הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ארוחה נראית לי מוגזמת

siryass

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
ארוחה שאחרי האימון אני אוכל 25 חלבון ו25 פחמימה ויצא לי משהו שחישבתי לפי ערכים תזונתיים באינטרנט וזה פשוט נראה לי יותר מידי לחיטוב.
בתמונה יש 110 גרם פרגית(נגמר החזה) שזה בערך 27 חלבון, 100 גרם אפונה מבושלת(רשום שזה 14.5 פחמימה) ועוד 35 גרם אורז מלא של סוגת(על פי האינטרנט, 100 גרם אורז מלא מבושל זה 28.5 פחמימה, אז שמתי 35 גרם בנוסף לאפונה)
http://
qxoz5nt0qwtm.jpg

ארוחה שאחרי האימון אני אוכל 25 חלבון ו25 פחמימה ויצא לי משהו שחישבתי לפי ערכים תזונתיים באינטרנט וזה פשוט נראה לי יותר מידי לחיטוב.
בתמונה יש 110 גרם פרגית(נגמר החזה) שזה בערך 27 חלבון, 100 גרם אפונה מבושלת(רשום שזה 14.5 פחמימה) ועוד 35 גרם אורז מלא של סוגת(על פי האינטרנט, 100 גרם אורז מלא מבושל זה 28.5 פחמימה, אז שמתי 35 גרם בנוסף לאפונה)
http://
qxoz5nt0qwtm.jpg
זה לא משנה כמה יש לך בארוחה שאחרי האימון,
מה שמשנה זה שאתה לא עובר את הערכים שהצבת לך בתפריט ונשאר באותו גירעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה כמה יש לך בארוחה שאחרי האימון,
מה שמשנה זה שאתה לא עובר את הערכים שהצבת לך בתפריט ונשאר באותו גירעון קלורי.
ברור אני יודע את זה פשוט הארוחה הזאת ספיציפית על פי העין נראית לא מוגזמת ואני מפחד שהיא פוגעת לי בחיטוב ובגלל זה אני שואל פה, יכול להיות טעיתי בחישוב, או שזה טעות באינטרנט אני לא יודע.. אני שוטל ספיציפית לגבי הארוחה הזאת שאמורה להיות גג 25 פחמימה.

ברור אני יודע את זה פשוט הארוחה הזאת ספיציפית על פי העין נראית לא מוגזמת ואני מפחד שהיא פוגעת לי בחיטוב ובגלל זה אני שואל פה, יכול להיות טעיתי בחישוב, או שזה טעות באינטרנט אני לא יודע.. אני שוטל ספיציפית לגבי הארוחה הזאת שאמורה להיות גג 25 פחמימה.
למה גג 25 ?
אתה יכול לשמור גם את רוב הפחמימות שלך ללפני ואחרי האימון בחיטוב ולצרוך הרבה יותר מ 25 וזה עדיין יהיה בסדר.

שוב-
כל עוד אתה עומד בערכים שלך ובתפריט, הכל טוב.

• פותח/ת השרשור
למה גג 25 ?
אתה יכול לשמור גם את רוב הפחמימות שלך ללפני ואחרי האימון בחיטוב ולצרוך הרבה יותר מ 25 וזה עדיין יהיה בסדר.

שוב-
כל עוד אתה עומד בערכים שלך ובתפריט, הכל טוב.
הפחמימות מחולקות אצלי לאורך כל היום ככה שאם בארוחה הזאת יש מעל ל25 אז עברתי את הערך הקלורי שאני צריך. שאר הארוחות הם עם לחם ודברים שיותר קל למדוד, שוב, אני שואל פה רק כי פה יותר קשה למדוד ובעין זה נראה לי הרבה.

הפחמימות מחולקות אצלי לאורך כל היום ככה שאם בארוחה הזאת יש מעל ל25 אז עברתי את הערך הקלורי שאני צריך. שאר הארוחות הם עם לחם ודברים שיותר קל למדוד, שוב, אני שואל פה רק כי פה יותר קשה למדוד ובעין זה נראה לי הרבה.
תקנה משקל דיגיטלי

הכל פה מדוד לפי משקל דיגיטלי כמו שאמרתי, 100 גרם אפונה מבושלת ו35 גרם אורז מלא מבושל. פשוט משהו לא מרגיש לי נכון
מדדת במשקל דיגיטלי ואתה מוטרד כי זה לא נראה לך טוב בעיניים?
אז אין לי איך לעזור לך.

פעם אחרונה - אם הכל לפי הערכים שקבעת, משמע הכל בסדר.
אל תכניס לעצמך ג'וקים לראש סתם.

הכל פה מדוד לפי משקל דיגיטלי כמו שאמרתי, 100 גרם אפונה מבושלת ו35 גרם אורז מלא מבושל. פשוט משהו לא מרגיש לי נכון
בדקתי. לא טעית בערכים, כך שההרגשה שלך לא נכונה והארוחה הזאת היא כמו שהחישוב מראה. אגב, בעיניים שלי היא לא נראית גדולה בכלל.

• פותח/ת השרשור
בדקתי. לא טעית בערכים, כך שההרגשה שלך לא נכונה והארוחה הזאת היא כמו שהחישוב מראה. אגב, בעיניים שלי היא לא נראית גדולה בכלל.
תודה לצדיק היחיד שהתעסק בשאלה עצמה ועזר לי באמת.

תודה לצדיק היחיד שהתעסק בשאלה עצמה ועזר לי באמת.
נושא הפוסט- "ארוחה נראית לי מוגזמת"

זה פשוט נראה לי יותר מידי לחיטוב.

אני לא רואה כאן שום שאלה, רק תמיהה לגביי כמות הקלוריות בארוחה הנ"ל ובפרט שאתה בחיטוב.
אבל סבבה,
העיקר שעכשיו אתה יכול לאכול בשקט.

• פותח/ת השרשור
היה חשוב לי לוודא שהערכים שמוצגים באינטרנט שלפיהם חישבתי באמת נכונים. בחיטוב כל פחמימה חשובה ורק רציתי להיות בטוח ב100% שאני לא מגזים פה. זה הכל

חחח אמא שלי עושה כמות.. אבל באתר שבדקתי הערכים הם אחרי בישול
אוקי אז תבשל לעצמך אני מבשל לעצמי למדתי מאמא שלי שם 100 גרם אורז ו מחלק למנות ולך תדע באתר כמה כוסות מים הם שמים לאורז כי אם שם מים הרבה אז הוארז שוקל יותר עדיף לפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית