הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון האם אפשרי להצליח בתחום?

Whymatter

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני בן 17 וחצי, שוקל 58 על גובה 1.76.
הבעיה היא שאנחנו 6 נפשות בבית, וזו קצת בעיה בשבילי להתחיל לאכול כמו שצריך כדי להרשם לחדר כושר.
אני יודע שזה דורש לאכול הרבה מאוד ואני מניח שלא תהיה לי אפשרות.
התייעצות קטנה עם ההורים העלתה שהם לא יוכלו לקנות יותר אוכל ממה שיש כרגע וכל כמה ימים ללכת ולקנות בעבורי וזה קצת בעיה.
גיינר לא אפשרי.

האם אפשרי להצליח בתחום? יש לכם רעיונות?
אני רוצה שינוי בגוף.

לגבי ללכת לעבוד, מה הקטע לעבוד בשביל זה?
אל תסתכל על האוכל הזה כעל חלק מהאוכל הרגיל שאתה (בצדק) מצפה שההורים יספקו לך בגילך. תסתכל עליו כעל תוספת אקסטרא שאתה צריך בשביל התחביב שלך, ולעבוד כדי לממן תחביבים זה לא מוגזם. אני מכיר לא מעט אנשים בכל הגילים שעשו זאת כדי לקנות מנועי טיסנים (בימים שאני הייתי בגילך), אייפון עם מסך ארבעה-מימדי או Xbox. מישהו שהיה חבר טוב שלי בתיכון היה קם בחמש בבוקר לחלק עיתונים כדי לממן קניית תקליטים (לא משנה מה זה, היתה פעם חיה כזאת) וההרגל לעבוד קשה בשביל להשיג מה שהוא רוצה הוא אחד הגורמים להצלחה כלכלית משמעותית מאד שלו בחיים.

תאכל אוכל זול! (שיבולת שועל 5 שקל ל700 גרם בסופר שלי, חלב, אורז, ביצים, אבקת חלבון במצטבר יוצא זול למנה, אבל תקנה מאמינו שופ)
ותעבוד, אין לך ברירה.
אני משלם את המנוי, אבקות וחלק מהמוצרי מזון כבר חצי שנה
ואל תשתמש בלימודים בתור תירוץ כי אני גם לומד ומקצועות די קשים 5 מתמטיקה 5 אנגלית 5 מדעי המחשב 5 ביולוגיה, עובד ומתאמן ומצליח בשלושתם עם עבודה קשה ובלי עצלנות ובלי תירוצים.
אתה כבר בן 17 אתה צריך להפנים לאט לאט שאתה כבר מפסיק להיות ילד ומתחיל להיות מבוגר ואחד הדברים שמבוגרים עושים זה עובדים בשביל אוכל. כשתגיע לצבא אתה לא תוכל לעשות מסה מהאוכל שמביאים שם. אם תאכל רק בחדר אוכל בצבא אתה בקושי תגרד את ה40 גרם חלבון ביום. אתה תצטרך לעבוד בזמן צבא כדי להביא איתך טונות ובשרים לבסיס כדי להמשיך את האימונים וההתקדמות שלך. אלה אם אתה רוצה להיות כמוני שהגיע למשקלים של תחרויות ואז פרש ל3 שנים כי לא היה לו כוח להשקיע בזה בצבא?

אין מספיק אוכל בצבא?
שמעתי דווקא שהרבה אוכל נזרק שם ואני ממש בונה על הצבא שיספק לי מספיק אוכל

ואל תשתמש בלימודים בתור תירוץ כי אני גם לומד ומקצועות די קשים 5 מתמטיקה 5 אנגלית 5 מדעי המחשב 5 ביולוגיה, עובד ומתאמן ומצליח בשלושתם עם עבודה קשה ובלי עצלנות ובלי תירוצים.

עובד לומד ומתאמן - מוניטין!

לפותח הפוסט.
אני בגילך כבר הייתי עם ותק של 4 שנים בעבודה ועצמאי לחלוטין.
קרא את הציטוט וקח דוגמה מהבחור.

אין מספיק אוכל בצבא?

בתור לוחם לא היה לי ממש הרבה אוכל, במיוחד לא בטירונות, כי שם יש לך גם זמן של להספיק לאכול וזמן קצת להפסקה.
אחרי זה במבצעית יש יותר טיפה אוכל אבל עדיין לא ברמה מאוד גבוהה, תלוי כמה תסתדר עם הטבח.
לי היה אישור ל 2 מנות שזה עזר לי, אבל בכללי תמיד אומרים שקודם כל החיילים צריכים לאכול ואז אם נישאר אתה יכול לקחת עוד, הבעיה שאתה לא תמיד יכול לחכות לרגע הזה.

תאכל אוכל זול! (שיבולת שועל 5 שקל ל700 גרם בסופר שלי, חלב, אורז, ביצים, אבקת חלבון במצטבר יוצא זול למנה, אבל תקנה מאמינו שופ)
ותעבוד, אין לך ברירה.

אין מספיק אוכל בצבא?
אם אין לך קומבינות במטבח או שאתה טבח בעצמך אל תקווה אפילו שהצבא יספק לך חצי מהערכים שאתה צריך לפיתוח גוף. הדבר היחיד שאתה יכול לאכול שם בלי הגבלה זה גבינת סקי עם לחם לבן

אם אין לך קומבינות במטבח או שאתה טבח בעצמך אל תקווה אפילו שהצבא יספק לך חצי מהערכים שאתה צריך לפיתוח גוף. הדבר היחיד שאתה יכול לאכול שם בלי הגבלה זה גבינת סקי עם לחם לבן

אז אין ברירה, נאכל גבינה
חלבונים

זה תלוי מאוד איפה אתה משרת.
אני אוכל בבוקר ממוצע 4 ביצים, קוטג' וטונה בכמות לא מוגבלת (יש גם שקשוקה, דייסה, חביתה, לאבנה, גבינה לבנה, ירקות ועוד כל בוקר).
בצהריים בין 4 ל-8 מנות בשר (כתף בקר, חזה עוף\הודו, מוקפץ הודו\עוף עם ירקות), יש כמות פחמימה לא מוגבלת (אורז, פתיתים, פירה, תפוחי אדמה אפויים וכולי), סלט ביצים, ירקות וסלטים שונים.
בארוחת ערב 6-10 חלבוני ביצה, קוטג' וטונה. יש גם חביתות, לחם מטוגן בביצה, מרק, סלטים, פחמימות בלי הגבלה ועוד.
בנוסף, אני יכול לקחת מהמטבח טונות, קוטג', גבינה צהובה, סקי, לחם, טחינה גולמית, אגוזי מלך ושקדים, חלווה לחדר ולאכול במהלך היום.

אני אוכל בבוקר ממוצע 4 ביצים, קוטג' וטונה בכמות לא מוגבלת (יש גם שקשוקה, דייסה, חביתה, לאבנה, גבינה לבנה, ירקות ועוד כל בוקר).
בצהריים בין 4 ל-8 מנות בשר (כתף בקר, חזה עוף\הודו, מוקפץ הודו\עוף עם ירקות), יש כמות פחמימה לא מוגבלת (אורז, פתיתים, פירה, תפוחי אדמה אפויים וכולי), סלט ביצים, ירקות וסלטים שונים.
בארוחת ערב 6-10 חלבוני ביצה, קוטג' וטונה. יש גם חביתות, לחם מטוגן בביצה, מרק, סלטים, פחמימות בלי הגבלה ועוד.
בנוסף, אני יכול לקחת מהמטבח טונות, קוטג', גבינה צהובה, סקי, לחם, טחינה גולמית, אגוזי מלך ושקדים, חלווה לחדר ולאכול במהלך היום.
איפה אתה משרת שיש לך את כל זה?

אני מבין שאתה גובניק ?

איפה אתה משרת שיש לך את כל זה?
יחידה מיוחדת. זה גם לא ככה ברוב היחידות. כשיושבים אצלנו חבר'ה מיחידות שונות (ימ"ס, דובדבן וגדס"רים למשל) הם מופתעים מכמות האוכל.
וכמובן, אני בקשר מעולה עם הטבחים שמפרגנים לי.

@godlin23 תומך ביחידה קרבית. לא עושה יומיות אם לזה התכוונת.

אתה בטוח שאתה בצהל? שירתתי ב-3 בסיסים והתאים בחיים לא היו קרובים לזה!

יחידה מיוחדת. זה גם לא ככה ברוב היחידות. כשיושבים אצלנו חבר'ה מיחידות שונות (ימ"ס, דובדבן וגדס"רים למשל) הם מופתעים מכמות האוכל.
וכמובן, אני בקשר מעולה עם הטבחים שמפרגנים לי.

@godlin23 תומך ביחידה קרבית. לא עושה יומיות אם לזה התכוונת.

הסתדרתה בצבא 😃

דווקא אני יודע שתזונה מאוד חשובה.
חבר שלי לדוגמה מתאמן שנה כפי שהוא אומר ולא היה עליו שום שינוי וזה לא שהוא לא אכל כלום.

לגבי ללכת לעבוד, מה הקטע לעבוד בשביל זה?
ה הקטע לעבוד בשביל זה ? אתה מסתלבט ? עובדים בשביל מה שאוהבים , מה הקטע לעבוד במכון בשביל זה ? אותו שאלה בדיוק

אתה בטוח שאתה בצהל? שירתתי ב-3 בסיסים והתאים בחיים לא היו קרובים לזה!
גם כשהייתי בקורס בווינגייט אכלתי כמו חמור. פשוט נשארים לאורך כל הארוחה ואוכלים הכל.
כמעט בכל חדר אוכל זורקים אוכל, אני דואג שאיפה שאני נמצא זה לא יקרה. 😋🍴

המקרה של Fuck הוא יוצא דופן ללא כל ספק ואין להשליך ממנו על התנאים שעלולים להיות אפשרים עבור שאר הקוראים הצעירים לקראת הצבא. האוכל לרוב הקרביים יהיה כפי שנרשם כאן, דל, לא מספק ולרוב עם הקצבה של זמנים. קשרים עם הטבחים? לא לבנות על זה בשום אופן, גם זה יוצא מן הכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית