סרטון התחרות היום

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
בעקרון זה סרטונים שלי,
אבל - אשתי היקרה העיפה דדליפט 90, סקאוט 85 וחזה 57.5
שוב תודות למייק האחד והיחיד....
סקאוט -
נכנסתי עם 200, הלך קל. דר גל אדטו אמר שהרצועות שלי קשורות רפוי, קשר לי חזק, מאוד... בנסיון השני לא ירדתי מספיק עם 230. אמרו לי לנסות שוב, או להעלות קצת... עליתי ל250, קשרתי כמו שאני רגיל....

מסקנה - לא לשנות בתחרות ממה שאתה רגיל...

בנץ' -
נכשלתי עם 140 כי החזרתי לרק מוקדם מידי.
הרמתי 155 נקי.
ראיתי שמישהו הרים 160. הוא הלך על הרמה שלישית של 167.5. החלטתי ללכת על 165, כי היה נראה לי גבולי היכולת שלו להרים את זה. בסוף הוא לא ניסה, כנראה נפצע או משהו.

דדליפט -
היה לי הכבוד לפתוח עם זוננרייך ב-210.
אח"כ עשינו 225 יחד.
בהרמה השלישית הוא הלך על 232.5, ניסיתי 235 ונכשלתי. בדיוק כמו מייק שצחקתי עליו.... חוק מרפי...

מצורף הסרטון של ההרמה השנייה, את הכשל אעלה מאוחר יותר.

וכמובן - כשל על א מייק רוזנר...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז זה אתה...
טוב לשים קצת פרצופים על כינויים מהפורום...
יאללה במרץ נלך עוד פעם ראש בראש, והייתי אפילו מציע, שתעשו את זה אחת לחודש נגיד, המנצח בכל הרמה מזמים סיבוב בירה, מנצח טןטאל מביא ויסקי...

הסקוואט שלך נראה כל כך קל!
וואו..

מה ההסבר של ידידנו, @MikeRozner לגבי הדדליפט ו-סקוואט שלך: דדליפט נמוך בהרבה מסקוואט.?

• פותח/ת השרשור
הסבר? מייק? מה הוא מבין בכלל...
בגדול, יש מוטציות כאלו... גם בולטון בכבודו ובעצמו...
אבל בקטן, אשתי גם הייתה שם, ועבר לה, ואני מצמצם פערים... בתחרות הזו ההפרש היה 25 קילו, אני מאמין שבתחרות הבאה שני המשקלים יעלו, וההפרש יצטמצם. בעצת מייק שינינו גם טכניקה, וגם שיטת אימונים.

• פותח/ת השרשור
האמת, שאחרי מה שגל אדטו ויוסי אמרו לי, אני בספק לגבי הרצועות, מה גם שביצעתי שלשה עם המשקל הזה בלי.

• פותח/ת השרשור
שאני לא קושר את הרצועות בכלל...
גל קשר לי כמו שאמורים לקשור, לא הצלחתי להגיע למטה בכלל, וזה עם 230.
כנראה שאני מרגיש איתן יותר בטוח, בעיקר בתחרות... באימונים אני תמיד משתמש בהן באחד הסטים האחרונים, אבל עושה את אותו המשקל גם בלי

עסקתי.
עבדתי בחיי הלילה בצפון כצלם עד לפני שנה וחצי בערך, והיה לי סטודיו וחברה לצילום אירועים וצילומי אופנה.

אבל סגרתי הכל.
וגם גנבו לי את הציוד (יימח שמם) 😭
אוי איזה נאחס העולם הזה 😡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית