הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ macros בחיטוב

givemetimeto

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
2
27
2
כבר שבועיים שאני רוצה להתחיל חיטוב ולא הצלחתי להתחיל כמו בנאדם נורמלי אני עכשיו עשיתי שבוע נייטרלי (שבוע שעבר הלך פח)
החלטתי לקבל אטרף ולהתחיל את החיטוב ולהפסיק לדחות את עצמי כמו ילדה קטנה
כרגע סיימתי מסה
אני שוקל 85 גובה 175

המאקרוס לחיטוב שאני מתחיל ממחר הולכים להיות
185 חלבון
63 שומן
170 פחמימה
2000 קלוריות

מה אתם אומרים על הערכים הם בסדר להתחיל איתם את החיטוב?

נערך לאחרונה:
אתה יכול להוריד את החלבון ל 170 זה גם בסדר.
ותוריד את הפחמימה ל 150 (תתסף עוד קצת בשומן)

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוריד את החלבון ל 170 זה גם בסדר.
ותוריד את הפחמימה ל 150 (תתסף עוד קצת בשומן)
עשיתי בעבר חיטוב מ97 קילו ל78 קילו וכשניסיתי בתקופה מסוימת לעלות שומן לגרם אחד על כל קילו משקל גוף תמיד היה לי תקיעה וכשהייתי מוריד שומן אז היה ממשיך הירידה באחוזי שומן (הקלוריות היו אותו דבר)
מה האחוז שומן שלך?
18-20

נראה בסדר תתחיל בזה ותראה מה מצב הירידה אם תראה שאתה לא יורד מספיק תוסיף קצת אירובי

על פניו נראה אחלה לטעמי. מה גם שאם הל מה שהזנת נכון, אתה אמור לרדת במשקל לתקופה יפה עכשיו.

למרות ש....הייתי ממיר קצת פחמימה לשומן..לפחות עד 80-75 גרם שומן

• פותח/ת השרשור
אני אישית בחיטוב גם אבל על 108 גרם פחמימה 109 גרם שומן 190 גרם חלבון
על פניו נראה אחלה לטעמי. מה גם שאם הל מה שהזנת נכון, אתה אמור לרדת במשקל לתקופה יפה עכשיו.

למרות ש....הייתי ממיר קצת פחמימה לשומן..לפחות עד 80-75 גרם שומן

כמו שרשמתי למעלה בחיטוב הקודם שניסיתי להעלות שומן ולהוריד פחמימה (בין אם הייתי על אותה כמות קלוריות או הורדתי בקלוריות)תמיד הייתה תקיעה וכשאחרי זה העלתי בפחמימה והורדתי בשומן (שוב פעם אותה כמו קלוריות כמו מקודם)היה המשך בירידה

כמו שרשמתי למעלה בחיטוב הקודם שניסיתי להעלות שומן ולהוריד פחמימה (בין אם הייתי על אותה כמות קלוריות או הורדתי בקלוריות)תמיד הייתה תקיעה וכשאחרי זה העלתי בפחמימה והורדתי בשומן (שוב פעם אותה כמו קלוריות כמו מקודם)היה המשך בירידה
כמובן שתהיה תקיעה בגלל שהגוף לא רגיל לצריך אנרגיה מהשומן שבגוף שלך הוא רגיל לקחת מהפחמימה אז תהיה תקיעה אחר כך תראה שיפור

כמובן שתהיה תקיעה בגלל שהגוף לא רגיל לצריך אנרגיה מהשומן שבגוף שלך הוא רגיל לקחת מהפחמימה אז תהיה תקיעה אחר כך תראה שיפור
מה אתה מבלבל.מה זה לא רגיל.

הבעיה היחידה שיכולה להיות שם זה:
1) הוא לא החליף במדויק את הערכים.
2) יש לו רגישות מאוד מאוד נמוכה לאינסולין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית