נק' מוניטין:
58,709
- 103,293
- 12,432
אשמח לקבל רשימה של אימונים למתחילים שרק נוגעים בקרוספיט (כמו סנדי וכדומה). עדיפות לפירוט מה יש בכל אימון,
תודה.
תודה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מצרף תוכנית של crossfit norcal של 12 מפגשים שמיועדים למתחילים, המטרה היא להכיר להם את הנושא וטווח התנועה. אני מעביר שני חברים שלי את התוכנית הזו והיא מומלצת, לאחר מכן ניתן לקחת כל אימון מהאתר הראשי ולעשות scale לפי הפורום של brandx שנתתי לינק פה באשכול של האימון היומי.אשמח לקבל רשימה של אימונים למתחילים שרק נוגעים בקרוספיט (כמו סנדי וכדומה). עדיפות לפירוט מה יש בכל אימון,
תודה.
ברמת העיקרון היופי ואחת הגדולות של CrossFit היא היכולת לעשות scale down לכל אימון ועדיין להשאיר את העצימות מאד גבוהה. הדבר היחידי שצריך לפני שקופצים למים, להכיר ולדעת לבצע נכון את התרגילים הבסיסיים.
שהם (ע"פ CrossFit):
Air Squat, Front Squat, Over Head Squat
Press, Push Press, Push Jerk
Dead lift, Sumo Dead lift High Pull, Power Clean
קח לדוגמה אימון כמו Tabata שהוא 8 סיבובים של 20 שניות עבודה 10 שניות מנוחה, ניתן לבצע עם כמעט כל תרגיל, הקלאסי- סקוואט. התוצאה נקבעת לפי הסיבוב עם הכי פחות חזרות. האימון כולו לוקח 4 דקות. מי שבאמת מוציא את המקסימום מעצמו לא משנה אם הוא עשה רק שתי דקות, או אם הוא עבד כל סיבוב שני, או עשה כמו שכתוב, כולם מסיימים בלי אויר ולמחרת לא יכולים ללכת.
בקיצור: טכניקה טובה והבנה של התרגילים הבסיסיים, Scale down, ובהצלחה.
איך היה בקורס?
מזל טוב, יש סיפורים או חוויות ?היה כיף.
היה כיף.
הקורס של איתי זיו יותר טוב 🤡אין הרבה תובנות, כי הכרתי את רוב הדברים לפני זה. היה נחמד שעשו לי סדר בראש, והיה נחמד גם להתאמן בקבוצה כשכולם צועקים עליך בחזרות האחרונות של פראן.
היה מדריך אחר מארה"ב שקראו לו Pat. והיו עוד 5 מכל מיני מדינות באירופה. הייתה מדריכה שמאוד התלהבה שבאנו מישראל כי לבעלה יש שם עסקים. לקחה את המיילים שלנו לשמור על קשר.
זה אכן אחד הקורסים הטובים יותר שקיימים היום.
מזל"ט ! תן מיקומים שלכם בתמונהאין הרבה תובנות, כי הכרתי את רוב הדברים לפני זה. היה נחמד שעשו לי סדר בראש, והיה נחמד גם להתאמן בקבוצה כשכולם צועקים עליך בחזרות האחרונות של פראן.
היה מדריך אחר מארה"ב שקראו לו Pat. והיו עוד 5 מכל מיני מדינות באירופה. הייתה מדריכה שמאוד התלהבה שבאנו מישראל כי לבעלה יש שם עסקים. לקחה את המיילים שלנו לשמור על קשר.
זה אכן אחד הקורסים הטובים יותר שקיימים היום.
בסיכון להישמע כקנאי קרוספיט, למה לא לבצע אימוני קרוספיט בלבד? אני מבין שחיטוב הוא המטרה אבל זה משהו שבעצם מתלווה לקרוספיט כחלק מהתהליך.מה אתם אומרים על הסדר הבא (מדובר על חיטוב)
2 אימוני FBW (משקולות, עצים RM 3-5)
2 אימוני קרוספיט
3 אימוני אירובי
החלוקה כזו:
ראשון - FBW + אירובי (30 דקות)
שני - קרוספיט
שלישי - FBW + אירובי (30 דקות)
רביעי - קרוספיט
חמישי - אירובי (60 דקות)
שישי + שבת - מנוחה
קרוספיט אני אתחיל מדברים פשוטים כמו שנאמר כאן באשכול ולאחר מכן אבחר לי דברים נבחרים או שאף אעשה דברים מה WOD היומי תלוי מה יהיה.