הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
אני כבר חודש וחצי-חודשיים בערך מחטב ודיי נתקעתי על אותו משקל..
התחלתי 80 קילו ירדתי 5 ועכשיו אני באזור ה75 כבר תקופה..אני במינוס 500 קלוריות מהנייטרלי.(75 קילו 1.71) - 1700 קלוריות
מבחינת ערכים של תפריט זה : 64 פחמימה 190 חלבון 76 שומן,יש ימים שהפחמימה קצת יותר גבוהה אז אני מקצץ בשומן וההפך(פחמימה יותר נמוכה מוסיף קצת שומן)
ועכשיו אני כבר איזה שבועיים תקוע ולא מצליח להתחטב ולרדת במשקל,אני עושה אירובי(20-25 דקות של LISS אחרי כל אימון או לפעמים אינטרולים אבל הבנתי שעדיף לעשות אותם בימי מנוחה ולא בימי אימון)
אז מה אתם אומרים איך להמשיך מכאן

תנסה להוריד קלוריות ולהוסיף העמסות או לעשות שבוע נייטראלי ואז לחזור. אם אתה באחוז נמוך מספיק אתה יכול לנסות דל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
תנסה להוריד קלוריות ולהוסיף העמסות או לעשות שבוע נייטראלי ואז לחזור. אם אתה באחוז נמוך מספיק אתה יכול לנסות דל פחמימה.
להוריד קלוריות?אני כבר עכשיו על דיי נמוך..אני לא על אחוז שומן נמוך כל כך משער סביב ה12-14..
וכרגע אני על 60-70 פחמימה ביום,להוסיף \ להוריד?התחלתי עם 140 בערך והורדתי כל שבועיים בערך

להוריד קלוריות?אני כבר עכשיו על דיי נמוך..אני לא על אחוז שומן נמוך כל כך משער סביב ה12-14..
וכרגע אני על 60-70 פחמימה ביום,להוסיף \ להוריד?התחלתי עם 140 בערך והורדתי כל שבועיים בערך
צא לנייטראלי לשבוע-שבועיים ואז תחזור שוב לחיטוב.
אם ניסית את כל שאר הדרכים הקונבנציונליות.

האמת נשמע מוזר אתה לא אמור להתקע אחרי פרק זמן כזה,תנסה להגדיל את הגרעון לשבוע שבועיים, אם לא עוזר לצאת לנייטרלי לתקופה.

• פותח/ת השרשור
האמת נשמע מוזר אתה לא אמור להתקע אחרי פרק זמן כזה,תנסה להגדיל את הגרעון לשבוע שבועיים, אם לא עוזר לצאת לנייטרלי לתקופה.
עד כמה זה טוב לרדת מתחת למינוס 500?הבנתי שעדיף שלא,אני אנסה אולי לצאת לנייטרלי לשבוע ככה ואז לחזור לחיטוב

עד כמה זה טוב לרדת מתחת למינוס 500?הבנתי שעדיף שלא,אני אנסה אולי לצאת לנייטרלי לשבוע ככה ואז לחזור לחיטוב
תעשה מה שנראה לך לנכון אבל אם אתה מדויק מבחינת ערכים ועדיין נתקע ייתכן שתצטרך גרעון גדול יותר.
חודשיים בחיטוב זה לא הרבה זמן כדי להגיע ל"התקעות"

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שנראה לך לנכון אבל אם אתה מדויק מבחינת ערכים ועדיין נתקע ייתכן שתצטרך גרעון גדול יותר.
חודשיים בחיטוב זה לא הרבה זמן כדי להגיע ל"התקעות"
אני אנסה שבוע נייטרלי ואז לחזור לחיטוב בהדרגתיות,נתחיל מ140 פחמימה ונירד לאט לאט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית