנראה.. ובכללי יודע שזה תרגיל לכל הגוף, זאת הבעיה, אני לא מצליח לממש את זה

הקטע עם הרגליים שזה מאד מאד קריטי, גם לי הן בורחות לפעמים ואז אני מרגיש שניצלתי פחות כוח.
מה שהכי עזר לי לממש את זה בבנץ זה טיפ של מארק בל,
דמיין שבירידה אתה אוגר כוח ובעלייה אתה מתפוצץ עם כל הכוח שאגרת בכל הגוף
מעבר לזה בסטאפ המונח ההתחלתי שלך אמור להרגיש לא נוח, ובעלייה להרגיש את הלאטס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית