פייסבוק, טוב או רע?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
אני לא יודע אם הפלטפורמה טובה או לא.

אני משתמש בה בעיקר לכתוב כל מיני סטטוסים מצחיקים שלי וסיפורים שאני כותב.

אבל הפיד שלי משעמם רצח ומלא בפוסטים של תמונות של גופות, אבקות חלבון וכל מיני דברים לא יצירתיים ודי משעממים

נראה לי אנחנו עוד בסדר.... אבל הדור הבא יצא ממש דפוק מזה. ילדים מוכי הפרעות קשב וריכוז.... בלי לשים לב הם עם הסמארטפון נכנסים לפייס ובוהים שם מגיל אפס

נראה לי אנחנו עוד בסדר.... אבל הדור הבא יצא ממש דפוק מזה. ילדים מוכי הפרעות קשב וריכוז.... בלי לשים לב הם עם הסמארטפון נכנסים לפייס ובוהים שם מגיל אפס
מולטיטאסקינג.

לשחק כדורגל תו"כ להתכתב בווטסאפ.
לפתור תרגילים במתמטיקה תו"כ צפייה בסרטונים מפגרים של דאבמאש

• פותח/ת השרשור
מה לדעתכם יקרה לאדם שמשתמש כמה שנים בפייסבוק ופתאום יחליט להפסיק?
יגלה חיים חדשים? או יחזור כתוצאה מתלות חזקה מידי?

הייתה תקופה שהייתי בזוגיות וזה די אכל אותה אז החלטנו יחד לצאת משם.
זה לא החזיק מים גם ככה.

הייתי משתמש "כבד" בפייסבוק העיקר בין השנים 2010-2014, ברמה של אין חיים.
הייתי גם צלם בחיי הלילה באותה תקופה ובנוסף לזה שהייתי עסוק בלהעלות תמונות וגלריות לכל מיני מועדונים גם הייתי תקוע כל היום בניוז פיד.

הפסדתי דברים חשובים שקשורים לעבודה, אימונים,... הכל היה פאקקט.
בקיץ האחרון החלטתי לשים סוף לפייסבוק וסגרתי אותו.
4-5 חודשים ללא פייסבוק, עד שפתחתי רק כדי למחוק 50% מהרשימה.

יכול להעיד שהפסקה כזאת "גמלה" אותי, ומאז פעם ביום אני נכנס.
וזה במקרה הטוב.

כבר לא מעניין אותי כמו פעם.
לדעתי זה הרס לנו את יכול התקשור הבין אישית עם אנשים אחרים, הפכנו למנודים מהחברה שכל היום מסתובבים עם הראש ברצפה.

טכנולוגיה זה דבר רע, לדעתי.
אבל אני מניח שהפלוסים רבים יותר מהמינוסים..

שמע, אני מעלה לפייסבוק תמונה פעם בשבוע במקרה הטוב, כותב סטטוס או שניים בשבוע וזהו. כל השאר זה להכנס אליו כשמשעמם לי (בעיקר בעבודה).
עם חברים אני כמעט ולא נכנס.. אולי רק אם יושבים וטיפה ממצים את הישיבה אז כשיש קצת שקט אני נכנס.
להגיד שאני מכור? אולי.
אבל אני לא מפסיד לימודים, או יציאות כי אני רוצה להיות מול הפייסבוק.
אז התפישה שלך פה שגוייה, לפחות לגביי.
אני לא רואה את עצמי משתאבד אל הפייסהוק9

• פותח/ת השרשור
שמע, אני מעלה לפייסבוק תמונה פעם בשבוע במקרה הטוב, כותב סטטוס או שניים בשבוע וזהו. כל השאר זה להכנס אליו כשמשעמם לי (בעיקר בעבודה).
עם חברים אני כמעט ולא נכנס.. אולי רק אם יושבים וטיפה ממצים את הישיבה אז כשיש קצת שקט אני נכנס.
להגיד שאני מכור? אולי.
אבל אני לא מפסיד לימודים, או יציאות כי אני רוצה להיות מול הפייסבוק.
אז התפישה שלך פה שגוייה, לפחות לגביי.
אני לא רואה את עצמי משתאבד אל הפייסהוק9

לא הצגתי שום תפיסה לגבי אף אחד ידידי.
אני מעוניין לעורר פה דיון זה הכל.

@Moran Weissman @Aviad Barak , מה היה השוני בסגנון החיים שלכם ללא הפייסבוק, ומה גרם לכם להחזיר אותו?

@Moran Weissman @Aviad Barak , מה היה השוני בסגנון החיים שלכם ללא הפייסבוק, ומה גרם לכם להחזיר אותו?
התחלתי לשים דגש על הקריירה יותר, יותר זמן ללימוד עצמי והשקעה בכל מה שקשור לעבודה.
פיניתי זמן יותר לשבת עם חברים, להנות מסדרות טובות, ולדעתי זה גם מוריד המון מתח ולחצים שהיו בגלל כל מיני דברים שלא תמיד קשורים אליך אישית בפייס.. למשל כשאתה רואה המון אנשים מטיילים בחו"ל או מבלים כשאתה לא יכול כלכלית או חולה בבית..
פתאום זה רק אתה- והאנשים שקרובים לך. ואז אתה לומד גם לדבר עם אנשים ולא להתעסק עם הפלאפון.

לראשונה מ 2007 (מאז מקושרים) ברגע כשהתנתקתי מזה, קיבלתי המון נגטיב מהחברה על המעשה אבל הרווחתי המון שקט נפשי.

חזרתי כשידעתי שאני כבר לא בתוך זה, ולא מכור, ורק כי היה לי יומולדת ורציתי ברכות וצומי 🤣

צריך להבחין בין הדורות, זה לא כולם, זה מתחיל בחלק קטן מהילדים שהיום נמצאים בשכבת י׳ ופשוט ככל שיורדים בשנה זה מתדרדר ומתדרדר.
יום יבוא ותינוקות ישתמשו בחבל הטבור כדי להטעין את הטלפון.
מולטיטאסקינג.

לשחק כדורגל תו"כ להתכתב בווטסאפ.
לפתור תרגילים במתמטיקה תו"כ צפייה בסרטונים מפגרים של דאבמאש
אצלי במתמטיקה המורה מסכימה הכל חופשי, ככה שאם אני עם הטלפון זה בשביל משהו חשוב ולא סתם.
היא מסכימה הכל חופשי ואף אחד אצלה לא מתרכז בטלפון.
[QUOTE="Moran Weissman, post: 842073, member: 8686רק כי היה לי יומולדת ורציתי ברכות וצומי 🤣[/QUOTE]
אוווו חמוד אתה.. ✌️

אגב בקושי יש זמן לפייסבוק, רוב מי שכותב בפייסבוק כנראה עם יותר מדי זמן פנוי ומעט מדי יחס מאנשים מחוץ לפייסבוק

לא סיכמנו כבר שזה לא FXP כאן?
אני כל הזמן מתקשה עם זה.
איך גורמים להשפעת FXP והשאריות שלה לעבור כדי שאני אהיה לבס אמיתי ?
נ.ב. אני כבר בקושי שם, נשאר שם כמעט 98 אחוז אידיוטים, אם אני נכנס זה כי פה יש כלום ושום דבר חדש.

רע.
מרקט קפיטל של 220B$ עם מכפיל 78 ללא מנוע צמיחה.
חברה מנופחת מהתחת כמו שאר הרשתות החברתיות.
בגל הירידות הבא היא תתרסק למחיר הריאלי ותגרור אחריה את כל הנסדק למטה.

אי אפשר בלעדיו כמובן אתה תהיה "מחוץ לעניינים"

אבל יש בדבר הזה כל כך הרבה חסרונות והייתי שמח אם באורח פלא גם הפייסבוק וגם האינסטגרם היו נעלמים מן העולם..

הכל כל כך מזויף, אני אשכרה מכיר חבר'ה שנסעו לסופש באילת רק בשביל הצ׳ק אין של "יצאנו לאילת"..

ועזבו את הצביעות כבר אין טיפת סקרנות היום כל אחד חשוף לכולם, אני מכיר בחורה אני יודע עליה הכל תוך דקה וחצי וההפך(למזלי אני לא פעיל בכלל)..

היום במיוחד בחבר'ה שבבתי הספר הלייקים זה הדבר הכי חשוב בחיים, מי שיש לו יותר לייקים הוא כביכול יותר פופולארי ואלה דברים ש"כתובים על המצח" של כל אחד שמשתמש בפייסבוק.
זה בעצם התמונה שלך לעולם לאנשים שלא באמת מכירים אותך וכנראה לא באמת אכפת לך מהם..

אני מדבר גם על האינסטגרם כמובן..

אני אישית כבר בלי פייסבוק שנתיים ומשהו, ניראה לי עוד מעט שלוש.
לדעתי פייסבוק מת ממזמן, וואטסאפ תפס בגדול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית