עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתי ישר משייך את זה לכדור, תנסה עוד פעםלקחתי קפאין 200 מג פעם ראשונה לפני אימון כוח והרגשתי על הפנים. כאילו יש לי סחרחורת. אני מתלבט לחתוך את הכדור לחצי ולנסות אימון הבא או להפסיק בכלל. האם בכלל מומלץ לקחת קפאין לפני אימון כוח?? ששתיתי נס קפה לפני האימון זה עזר לי מאוד...
מה הקשר?עבדת באימון על רגליים?
קורה הרבה בסטים מורכבים סקוואטים וזה שפתאום אתה חוטף טשטשתמה הקשר?
וואו. נשמע מפחיד מה שאתה מתאר על העיניים..אני מאוד אוהב קפאין לפני אימון.
ועד לפני שבועיים לא הייתי מתחיל להתאמן ללא כדור של 220 מ"ג. מאז אני בגמילה. מוריד בהדרגתיות את הצריכה היומית.
אצלי יש בעיה דומה בסקוואט, אחרי סט כבד הדופק בשמיים ויש תחושה של סחרור למשך 10 שניות לפחות.
נקודת השבר היתה לפני שבועיים, הייתי על דל פחמימה ונכנסתי לאימון רגליים חזק מומרץ עם כמות גדולה של קפאין. בסוף האימון היו לי כמה שניות של שחור בעיניים. פעם ראשונה שאני מבין את משמעות הביטוי. אני עומד עם עיניים פקוחות ועין אחת רואה שחור.
אתמול עשיתי סקוואט פעם ראשונה נקי (כוס קפה אחת בבוקר וזהו. האימון היה בערב).
הסטים הראשונים היו סיוט. לקח לי הרבה זמן להתחמם. אבל כשהגעתי לסטים הכבדים הרגשתי טוב והדופק היה סביר. לא היו סחרחורות ואפילו הוספתי 10 ק"ג למשקל הרגיל. האימון היה ארוך משמעותית מהרגיל בגלל שלוקח הרבה זמן להתחמם, אבל זה משתלם בסטים הכבדים.
חחח לא.וואו. נשמע מפחיד מה שאתה מתאר על העיניים..
לא פחדת שאתה מתעוור לרגע חח?
לי פעם היה הרעלת קפאין והיו צריכים לחבר אותי לאינפוזיה..חחח לא.
אבל הפקתי לקחים.
ואני קיבלתי הרעלת סחוג.לי פעם היה הרעלת קפאין והיו צריכים לחבר אותי לאינפוזיה..
למה אתה מתכוון?ואני קיבלתי הרעלת סחוג.
צריך לשמור הכל בפרופורציה.
לא להגזים במינון ;)למה אתה מתכוון?
הבעיה שהמינון מפסיק להשפיע אחרי זמן מסויים ואז צורכים יותר כדי לקבל את אותה השפעה.לא להגזים במינון ;)
גם כאן יש עניין של כמות,הבעיה שהמינון מפסיק להשפיע אחרי זמן מסויים ואז צורכים יותר כדי לקבל את אותה השפעה.
זה בדיוק מה שהתחלתי לעשות (בערך)מה שאפשר לעשות במצב כזה זה לוותר על הקפה בבוקר (נורא אני יודע) ולקחת רק לפני האימון..
ההשפעה תשאר מעולה ובמקסימום המינון יעלה בקטנה אחרי הרבה זמן.