דיון האם פרגניל מונע לחלוטין את הפגיעה בזרע?

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
הפרגניל מחכה את הורמון הlh אך בייצור הזרע משתתף.ההורמון fsh.
האם בשימוש בפרגניל למרות הכל ייפגע הזה?

• פותח/ת השרשור
3000IU pregnyl בשבוע יעלו משמעותית את הטסט, לא יפגעו בתאי הליידינג ולא בשום דבר?
אין לי בעיה להשקיע כסף ולהשתקם טוב יותר.
מה לגבי להכניס דקהפפטיל לPCT במקום כלומיד(ולטענתך גם במקום נולבדקס שמעלה LH וFSH) בהנחה שאני מסייקל פעמיים בשנה רק?

3000IU pregnyl בשבוע יעלו משמעותית את הטסט, לא יפגעו בתאי הליידינג ולא בשום דבר?
מה לגבי להכניס דקהפפטיל לPCT במקום כלומיד(ולטענתך גם במקום נולבדקס שמעלה LH וFSH) בהנחה שאני מסייקל פעמיים בשנה רק?
לא מבין למה אתה ממשיך לשאול על הטריפטורלין. טיפול גונדוטרופיני חלופי באמצעות gnrh פולסטילי נמצא כיעיל מחקרית. העניין הוא שלא מדובר בטיפול שכדאי שתנסה בעצמך על עצמך.
השאיפה ב-pct מוצלח היא להביא להומאוסטאזיס, כלומר לשיווי משקל. הרעיון שאוברשוט חריף בפרמטר כלשהו במערכת המשוב יביא לשיווי משקל בצורה עדיפה אין בו היגיון ולמעשה גם אין לו ביסוס מחקרי.
במילים אחרות, טריפטורלין הוא אופציה רעה מאוד במרבית המקרים.

גם את הטריפטורלין הבאת מסין

טריפטרולין זה הימור, או שהוא מצליח בגדול או שהוא מפיל בגדול.

הקו בין המינון היעיל למינון ה"רעיל" (השבתת ציר לכמה חודשים טובים בלי דרך חזרה), משתנה מבן אדם לבן אדם, ואתה לא ממש יודע מה המינון שלך האישי.

האם אתה צריך זריקה אחת? או 2? או אולי אפילו אחת היא כבר בגדר מינון יתר עבורך?

לדעתי זה הימור כלכלי והורמונלי מיותר, כשיש אלטרנטיבות מוכחות ויעילות, ולמיטב ידיעתי גם זולות יותר מטרפטרולין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית