הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קלן+קפאין

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
מיום ראשון כבר אני צורך קפאין+קלן, יום ראשון ושני הייתי לוקח 1 מכל דבר בבוקר על בטן ריקה, משלישי עד עכשיו אני לוקח 1 מכל דבר בבוקר ולאחר 4 שעות, מאתמול אני חש בדופק לב מואץ, מדיי פעם רעידות בידיים וקושי בנשימה והיפראקטיביות מטורפת כמו שהיה רשום במדריך, אני יכול לעשות לדוגמא אימון שלם, לעבוד מהבוקר עד הלילה עבודה פיזית, לרקוד במסיבה לא לישון כל הלילה ועדיין לא חש בעייפות.
השאלה אם התסמינים הללו נורמטיבים ולא עלולים לעשות נזק בריאותי, יש להזכיר שאין לי בעיה בריאותית מסויימת.
בנוסף לכך אני גם הורדתי כל כל מוצרי החלב וכל הדברים שמכילים נתרן ומשלים חלבון מחזה עוף, טונה במים ואבקה, העמסת פחמימה 1 לשבוע.

תודה מראש 😃

נ.ב

בבקשה לא לגרור את הדיון לנושאים לא קשורים, אני מודה בכך שהמאסה שלי הלכה בצורה לא נכונה ומאסה הבאה אני מבטיח לדייק יותר בקטע של התזונה ולא להשתגע יותר מדיי, מקסימום אני יוסיף יותר אירובי אם אני ירצה לאכול כמו חזיר 😛

נערך לאחרונה:
הועבר לפורום סטרואידים ותרופות.
בקשר לקלן, בשבועיים הראשונים זה מה שמרגישים, תדאג להפסיק את השימוש לאחר שבועיים ולתת לפחות שבועיים מנוחה (אפשר במנוחה לקחת יהומבין, אפדרין לא בא בחשבון).
נזק בריאותי קיים בכל מקום, המחקר היחיד שנעשה עם קלן היה על סוסים וגילה שהוא עשה נזק בלתי הפיך בלב, הבעיה שהביאו להם מיליגרמים בזמן שאנחנו לוקחים מיקרוגרמים, תחייה עם התהייה הזו או שאל תקח בכלל.

• פותח/ת השרשור
כדאי אולי להוריד את המינון לכדור אחד ביום? זה עדיין יהיה אפקטיבי? אני קצת חושש בעניין של הנזק ללב ואני ממש מרגיש את זה בימים האחרונים.

נ.ב

לא לשכוח שאני צורך גם קפאין על הדרך.

קפיאין דיי מיותר עם קלן, אפשר לוותר אולי זה מה שמגביר את האפקט.
על הלב, אין מה לעשות גם עם אפדרין לא כיף בימים הראשונים יש בעיות שינה וכדומה.
מה המינון של כל כדור? זה גם פרמטר של משקל.
בד"כ עושים פירמידה מתחילים מכדור אחד כמה ימים מעלים ל2 ומסיימים עם 3 ואז עושים פירמידה יורדת, אבל יש כאן כל מיני גישות (דיברתי על כדורים של 40 מק"ג), לדעתי לעלות מעל 100 מק"ג לא משנה כמה משקל אתה ביום זה מיותר אלא אם אתה בסייקל עצבני.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאני יעלה את המינון ל 3 כדורים ביום 2 זה מספיק חזק לדעתי, עם 3 נראלי אני כבר יכנס למיון חחחח, ובקשר לקפאין זה אמור ללכת עם הקלן כי הקלן עצמו זה לא נחשב לממריץ ואני צריך משהו שיתן לי בוסט באימונים בזמן שאני על כמות פחמימה מאוד קטנה.

שחושבים על זה, פעם אחרונה נראלי שאני משתמש בחרא הזה, אחרי הסייקל אני ממשיך עם הקפאין, וחיטוב הבא פשוט לוקח אפדרין ושלום על ישראל, שאני לא יקבל התקפת לב לא עלינו טפו טפו טפו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
^
9-10... מספיק נמוך בוא נאמר בשביל להיות מספיק חטוב ולהתחיל מאסה על אחוז שומן מספיק נמוך.

^
9-10... מספיק נמוך בוא נאמר בשביל להיות מספיק חטוב ולהתחיל מאסה על אחוז שומן מספיק נמוך.

יכלת להגיע לזה
א. בחיטוב טבעי בלי שום עזרים
ב. גם אפדרין היה עושה כאן את העבודה יפה

קלן ב-13% שומן די מיותר לטעמי, אבל בסופו של דבר זו החלטה שלך.

אם אתה שואל למה מיותר? בחומר הזה בסופו של דבר יש סיכונים ובשביל להגיע ל-10% שומן אתה צריך לשאול את עצמך אם זה שווה את הסיכון כי אפשר להשתמש באפדרין ולהגיע גם כן ל-10%.

אם היית הולך להתחרות וצריך להגיע ל-7-6% אז הייתי אומר לך, עשית בשכל, אבל להשתמש בקלן רק כדי להתחיל מסה נקייה זאת שטות גמורה.

בכל מקרה, בהצלחה.

לא רואה כל כך הרבה סיכונים בקלן, נכון שיש נזק ללב אך שוב המחקרים היו הזויים על חיות עם מינונים אסטרונומים.
הבעיה בקלן, שאפשר לקחת אותו רק שבועיים והוא לא מביא כל כך הרבה לעומת אפדרין.
לאפדרין זמן מחצית החיים משהו כמו 14 שעות, לקלן זה 35 שעות זה ההבדל הכי חזק של קלן מול האפדרין כך שהוא מאיץ מטאבולי הרבה יותר טוב ויש מעט עדויות שהוא גם אנאבולי במקצת.
אם תשאלו אותי מה ההבדל הכי גדול בינהם? 5% בתוצאה לא יותר מכך.

לדעתי קלן מיותר בשלב הזה

דיאטה טובה תוריד אותך ל 10% בלי בעייה, אפילו בלי הרבה אירובי

אתם מסתכלים על עצמכם, אבל ישנם אנשים שהדבר לא כזה פשוט להם במיוחד גנטית (SET POINT וכדומה)

OK
אז הוא יכול להוסיף עוד אירובי
ללכת ישר לשורפים, זה לא רציני לדעתי

• פותח/ת השרשור
תראו הסיבה היחידה שלקחתי קלן כי ידעתי שזה חומר חזק, אני ממש מצטער שלקחתי אותו הסייקל הזה גורם לי ממש לסבל וקוצר נשימה, מיום ראשון אני פשוט יורד לכדור ביום יש לי עד יום רביעי את הסייקל וזהו, חיטוב הבא אני עובר לאפדרין הבנתי גם שזה נותן הרגשה הרבה יותר נעימה.

נ.ב

לאלה שאמרו שאפשר לרדת טבעי ל 10% גנטית אני בחיים לא הייתי על אחוזי שומן כאלה, הסט פוינט שלי תמיד היה מ 14% שומן ואחוז השומן הכי נמוך שירדתי בחיטוב זה היה 12%, בגלל זה הייתי צריך משהו שיתן קיק ויעזור לי לרדת מתחת ל 12 בלי בעיה ובלי הרבה שריפת שריר.

OK
אז הוא יכול להוסיף עוד אירובי
ללכת ישר לשורפים, זה לא רציני לדעתי
אני דווקא לא רואה סיבה לא לקחת אפדרין/קפיאין גם ב30% שומן, אחלה מדכא רעב, מוסיף עוד 5-10% ל BMR ומביא אחלה מרץ באירובי עם מינימום תופעות לוואי.

אני גם לא מבין למה כולם חרדים מאפדרין, יש תרופות שרופאים רושמים והן הרבה יותר מסוכנות, הכל תלוי במינון.
אפדרין זה חרא כי אי אפשר לישון כמו בנאדם :(

אף אחד לא חרד מאפדרין כל עוד אתה יודע מה אתה עושה
אם אין סיבה לקחת אז לא לקחת
מילא אפדרין, שאפשר לרוץ עליו בחיטוב

אבל למה לקחת קלן ועוד במצב שלו ?

לדעתי קלן לא כדאי לקחת באף מצב בגלל ש:
א. הוא לא ממריץ כמו אפדרין וההפך רק סוחט אותך
ב. אפשר להשתמש רק שבועיים וצריך לעשות לפחות 2-3 שבועות הפסקה
ג. התופעות לוואי מראות לעולם שאתה מסומם

• פותח/ת השרשור
^^
עזבו אל תגשו על החרא הזה (קלן) רק אם אתם באמת חולי נפש או עושים הכנה לתחרות זה סבל רציני עד עכשיו יש לי איתו דופק לב מואץ וקוצר נשימה, אני חושב מיום ראשון אני ימשיך רק עם הקפאין וחיטוב הבא פשוט נקנה אפדרין וסלאמת.

נ.ב

מושון זה מובן מאילו שקלן זה לא ממריץ ובגלל זה על הדרך אני גם נוטל קפאין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית