עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מולטיטאסקינג.נראה לי אנחנו עוד בסדר.... אבל הדור הבא יצא ממש דפוק מזה. ילדים מוכי הפרעות קשב וריכוז.... בלי לשים לב הם עם הסמארטפון נכנסים לפייס ובוהים שם מגיל אפס
מה לדעתכם יקרה לאדם שמשתמש כמה שנים בפייסבוק ופתאום יחליט להפסיק?
יגלה חיים חדשים? או יחזור כתוצאה מתלות חזקה מידי?
הייתי משתמש "כבד" בפייסבוק העיקר בין השנים 2010-2014, ברמה של אין חיים.מה לדעתכם יקרה לאדם שמשתמש כמה שנים בפייסבוק ופתאום יחליט להפסיק?
שמע, אני מעלה לפייסבוק תמונה פעם בשבוע במקרה הטוב, כותב סטטוס או שניים בשבוע וזהו. כל השאר זה להכנס אליו כשמשעמם לי (בעיקר בעבודה).מה לדעתכם יקרה לאדם שמשתמש כמה שנים בפייסבוק ופתאום יחליט להפסיק?
שמע, אני מעלה לפייסבוק תמונה פעם בשבוע במקרה הטוב, כותב סטטוס או שניים בשבוע וזהו. כל השאר זה להכנס אליו כשמשעמם לי (בעיקר בעבודה).
עם חברים אני כמעט ולא נכנס.. אולי רק אם יושבים וטיפה ממצים את הישיבה אז כשיש קצת שקט אני נכנס.
להגיד שאני מכור? אולי.
אבל אני לא מפסיד לימודים, או יציאות כי אני רוצה להיות מול הפייסבוק.
אז התפישה שלך פה שגוייה, לפחות לגביי.
אני לא רואה את עצמי משתאבד אל הפייסהוק9
התחלתי לשים דגש על הקריירה יותר, יותר זמן ללימוד עצמי והשקעה בכל מה שקשור לעבודה.@Moran Weissman @Aviad Barak , מה היה השוני בסגנון החיים שלכם ללא הפייסבוק, ומה גרם לכם להחזיר אותו?
עוקב420אני משתמש בה בעיקר לכתוב כל מיני סטטוסים מצחיקים שלי וסיפורים שאני כותב.
אין לך בט בענףwith a goat
צריך להבחין בין הדורות, זה לא כולם, זה מתחיל בחלק קטן מהילדים שהיום נמצאים בשכבת י׳ ופשוט ככל שיורדים בשנה זה מתדרדר ומתדרדר.נראה לי אנחנו עוד בסדר.... אבל הדור הבא יצא ממש דפוק מזה. ילדים מוכי הפרעות קשב וריכוז.... בלי לשים לב הם עם הסמארטפון נכנסים לפייס ובוהים שם מגיל אפס
אצלי במתמטיקה המורה מסכימה הכל חופשי, ככה שאם אני עם הטלפון זה בשביל משהו חשוב ולא סתם.מולטיטאסקינג.
לשחק כדורגל תו"כ להתכתב בווטסאפ.
לפתור תרגילים במתמטיקה תו"כ צפייה בסרטונים מפגרים של דאבמאש
לא סיכמנו כבר שזה לא FXP כאן?אוווו חמוד אתה.. ✌️
אני כל הזמן מתקשה עם זה.לא סיכמנו כבר שזה לא FXP כאן?
נתחיל בזה שכותבים LBS ולא לבס.איך גורמים להשפעת FXP והשאריות שלה לעבור כדי שאני אהיה לבס אמיתי ?
נרשם בראשי, LBS, מה הלאה ?נתחיל בזה שכותבים LBS ולא לבס.