הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע IFBB Pro מספר הכל

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
כתבה שפרסמה באתר T nation מדברת על באדיבילדר מהארגון של IFBB שהחליט להישאר בעילום שם ולספר את החוויות שלו משימוש בסטרואידים.

לא רק זה, יש לו משתמש בפורום שלהם והוא עונה לגולשים.

http://www.t-nation.com/steroids/steroids-what-pro-bodybuilders-are-really-using

ולפורום שם:

http://tnation.t-nation.com/free_on...erformance_bodybuilding_gear/shadow_pro_qa_30

מה דעתכם?

750 טסט בשבע, נשמע מעט מידי למקצועים.
לא , 750 זה לחובבנים כמונו , הוא התכוון 1000-1200 למקצוענים advanced רשום בסוגריים
תראה מה המינונים שהם לוקחים זה לא יאומן
Testosterone Enanthate, 750mg a week (1000-1200mg advanced)
1-10 EQ, 800mg a week (1000mg advanced)
1-10 Tren E, 600mg/week (800mg advanced)
1-8  D-Bol, 50mg every day (up to 100mg advanced)
10-16 100mg Testosterone prop EOD (100mg ED advanced)
10-16 100mg Trenbolone Acetate EOD (75-100mg ED advanced)
10-16 100mg Masteron propionate EOD (100mg ED advanced)
10-16 50mg Winstrol or Anavar ED (sometime I do both)
8-16 Start T3 at 25mcg ED and taper up as needed.
12-16 Halotestin, start at 20mg ED and increase by 10mg every week (not a good choice for those who aren't mentally strong.)

גם גרם בשבוע לא נראה לי הגיוני. אולי 2-3 גרם
לא חושב שהם יגיעו ל2 גרם זה סתם מיותר , הם דוחפים שם 16 שבועות טרן קצר וארוך בולדנון הלוטסטין דיבול 100מג ליום ועוד כמה זה פשוט מתכון למוות אני הולך לנסות את זה בקרוב

חברה זה קשקוש . אתם קוראים את זהו מזילים ריר כמו ילדים קטנים .
אתם יודעים כמה קשקושים כאלו יש ברשת....
אף אחד לא מספר תאמת . הכל תיאוריות והשערות. דוחפים ברשימה את כל החומרים ונותנים מינונים.
אין מצב שמישהו מהם ממש יתן את מה שהוא עושה. בנוסף כל העניין של החומרים הוא מאוד אישי ומותאם לבנאדם. כל מפתח גוף מקצועי עם השנים לומדא איזה חומרים עובדים עליו הכי טוב ובאיזה מינון .
בקיצור תירגעו (;

1000 מג טרן זה לא הגיוני. המקצוענים משתמשים בטרן האמיתי. 500 מג ואתה מפוחלץ. מניסיון בשני הרמות...

חברה זה קשקוש . אתם קוראים את זהו מזילים ריר כמו ילדים קטנים .
אתם יודעים כמה קשקושים כאלו יש ברשת....
אף אחד לא מספר תאמת . הכל תיאוריות והשערות. דוחפים ברשימה את כל החומרים ונותנים מינונים.
אין מצב שמישהו מהם ממש יתן את מה שהוא עושה. בנוסף כל העניין של החומרים הוא מאוד אישי ומותאם לבנאדם. כל מפתח גוף מקצועי עם השנים לומדא איזה חומרים עובדים עליו הכי טוב ובאיזה מינון .
בקיצור תירגעו (;

1000 מג טרן זה לא הגיוני. המקצוענים משתמשים בטרן האמיתי. 500 מג ואתה מפוחלץ. מניסיון בשני הרמות...
למה הטרן שרץ בארץ הוא לא אמיתי חח
אני לקחתי בעבר את הטרן של נובה וכמעט התעלפתי

למה הטרן שרץ בארץ הוא לא אמיתי חח
אני לקחתי בעבר את הטרן של נובה וכמעט התעלפתי

אחי התחלתי עכשיו טרן הקסה - זה הדבר האמיתי. פעם שעברה לקח לי להגיע למינון של 1400 מג טרן בכדי להרגיש מה שהרגשתי אחרי זריקה אחת של 100 מג (!!!!) . כבר באותו יום של הזריקה לא נרדמתי כל הלילה, מזיע כמו אמצע הקיץ... ויום למחרת כבר הרגשתי באימון אחרת.

לא חושב שהם יגיעו ל2 גרם זה סתם מיותר , הם דוחפים שם 16 שבועות טרן קצר וארוך בולדנון הלוטסטין דיבול 100מג ליום ועוד כמה זה פשוט מתכון למוות אני הולך לנסות את זה בקרוב
אנע חא מסכים לך.

אנע חא מסכים לך.
למה לא
אחי התחלתי עכשיו טרן הקסה - זה הדבר האמיתי. פעם שעברה לקח לי להגיע למינון של 1400 מג טרן בכדי להרגיש מה שהרגשתי אחרי זריקה אחת של 100 מג (!!!!) . כבר באותו יום של הזריקה לא נרדמתי כל הלילה, מזיע כמו אמצע הקיץ... ויום למחרת כבר הרגשתי באימון אחרת.
מה זה הקסה ? hexacarbonoat ? זה לא פרבולן זה זמן חיים פשוט של הטרן הוא דומה לאנטט , אתה לוקח בלקן ?

אתה לא תשרוד כמות כזאת של וראלים
אם אתה שרדת את ה dnp אני ישרוד הכל חוץ מזה שלקחתי כמעט הכל חוץ מהלוטסטין שלא נראה לי שאתקרב לזה אם כבר אנדרול , דיבול גם בטרן אני לא מעוניין , אלא הכיוון שלי הוא :
טסט אנטט , אנדרול , בולדנון , npp , gh ואינסולין

Balkan Parabolan.jpg
Balkan Parabolan.jpg
למה לא

מה זה הקסה ? hexacarbonoat ? זה לא פרבולן זה זמן חיים פשוט של הטרן הוא דומה לאנטט , אתה לוקח בלקן ?
parabolan
למה לא

פאראבולן באלקאן

נערך לאחרונה:
לא הייתי מתקרב לבלקן למרות שהחומר סבבה אלא המחיר לא מצדיק , באותו קרבה אני גם יכול להשיג רפואי

לא הייתי מתקרב לבלקן למרות שהחומר סבבה אלא המחיר לא מצדיק , באותו קרבה אני גם יכול להשיג רפואי
פאראבולן של באלקאן זה רפואי.
אני יודע שאתה מאוד רוצה להגיד שלא אבל באלקאן זו חברה שהמוצרים שלה רפואים.
אני כבר הוכחתי בעבר בויכוחים הקודמים.
במידה והוויכוח ממש חייב להימשך אז הגיע תורך להראות שבאלקאן לא חברה רפואית.
אולי המסמכים והרשיונות מזוייפים אני לא יודע... אבל תוכיח.

ומי שרוצה טרן..... צריך לשלם. זה לא טסט

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית