עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום פעם טיפלו בי עם tens והרגשתי הקלה גדולה ושיפור רציתי לרכוש לעצמי אחד רציתי לשאול לגבי המלצות כי יש הרבה סוגים תודה רבה
בגדול חשבתי ככה עד 300-400 למרות שאם יש משהו איכותי ממש אני מוכן אולי להשקיע. קח בחשבון שאני כנראה אקנה את זה באינטרנט, ככה שהמחירים בארץ קצת פחות רלוונטים. אשמח אם תוכל לתת לי כמה הצעות וגם לתת לי הסבר קל למה ממליץ על משהו מסוים במקום השני, תודה
לפי מה שהבנתי יש כול מיני מוצרים סינים לא ממש איכותים שאפילו יכולים לגרום לנזקים.
מה למשל עם המוצר הזה אתה מכיר אותו? http://www.amazon.co.uk/TensCare-Sports-Relief-Muscle-Relaxation/dp/B00CNQHVJW
יש עוד חברות שהיית ממליץ עליהם? חוץ מcompex כי הם ממש יקרים גם באתרי קניות
קודם כול תודה על העזרה רציתי לשאול אותך לגבי השימוש שאתה ממליץ עליו להפחתת כאב והתאוששות עד כמה שאני יודע השימוש אמור להיות בן 15-20 דקות פעם אחת ביום רציתי לדעת אם יש לך המלצות שונות או נוספות?
שאלה אחרונה שיש לי אחרי חפירה ארוכה היא לגבי הפדים האם לכול מכשיר יש פדים ספציפים שמתאימים רק לו או שאפשר לרכוש גם פדים של חברה וכמה זמן אמורים הפדים להחזיק והאם יש איזה תיחזוק שהם אמורים לעבור בשביל שיחזיקו מעמד. נוזל שאמורים למרוח עליהם לפני מגע עם העור או כול דבר