הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לדעת על פציעות SLAP בכתף

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
הערוץ המעולה Institute of Human Anatomy העלה 20 דקות מרתקות על כל מה שרציתם לדעת על פציעות SLAP בכתף.
מומלץ!

הנושאים העיקריים:
1. מבנה הכתף והאנטומיה שלו.
2. סוגי פציעות ה- SLAP.
3. הקשר לבייספס.
4. ההמכאנזים של הפציעה.
5. למה הריפוי של הגוף איטי בפציעות כאלו.
6. ולמה חשוב כל כך השיקום לאחר הניתוח.

קישור לצפייה: https://youtu.be/dO8AYHW21hw

תקשיב עברתי את הניתוח לפני כמעט 4 חודש שבוע שעבר הייתי אצל המנתח שהראתי לו למה אני רוצה לחזור הוא מאוד לא המליץ
בכל מקום שאני קורא כתוב אוסר מקבילים/בנצ רחב/ מילטרי פרס שזה כל התרגילים שהייתי טוב בהם (נראה כאילו מצאו פציעה בול כדי לנטרל אותי)

חפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי מתחרה אחד עם הפציעה הזו?

יודע מה צופן לי העתיד? או שהגיע זמנתי לפרוש מהתחום?

זה הניתוח arthroscopic posterior + Anterior bankart repair

@oriya2 עשיתי אצל ממן

• פותח/ת השרשור
@stamshem3
סבלת מפריקות כתף חוזרות? זה לא קשור לפציעות SLAP.

בכל מקרה, קיבלת פרוטוקול שיקום מהאורטופד המנתח ואתה בטח עובד לפיו עם ה- PT, אז אתה כבר יודע לבד מה אתה יכול לעשות ומה לא.
אחרי השיקום הארוך שאתה נמצא בו, אני מאמין שלא תרצה לסכן את השיקום ולחזור לשולחן הניתוחים, יש דברים חשובים יותר מתרגיל כזה או אחר במכון.

@stamshem3
סבלת מפריקות כתף חוזרות? זה לא קשור לפציעות SLAP.

בכל מקרה, קיבלת פרוטוקול שיקום מהאורטופד המנתח ואתה בטח עובד לפיו עם ה- PT, אז אתה כבר יודע לבד מה אתה יכול לעשות ומה לא.
אחרי השיקום הארוך שאתה נמצא בו, אני מאמין שלא תרצה לסכן את השיקום ולחזור לשולחן הניתוחים, יש דברים חשובים יותר מתרגיל כזה או אחר במכון.
למען האמת פריקה מלאה אף פעם לא הייתה לי הניתוח היה BANKART אחורי וקדמי (האחורה היה קרע מלא)

קבלתי המלצות מהמנתח לא לעשות בכלל משקלים כבדים בבנצ/פרס/מקבילים

קראתי באינטרנט אמרו שהכל אבוד
הקטע דברתי עם כמה 2 מתאמנים שעברו את זה ומתחרים אמרו לי שהם חזרו ל100% ויותר משהם היו אחד מהם עשה מעל 220 בנצ'

אני אבל לא בטוח האם אני חריג יותר כי אצלי הפריקה הייתה אחורית

חייב להמשיך את התרגילים אמרתי למנתח לקבוע לי שוב תור

• פותח/ת השרשור
אז קיבלת המלצות מהמנתח שראה את הכתף שלך וניתח אותך ומצד שני, 2 מתאמנים אמרו לך דברים בחדר כושר.
לדעתי אפשר לדעת בקלות את הדברים של מי כדאי לשקול יותר ברצינות.

אז קיבלת המלצות מהמנתח שראה את הכתף שלך וניתח אותך ומצד שני, 2 מתאמנים אמרו לך דברים בחדר כושר.
לדעתי אפשר לדעת בקלות את הדברים של מי כדאי לשקול יותר ברצינות.
לא מתאמנים בחדר כושר אנשים רנדומלים אינטרנט

נראה לך הגיוני שאני אפסיק להתאמן? ואם הייתי מתחרה וזה היה העיסוק שלי בחיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית