ייעוץ yohimbine hci

hanna666

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
14
152
0
כמה לקחת ביום כל כדור 2.5 מ"ג זה לא בשבילי זה בשביל שני מתחרים שמתחילים להתכונן

המינון המקסימלי הוא - 0.2XBODYWEIGHT

בנאדם ששוקל 75 ק"ג יקח 15 מ"ג מקסימום.

בתור התחלה להתחיל עם חצי מהמקסימום בשילוב של 200 מ"ג קפאין.

עדיפות לקחת בבוקר על קיבה ריקה כ-60 דקות לפני אירובי ולבצע אירובי שאלחריו יש לחכות 30-60 דקות עד שאוכלים ולמה? החומר פועל כאשר רמות האינסולין בדם נמוכות והמצב האידיאלי זה בזמן צום.

• פותח/ת השרשור
המינון המקסימלי הוא - 0.2XBODYWEIGHT

בנאדם ששוקל 75 ק"ג יקח 15 מ"ג מקסימום.

בתור התחלה להתחיל עם חצי מהמקסימום בשילוב של 200 מ"ג קפאין.

עדיפות לקחת בבוקר על קיבה ריקה כ-60 דקות לפני אירובי ולבצע אירובי שאלחריו יש לחכות 30-60 דקות עד שאוכלים ולמה? החומר פועל כאשר רמות האינסולין בדם נמוכות והמצב האידיאלי זה בזמן צום.

הבנתי ותגיד אפשרי לשלב עם קריאטין

כן אבל צריך לזכור שליהומבין יש נטייה לאגור נוזלים, יחד עם הקריאטין יכול להיות משהו משהו.
כמו כן לא כדאי לערבב עם כל תכשיר שמערב רצפטורי בטא (גם אלפא, אבל תלוי במינון ואיזה) כגון: אפדרין, קלן וכדומה.

• פותח/ת השרשור
כן אבל צריך לזכור שליהומבין יש נטייה לאגור נוזלים, יחד עם הקריאטין יכול להיות משהו משהו.
כמו כן לא כדאי לערבב עם כל תכשיר שמערב רצפטורי בטא (גם אלפא, אבל תלוי במינון ואיזה) כגון: אפדרין, קלן וכדומה.

אז עדיף שלא אבל אם צורכים נגיד NO EXPLODE משהו שלא סופח נוזלים אני יודע שזה חרטוטי שכל אבל אין מה לעשות קנו את זה בזול בחול אז אפשרי לשלב את זה נכון ?
ואי הם הולכים למות אחד מהם עומד על 15% אני אמליץ לו ללכת ל UD2 עדיף לא ?

לא הייתי משלב את זה עם נו אקספלוד, אני כמעט בטוח שיש שם חומרים מתנגשים (אלוהים יודע מה הם שמו שם בכלל).
ומה הקשר בין 15% שומן ל UD2? דיאטה זו דיאטה ותלוייה בהמון פרמטרים לגבי מי אתה נמצא מולו.
אחד ב 12% שומן יכול להתחטב עם 200 גרם פחמימה ואחד עם 20% לא יתחטב היטב גם עם פחות מ100 גרם, זה עניין אינדבידואלי וכמה אתה מכיר את הגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי משלב את זה עם נו אקספלוד, אני כמעט בטוח שיש שם חומרים מתנגשים (אלוהים יודע מה הם שמו שם בכלל).
ומה הקשר בין 15% שומן ל UD2? דיאטה זו דיאטה ותלוייה בהמון פרמטרים לגבי מי אתה נמצא מולו.
אחד ב 12% שומן יכול להתחטב עם 200 גרם פחמימה ואחד עם 20% לא יתחטב היטב גם עם פחות מ100 גרם, זה עניין אינדבידואלי וכמה אתה מכיר את הגוף שלך.

שמע מה שאני יודע שהוא לא מסתדר עם פחמימה כל כך טוב
להתחיל עכשיו דיאטה קטיגונית כמו אנאבוליק דיאט לא יהיה טוב אין לא מספיק זמן

PSMF אפשר לעשות גם חודשים, תלוי בבן אדם ובגנטיקה שלו בעיקר ובכמות המזרקים שהוא משתמש.

• פותח/ת השרשור
PSMF אפשר לעשות גם חודשים, תלוי בבן אדם ובגנטיקה שלו בעיקר ובכמות המזרקים שהוא משתמש.

טוב אבל כמה קלוריות להיות כמה מתחת לניטרלי אל תגיד לי 800 קלוריות לכל היום הדיאטה הזו של ליל כי פשוט הוא יאבד את המסה שלו ואח שלו היא ללא חומרים עד עכשיו

• פותח/ת השרשור
שמע דיאטה מעניינת מאוד אבל יש סיכוי לאבד בה המון אבל המון מסה
שמע תכלס בשבוע הוא מגיע כמעט ל 14-15 שעה של אירובי שזה המון אני עברתי אותו :D
וגם יהיה לו קשה מאוד לתפקד על 800-1000 קלורי

אני פשוט משתגע
תוכנית פיצול ל 5 אימונים בשבוע +
15 שעות אירובי

איך אתה מסוגל ?
חוץ מזה שאתה לא נותן לגוף שלך להתאושש ויהיה לך קשה להתקדם ככה

שאתה מוזרק, אתה לא מאבד מסה כל כך מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית