הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה חשוב היום התאוששות בטקסס?

יום התאוששות כשמו כן הוא - עוזר לך להתאושש.

התאוששות אקטיבית מורידה את רמות התשישות ומכינה אותך לאימון הבא (אותו עקרון של דילואד רק בפרק זמן יותר קצר).

• פותח/ת השרשור
יום התאוששות כשמו כן הוא - עוזר לך להתאושש.

התאוששות אקטיבית מורידה את רמות התשישות ומכינה אותך לאימון הבא (אותו עקרון של דילואד רק בפרק זמן יותר קצר).
גם לא לעשות בכלל אימון מוריד את רמת התשישות לא?

טקסס בנוי על על fbw איך אתה מתכוון לעשות פיצול?
פיצול משנה לגמרי את התכנית
עושה את זה חודשיים כבר ומתקדם יופי. יוצא לי 5*5 יום ראשון עצימות ואז אני עושה 5*3 עם אותו משקל כנל לגבי שני וחמישי.

ומה לגבי אם אני עושה עליון תחתון בטקסס? מתי אפשר להכניס את אימון ההתאוששות?
אז אתה לא עושה טקסס
זה לא אומר שזה לא יכול לעבוד, זה פשוט לא טקסס, ולכן כל הדיון חסר משמעות

לא התכוונתי בקטע רע.. התכוונתי תכלס איך אתה מפצל? איך זה נראה?
אבל נראה לי שפחות או יותר הבנתי..
במקרה שלך אולי אפשר באמת לוותר על היום התאוששות ולעשות רק מתיחות או ריצה קלה.
מה לגבי יום שישי? אתה לא יכול להכניס אימון קליל?

לא התכוונתי בקטע רע.. התכוונתי תכלס איך אתה מפצל? איך זה נראה?
אבל נראה לי שפחות או יותר הבנתי..
במקרה שלך אולי אפשר באמת לוותר על היום התאוששות ולעשות רק מתיחות או ריצה קלה.
מה לגבי יום שישי? אתה לא יכול להכניס אימון קליל?

לא לא.. הכל טוב הבנתי ששאלתה בקטע טוב. יום שישי אין לי זמן כי אני עובד מ 7-17 והמכון נסגר ב 16.00 🤦‍♂️

אז לא צריך יום התאוששות.. כמו שקוצר אמר זה כבר לא טקסס.
קח לדוגמה פסטה שמנת פטריות,ותוציא את הפטריות.. זה כבר לא אותו דבר. אתה אולי עובד על העקרונות של טקסס(שאני מאוד אוהב ותומך) אבל התכנית שלך בעצמה היא לא טקסס

אז לא צריך יום התאוששות.. כמו שקוצר אמר זה כבר לא טקסס.
קח לדוגמה פסטה שמנת פטריות,ותוציא את הפטריות.. זה כבר לא אותו דבר. אתה אולי עובד על העקרונות של טקסס(שאני מאוד אוהב ותומך) אבל התכנית שלך בעצמה היא לא טקסס
פשוט הבנתי שיש כמה ורציות לטקסס כמו עליון תחתון למשל אז הייתי בטוח שמה שאני עושה נחשב לאחת הורציות של טקסס

כן אבל גם רמת הכשירות שלך יורדת, ואתה מגיע לא מוכן לאימון אחריו
קצת מופרך בהתחשב במרווחים בין אימונים בתכניות אחרות.
הייתי עובד המון זמן בלי אימון התאוששות והיה לא רע בכלל

קצת מופרך בהתחשב במרווחים בין אימונים בתכניות אחרות.
הייתי עובד המון זמן בלי אימון התאוששות והיה לא רע בכלל
טקסס מיועדת למתחילים בינוניים, שלא יכולים להתקדם מאימון לאימון, אבל עדיין לא יכולים לתת עבודה שתצריך מהם ימים שלמים של מנוחה או לא לעשות תנועה מסויימת, זה בעיקר למה יש את היום התאוששות, כדי לתת עוד מעט עבודה שלא היית יכול לתת ביום נפח בלי לפגוע באימון, וכדי לתת לך זמן להתאושש לקראת יום העצימות אבל בלי שתבוא אליו עם כשירות נמוכה יותר. קח בחשבון שמי שצריך טקסס אחרי שלושה-ארבעה ימים ללא אימון רמת הכשירות שלו היא בערך כמו רמת הכשירות שלך אחרי 10 ימים ללא אימון.
אפשר גם לעבוד יפה מאוד בלי ימי התאוששות, אבל החלוקה תהיה שונה

• פותח/ת השרשור
טקסס מיועדת למתחילים בינוניים, שלא יכולים להתקדם מאימון לאימון, אבל עדיין לא יכולים לתת עבודה שתצריך מהם ימים שלמים של מנוחה או לא לעשות תנועה מסויימת, זה בעיקר למה יש את היום התאוששות, כדי לתת עוד מעט עבודה שלא היית יכול לתת ביום נפח בלי לפגוע באימון, וכדי לתת לך זמן להתאושש לקראת יום העצימות אבל בלי שתבוא אליו עם כשירות נמוכה יותר. קח בחשבון שמי שצריך טקסס אחרי שלושה-ארבעה ימים ללא אימון רמת הכשירות שלו היא בערך כמו רמת הכשירות שלך אחרי 10 ימים ללא אימון.
אפשר גם לעבוד יפה מאוד בלי ימי התאוששות, אבל החלוקה תהיה שונה

הגעתי בלי טקסס למשקלים די מכובדים וגם ככה אני מוסיף נפח לאימון ככה שאני לא צריך את היום מנוחה בשביל לתת עד נפח או להתאמן על התנועה
אבל חשוב לי לעשות חזה פעמיים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית