הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים עזים בגב התחתון ובמתניים.

yakir099

משתמש מתחיל
98
4
נק' מוניטין:
7
98
4
1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
1-4 Dianabol 40mgs/ED
Hcg 500iu/EW 3-10

PCT- 13-17
clomid-50/50/25/25
nolvedex-40/40/20/20

(סייקל ראשון בחיים)
שבוע שלישי.
אני כבר שלוש ימים מרגיש כאבים ממש חזקים בגב התחתון ובמותניים ואני משלשל מים. הפסקתי עם הקריאטין עכשיו אחרי שהשתמשתי בו אולי חצי שנה.
לא יודע מה לחשוב.. יכול ליהיות כליות ?
לעצור סייקל ?
קרה למישהו ברמה כזאת?

נערך לאחרונה:
הכאבים הם בעיקר מתחת לצלעות בצד ימין החיצוני של הגב?
אם כן מדובר בכבד.
הייתי מפסיק עם הדיבול ורואה מה קורה.

• פותח/ת השרשור
הכאבים הם בעיקר מתחת לצלעות בצד ימין החיצוני של הגב?
אם כן מדובר בכבד.
הייתי מפסיק עם הדיבול ורואה מה קורה.

את האמת שהכאב מגיע מכל הגב תחתון פעם מורגש בצד ימין ופעם בצד שמאל ופעם בכל הגב התחתון . אם זה שריר אז אני יהיה רגוע אבל מפחד שזה איבר פנימי.
ולגבי הדיבול לא ניראה לי כי אני כבר שלוש שבועות כל יום 40 מג ולא מרגיש מימנו משהו רציני .
אין תשובות ?? לא קרה למישהו??
??

לדעתי תעשה ניסיון תפסיק עם הדיבול ותראה אם לאחר מספר ימים הכאבים עוברים. אם יעבור אז הדיבול הסיבה ותשאר על טסט.

שמע...תעשה תפקודי כליות תראה, אולי זה חיידק גם.
בדיקת דם לכדוריות לבנות לראות אם יש פעילות של המערכת החיסונית מה שמעיד על מחלה. ניראה לי.....

• פותח/ת השרשור
לדעתי תעשה ניסיון תפסיק עם הדיבול ותראה אם לאחר מספר ימים הכאבים עוברים. אם יעבור אז הדיבול הסיבה ותשאר על טסט.
ואם לא יעבור אז לפחות הרווחת עוד שנה בגיל 90 עם כבד בריא....
שמע...תעשה תפקודי כליות תראה, אולי זה חיידק גם.
בדיקת דם לכדוריות לבנות לראות אם יש פעילות של המערכת החיסונית מה שמעיד על מחלה. ניראה לי.....

אתמול לקחתי ארקוקסיה והכאבים עברו אבל השלשולים לא עברו ובנוסף השתן הפך לחום ושורף. אולי בגלל השילוב בין דיבול לארקוקסיה ולטמוקסיפן?

למה אתה מתעקש על דיבול?
אתה כ"כ סובל ולא יודע ממה! כולה סייקל ראשון ! TAKE IT EASY
אם תישאר רק על טסט,ועדיין לא תרגיש טוב, אז אולי כדאי
  1. או שהטסט לא יוצר בתנאים סטריליים
  2. ובכלל אולי כדאי לקרוא טוב את על תופעות הלוואי של פרגניל, אולי זה מרגישות שלך לתרופה הזו ?

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתעקש על דיבול?
אתה כ"כ סובל ולא יודע ממה! כולה סייקל ראשון ! TAKE IT EASY
אם תישאר רק על טסט,ועדיין לא תרגיש טוב, אז אולי כדאי
  1. או שהטסט לא יוצר בתנאים סטריליים
  2. ובכלל אולי כדאי לקרוא טוב את על תופעות הלוואי של פרגניל, אולי זה מרגישות שלך לתרופה הזו ?

לגבי הטסט אני לא יודע. אבל לגבי הפרגניל אולי יש רגישות אני יקרא את העלון המצורף
אולי הטמוקסיפן?? יש תחליף?

צא מהסייקל ולך לרופא
Screenshot_2015-02-23-19-48-24-1.png

• פותח/ת השרשור
אבל אין לי שתן בצבע חום כהה זה היה רק בבוקר כי לקחתי מלא כדורים לפני השינה. דיבול +טמוקסיפן+ ארקוקסיה+מולטי וויטמין
במרווח של 5 דק
חבר'ה עידכון מצב. הכאב גב פשוט נעלם ב90% , שתן בהיר, הדבר היחיד שנישאר זה השילשול. קניתי stopit השאלה אם להתחיל לקחת אותו או קודם למצוא את הבעיה
אולי יש סיכוי שיש לי אסטרוגן גבוה??? כי גם החרמנות יחסית ירדה? ואסטרוגן הוא כתוצאה מהדיבול?

איזו חברה הטסט ?
מה המינון של הטמוקסי ?? 20 מ"ג ליום ?
זה של בית מרקחת ?
הבנתי שיש גם לא מעט חברות UG שמייצרות את הטמוקסי...

אם הפסקת את הדיבול, לפי דעתי כדאי לך לנסות להפסיק את הטמוקסי לכמה ימים ולהישאר עם יד על הדופק, (אם יתחילו לך עקצוצים באזור הפטמה תחזור לקחת), וזאת כדי שתאתר את הגורם

ורק שיהיה ברור, כל מה שאני מציע זה על סמך מה שאני יודע ומה שאני הייתי מנסה לעשות במצב כזה
בכל אופן שיהיה בהצלחה אחי
ותעדכן מה חדש

אבל אין לי שתן בצבע חום כהה זה היה רק בבוקר כי לקחתי מלא כדורים לפני השינה. דיבול +טמוקסיפן+ ארקוקסיה+מולטי וויטמין
במרווח של 5 דק
חבר'ה עידכון מצב. הכאב גב פשוט נעלם ב90% , שתן בהיר, הדבר היחיד שנישאר זה השילשול. קניתי stopit השאלה אם להתחיל לקחת אותו או קודם למצוא את הבעיה
אולי יש סיכוי שיש לי אסטרוגן גבוה??? כי גם החרמנות יחסית ירדה? ואסטרוגן הוא כתוצאה מהדיבול?
אני אנסה לסייע לך. ארקוקסיה תרופה סלקטיבית המפחית כאב ע"י שיתוק אנזים ספציפי. אין בשיכוך הכאב אינדיקטור ליותר מדי. יתכן שמדובר בדלקת ותיתכן סיבה אחרת.
הבעיה העיקרית היא שאתה מאוד לחוץ. בזמן מאוד קצר עברת מג'ינו ושילבת טמוקסיפן לכאבי גב תוך שילוב ארקוקסיה וכעת שילשולים.
ההצעה הטובה ביותר היא להמשיך את הסייקל עם טסט בלבד (כמובן פרגניל במקביל) ולנסות להרגיע את עצמך. אם אתנ חושב שזה לא אפשרי יתכן שאינך בשל לשימוש בחומרים.

• פותח/ת השרשור
אני אנסה לסייע לך. ארקוקסיה תרופה סלקטיבית המפחית כאב ע"י שיתוק אנזים ספציפי. אין בשיכוך הכאב אינדיקטור ליותר מדי. יתכן שמדובר בדלקת ותיתכן סיבה אחרת.
הבעיה העיקרית היא שאתה מאוד לחוץ. בזמן מאוד קצר עברת מג'ינו ושילבת טמוקסיפן לכאבי גב תוך שילוב ארקוקסיה וכעת שילשולים.
ההצעה הטובה ביותר היא להמשיך את הסייקל עם טסט בלבד (כמובן פרגניל במקביל) ולנסות להרגיע את עצמך. אם אתנ חושב שזה לא אפשרי יתכן שאינך בשל לשימוש בחומרים.
איזו חברה הטסט ?
מה המינון של הטמוקסי ?? 20 מ"ג ליום ?
זה של בית מרקחת ?
הבנתי שיש גם לא מעט חברות UG שמייצרות את הטמוקסי...

אם הפסקת את הדיבול, לפי דעתי כדאי לך לנסות להפסיק את הטמוקסי לכמה ימים ולהישאר עם יד על הדופק, (אם יתחילו לך עקצוצים באזור הפטמה תחזור לקחת), וזאת כדי שתאתר את הגורם

ורק שיהיה ברור, כל מה שאני מציע זה על סמך מה שאני יודע ומה שאני הייתי מנסה לעשות במצב כזה
בכל אופן שיהיה בהצלחה אחי
ותעדכן מה חדש

אז עידכון. הפסקתי טמוקסיפן והכל הפסיק אין שלשולים אין כאבי גב אין כלום הכל טוב. הדבר היחיד שאני יכול לעשות בינתיים זה להביא ארימידקס שיהיה לי בצד .
ותום תודה על התגובה. אני לא לחוץ פשוט השילשולים והכאבי גב היו חדים בכדי לעבור ככה את סדר היום. והייתי חייב למצוא את מקור הבעיה. וזה כניראה הטמוקסיפן.
עכשיו לגבי הטסט זהmxp נכון לשבוע שלישי החרמנות שלי ירדה והיא לא כמו לפני הסייקל אולי מאסטרוגן גבוה. אין לי זקפה מירבית ואין חרמנות. אני יתן לטסט צאנס עוד שבוע וחצי וניראה מה יהיה
עכשיו השאלה נגיד ואני כן רגיש לטמוקסיפן או שהטמוקסיפן שיש לי לא טוב, יהיה אפשר לעשות pct עם ארימידקס?

נערך לאחרונה:
יקיר יופי שהכאבים הפסיקו .. אתה נראה לי צעיר גם רשום בן 21.. בגיל הזה אתה מפוצץ הורמונים בטבעיות בגיל שלך צריך לעמוד הז*ן מלצחצח שינים..והגוף מגיב בטירוף לבניה והתאוששות..אז אתה כבר עשית סיקל לא רעיון מי יודע מה לפחות תעשה יציאה נקיה תעשה ניקוי כבד טבעי וכליות ..בכללי לכל הצעירים בפורום תתרחקו מחומרים במיוחד עם אין לכם מטרה מקצועית.לשחק עם מערכת המין והבלוטות בגיל הזה סיבוכים של כבד כליות בעיות בראיה סגירת סחוסים גינו..ועוד ים בעיות .ועם כבר עושים צריך להיות מאוד קשובים לגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית