הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין לפני אימון כוח

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
לקחתי קפאין 200 מג פעם ראשונה לפני אימון כוח והרגשתי על הפנים. כאילו יש לי סחרחורת. אני מתלבט לחתוך את הכדור לחצי ולנסות אימון הבא או להפסיק בכלל. האם בכלל מומלץ לקחת קפאין לפני אימון כוח?? ששתיתי נס קפה לפני האימון זה עזר לי מאוד...

מאד מומלץ. לא שמעתי על סחרחורות כתוצאה מקפאין, אולי תנסה פעם-פעמיים הבאות חצי כדור, ואח"כ כדור שלם, ותראה אם זה חוזר על עצמו.

לקחתי קפאין 200 מג פעם ראשונה לפני אימון כוח והרגשתי על הפנים. כאילו יש לי סחרחורת. אני מתלבט לחתוך את הכדור לחצי ולנסות אימון הבא או להפסיק בכלל. האם בכלל מומלץ לקחת קפאין לפני אימון כוח?? ששתיתי נס קפה לפני האימון זה עזר לי מאוד...
לא הייתי ישר משייך את זה לכדור, תנסה עוד פעם

אני מאוד אוהב קפאין לפני אימון.
ועד לפני שבועיים לא הייתי מתחיל להתאמן ללא כדור של 220 מ"ג. מאז אני בגמילה. מוריד בהדרגתיות את הצריכה היומית.
אצלי יש בעיה דומה בסקוואט, אחרי סט כבד הדופק בשמיים ויש תחושה של סחרור למשך 10 שניות לפחות.
נקודת השבר היתה לפני שבועיים, הייתי על דל פחמימה ונכנסתי לאימון רגליים חזק מומרץ עם כמות גדולה של קפאין. בסוף האימון היו לי כמה שניות של שחור בעיניים. פעם ראשונה שאני מבין את משמעות הביטוי. אני עומד עם עיניים פקוחות ועין אחת רואה שחור.
אתמול עשיתי סקוואט פעם ראשונה נקי (כוס קפה אחת בבוקר וזהו. האימון היה בערב).
הסטים הראשונים היו סיוט. לקח לי הרבה זמן להתחמם. אבל כשהגעתי לסטים הכבדים הרגשתי טוב והדופק היה סביר. לא היו סחרחורות ואפילו הוספתי 10 ק"ג למשקל הרגיל. האימון היה ארוך משמעותית מהרגיל בגלל שלוקח הרבה זמן להתחמם, אבל זה משתלם בסטים הכבדים.

אני מאוד אוהב קפאין לפני אימון.
ועד לפני שבועיים לא הייתי מתחיל להתאמן ללא כדור של 220 מ"ג. מאז אני בגמילה. מוריד בהדרגתיות את הצריכה היומית.
אצלי יש בעיה דומה בסקוואט, אחרי סט כבד הדופק בשמיים ויש תחושה של סחרור למשך 10 שניות לפחות.
נקודת השבר היתה לפני שבועיים, הייתי על דל פחמימה ונכנסתי לאימון רגליים חזק מומרץ עם כמות גדולה של קפאין. בסוף האימון היו לי כמה שניות של שחור בעיניים. פעם ראשונה שאני מבין את משמעות הביטוי. אני עומד עם עיניים פקוחות ועין אחת רואה שחור.
אתמול עשיתי סקוואט פעם ראשונה נקי (כוס קפה אחת בבוקר וזהו. האימון היה בערב).
הסטים הראשונים היו סיוט. לקח לי הרבה זמן להתחמם. אבל כשהגעתי לסטים הכבדים הרגשתי טוב והדופק היה סביר. לא היו סחרחורות ואפילו הוספתי 10 ק"ג למשקל הרגיל. האימון היה ארוך משמעותית מהרגיל בגלל שלוקח הרבה זמן להתחמם, אבל זה משתלם בסטים הכבדים.
וואו. נשמע מפחיד מה שאתה מתאר על העיניים..
לא פחדת שאתה מתעוור לרגע חח?

הבעיה שהמינון מפסיק להשפיע אחרי זמן מסויים ואז צורכים יותר כדי לקבל את אותה השפעה.
גם כאן יש עניין של כמות,
אם לקחת 200 מ"ג פר אימון, ולאחר זמן מה הגדלת ל 400.. ניחא.
אבל אם התחלת לקחת יותר מזה, ובתדירות יותר גבוהה..ושילבת בנוסף עוד צריכה של קפאין ממקורות אחרים..
אז כאן הבעיה 😃
וככה בד"כ מגיעים למקומות פחות טובים 🙄

מה שאפשר לעשות במצב כזה זה לוותר על הקפה בבוקר (נורא אני יודע) ולקחת רק לפני האימון..
ההשפעה תשאר מעולה ובמקסימום המינון יעלה בקטנה אחרי הרבה זמן.

מה שאפשר לעשות במצב כזה זה לוותר על הקפה בבוקר (נורא אני יודע) ולקחת רק לפני האימון..
ההשפעה תשאר מעולה ובמקסימום המינון יעלה בקטנה אחרי הרבה זמן.
זה בדיוק מה שהתחלתי לעשות (בערך)
חייב קפה אחד לפחות במהלך היום.

אבל יש השפעה גדולה יותר אין ספק.
פעם הייתי לוקח קפאין ב 5 בערב ונרדם ב 12 כמו גדול.

אתמול שתיתי קפה שחור בחמש בערב וב 12 הייתי עירני כמו נמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית