הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון האם אפשרי להצליח בתחום?

Whymatter

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני בן 17 וחצי, שוקל 58 על גובה 1.76.
הבעיה היא שאנחנו 6 נפשות בבית, וזו קצת בעיה בשבילי להתחיל לאכול כמו שצריך כדי להרשם לחדר כושר.
אני יודע שזה דורש לאכול הרבה מאוד ואני מניח שלא תהיה לי אפשרות.
התייעצות קטנה עם ההורים העלתה שהם לא יוכלו לקנות יותר אוכל ממה שיש כרגע וכל כמה ימים ללכת ולקנות בעבורי וזה קצת בעיה.
גיינר לא אפשרי.

האם אפשרי להצליח בתחום? יש לכם רעיונות?
אני רוצה שינוי בגוף.

המקרה של Fuck הוא יוצא דופן ללא כל ספק ואין להשליך ממנו על התנאים שעלולים להיות אפשרים עבור שאר הקוראים הצעירים לקראת הצבא. האוכל לרוב הקרביים יהיה כפי שנרשם כאן, דל, לא מספק ולרוב עם הקצבה של זמנים. קשרים עם הטבחים? לא לבנות על זה בשום אופן, גם זה יוצא מן הכלל.
אתה אומר את זה כאילו מישהו ישתמט כי לא יהיה לו אוכל בצבא. בכל מקרה אתה מתגייס. ברגע שאתה מגיע לסדיר תנסה להתארגן עם המטבח ותיעזר באוכל מהבית ותוספים, במידת הצורך.

Fuck,
הכוונה שלי היתה להראות כי המקרה שלך הוא יוצא דופן, רוב האנשים לא יהיו כל כך ברי מזל עם האוכל במהלך השירות, לכן לא רצוי להסתמך יותר מידי על עדויות בודדות כאן.

Fuck,
הכוונה שלי היתה להראות כי המקרה שלך הוא יוצא דופן, רוב האנשים לא יהיו כל כך ברי מזל עם האוכל במהלך השירות, לכן לא רצוי להסתמך יותר מידי על עדויות בודדות כאן.
אתה צודק, אבל אין מה לעשות עם זה.
רק רציתי להראות שיש מקומות (בודדים) שאוכלים בהם טוב. ואם תחתור כמו שצריך, תוכל להשיג יותר משאר החבר'ה שאתך.

גם לי ממש לא היה חסר אוכל בזמן ששירתתי בצבא ואפילו עשיתי חיטוב של עד 30/40 פחמימה ביום

לא מקרה כזה נדיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית