טיסה לתאילנד לחודש

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
טוב אז ככה, אני וחברה שלי רוצים לטוס לתאילנד לחודש בתחילת יוני.

המסלול אמור להראות בערך כך:
*טיסה מישראל לבנגקוק
* נחיתה בבנגקוק וישר טיסה לצפון לצ׳אנג מאיי אם אינני טועה
* להשאר בצפון כ5 ימים שכוללים טיול ג׳יפים ונופים (טיול קבוצתי להכיר חבר׳ה)
*משם טיסה לאחד האיים בדרום (או הצפוני ביותר ואז ירידה דרומה, או הדרומי ביותר ואז עלייה צפונה)
* טיסה לבנגקוק ל2-3 ימים של קניות
*משם חזרה לישראל.

עכשיו השאלות שלי, לפחות כרגע, הן לגבי הטיסות.

איך אתם ממליצים (ולמה!) לטוס.
קיבלנו הצעה לטוס הלוך חזור באל על טיסה ישירה דרך סוכן בכ900 דולר. אם נרצה להוסיף דרך הסוכנות (ואל על) 2 טיסות נוספות זה יעלה ל 1250 (מבנגקוק לצפון ומהאיים לבנגקוק) ואם נוסיף טיסה שלישית מהצפון לאיים זה יגיע ל1500.
הטיסות הנ"ל הן פרימיום, איכותיות.

לעומת זאת ראינו באתר אחר טיסות עם קונקשן שעתיים באמסטרדם ב 700 דולר.
וטיסות מינימליסטיות בתאילנד במחירים של 30-60 דולר.
השאלה היא אם צריך לשלם עבור מזוודות ואם נצטרך להוסיף כסף על דברים אחרים.

בנוסף האם כדאי לקבוע מראש את הטיסות בתוך תאילנד (חוץ הראשונה לצפון) ואז בעצם להיות מוגבלים ומקובעים בתאריכים.

ומה ההבדל בין הטיסות פרימיום בתוך תאילנד שעולות פי 3 יותר מהפשוטות.

אני אשמח עזרה ממישהו שהיה שם לפחות פעם אחת. תודה.

1. ממליץ לך על טיסה עם קונקשן. לי היה קונקשן בקהיר. יוצא יותר זול ככה, תבדקו מחירים..המחיר שהציעו לך הוא אחלה אבל בכל מקרה אולי יש אלטרנטיבה זולה יותר
2. לדעתי המסלול שלך צריך להראות ככה-
בנגקוק לילה אחד, משם טיסה לצ'יאנג מאי לאיזה כמה ימים. אני אישית לא הלכתי לטיול ג'יפים כי זה המוני מדי. שכרנו טוסטוס עם חבר שלי וטיילנו בעצמנו..יש המון מה לראות, תחקור קצת או תעזר במקומיים. לדעתי יותר כיף ככה. יש שם גם אחלה חיי לילה, יש לך בפאב הגדול שם(כבר תמצא אותו)תאילנדיות זורמות רצח, בוקר אחריי תשאיר להן טיפ של 1000-800 באט.
ממליץ לכם לפניי האיים לבקר בפטאייה, פוקט ובקו פי פי.
אין לך מה לקחת טיסות פרימיום, לדעתי מצ'יאנג מאי אתם יכולים לתפוס רכבת לבנגקוק אולי ייצא לכם זול יותר הטיסה מבנגקוק לפוקט וכאלה.
המסלול שלי היה
ישראל-קהיר-בנגקוק-צ'יאנג מאי-פטאייה(חיחי)-פוקט-קו פיפי-איים-פוקט בנגקוק
אין לך הרבה קניות לעשות בבנגקוק.
יום אחד ממליץ לך לטייל בארמון המלך שם, יש שם גם חיי לילה נחמדים..אחלה בתי זונות ברובע הסיני, קצת יקר אבל אתה יכול להשיג 'מסז' ' ב1500 באט..קצת יקר אבל בשביל החווייה. לגביי הקניות יש לך את הזיופים והמציאות של הBTK ויש לך את סיאם..ממליץ לך להקדיש יום יומיים לשניהם. הסיאם עצום ואתה תראה שם דברים שאתה לא תראה בארץ, למשל סוכנות של רולס רויס.
כמובן שיש לך שם את הפאבים וכל העסק של הרחוב של התיירים קו סאנג רוד

ראיתי שאתה מתכוון להביא איתך מזוודה
חחחח אל תהיה ליצן. תביא איתך תיק קטן עם בגדים וכל מני דברים שתצטרך, יש שם שירותי כביסה בכל מקום בכלום כסף, 40 באט לקילו, שזה איזה 5 שקל. אם תקנה שם המון תקנה שם איזה תיק זול, לא צריך להביא מזוודה להסחב איתה סתם מיותר.
מבחינת קונדומים סיגריות נוזל סיכוך וכד' יש לך בכל מקום כמעט את רשת חנויות 7 ELEVEN, יש שם הכל בזול יותר מהארץ.

לגביי סמים קלים..לא יודע מה חוקי הפורום אומרים לגביי זה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. ממליץ לך על טיסה עם קונקשן. לי היה קונקשן בקהיר. יוצא יותר זול ככה, תבדקו מחירים..המחיר שהציעו לך הוא אחלה אבל בכל מקרה אולי יש אלטרנטיבה זולה יותר
בנגקוק לילה אחד, משם טיסה לצ'יאנג מאי לאיזה כמה ימים. אני אישית לא הלכתי לטיול ג'יפים כי זה המוני מדי. שכרנו טוסטוס עם חבר שלי וטיילנו בעצמנו..יש המון מה לראות, תחקור קצת או תעזר במקומיים. לדעתי יותר כיף ככה. יש שם גם אחלה חיי לילה, יש לך בפאב הגדול שם(כבר תמצא אותו)תאילנדיות זורמות רצח, בוקר אחריי תשאיר להן טיפ של 1000-800 באט.
אין לך מה לקחת טיסות פרימיום, לדעתי מצ'יאנג מאי אתם יכולים לתפוס רכבת לבנגקוק אולי ייצא לכם זול יותר הטיסה מבנגקוק לפוקט וכאלה.
1.אייר פראנס ו klm זה חברות סבבה? מבחינת הכיסאות והמקום לרגליים? בחיים לא טסתי אז אני אשמח לשמוע.
2. פחות יזרום לי תאילנדיות, אני טס עם חברה שלי.. בכל מקרה אני עדיין לא סגור על המסלול עצמו, רק שנהיה בצפון 4-5 ימים. אני מתעניין בטיסות עצמן כרגע.

עשית טיסות פנים בתוך תאילנד? כמה זה נורא? כמה זה אמור לעלות? לקנות טיסה מינימלית?
ספציפית הבאת דוגמא על רכבת, אבל בתאכלס אנחנו נצטרך לטוס לפחות פעם אחת בתוך תאילנד וזה כרגע ה"אישיו" פה.

אה אתה טס עם חברה שלך? בכל מקרה כן זה חברות טובות.
יש לכם איים לזוגות והרבה אטרקציות לזוגות. ממליץ לוותר על פטייה

עשיתי טיסת פנים אחת וזה בסדר גמור, תקח טיסה מינימלית.

• פותח/ת השרשור
המסלול שלי היה
ישראל-קהיר-בנגקוק-צ'יאנג מאי-פטאייה(חיחי)-פוקט-קו פיפי-איים-פוקט בנגקוק
אין לך הרבה קניות לעשות בבנגקוק.
יום אחד ממליץ לך לטייל בארמון המלך שם, יש שם גם חיי לילה נחמדים..אחלה בתי זונות ברובע הסיני, קצת יקר אבל אתה יכול להשיג 'מסז' ' ב1500 באט..קצת יקר אבל בשביל החווייה. לגביי הקניות יש לך את הזיופים והמציאות של הBTK ויש לך את סיאם..ממליץ לך להקדיש יום יומיים לשניהם. הסיאם עצום ואתה תראה שם דברים שאתה לא תראה בארץ, למשל סוכנות של רולס רויס.
כמובן שיש לך שם את הפאבים וכל העסק של הרחוב של התיירים קו סאנג רוד

ראיתי שאתה מתכוון להביא איתך מזוודה
חחחח אל תהיה ליצן. תביא איתך תיק קטן עם בגדים וכל מני דברים שתצטרך, יש שם שירותי כביסה בכל מקום בכלום כסף, 40 באט לקילו, שזה איזה 5 שקל. אם תקנה שם המון תקנה שם איזה תיק זול, לא צריך להביא מזוודה להסחב איתה סתם מיותר.
מבחינת קונדומים סיגריות נוזל סיכוך וכד' יש לך בכל מקום כמעט את רשת חנויות 7 ELEVEN, יש שם הכל בזול יותר מהארץ.

לגביי סמים קלים..לא יודע מה חוקי הפורום אומרים לגביי זה.
חברה שלי עם המזוודות.. רוצה להביא מוצרי טיפוח וכו...
ויש לנו עוד זמן עד התיכנון עצמו.

כרגע ההתעסקות זה עם טיסות הפנים.
אה אתה טס עם חברה שלך? בכל מקרה כן זה חברות טובות.
יש לכם איים לזוגות והרבה אטרקציות לזוגות. ממליץ לוותר על פטייה

עשיתי טיסת פנים אחת וזה בסדר גמור, תקח טיסה מינימלית.
הזמנת את הטיסה מראש או שתוך כדי הטיול הזמנת?

חברה שלי עם המזוודות.. רוצה להביא מוצרי טיפוח וכו...
ויש לנו עוד זמן עד התיכנון עצמו.

כרגע ההתעסקות זה עם טיסות הפנים.
הבנתי, לדעתי טיסת פנים תקחו מבנגקוק אל האיים או לאיפה שלא תרצו ולצ'יאנג מאי
מצ'יאנג מאי אתם כבר תתאקלמו ותוכלו לזרום על רכבת חזרה לבנגקוק.

אני וחבר שלי הזמנו הכל בזמן הטיול לא הזמנו שום דבר מראש. להזמין מראש מקבע אותך
ברמת העקרון אם אתם בקטע של נופים וכאלה ממליץ לך לבדוק את האפשרות של לזרום מצ'יאנג מאי לקמבודיה למספר ימים

מה שכן, למרות שאתה עם חברה, ממליץ לשניכם לבקר באטרקציה שנקרא ping pong show

ממליץ לבקר בקו טאו, בעיקר אם אתה עם חברה

נערך לאחרונה:
כאחד שהיה פעמיים בתאילנד, פעם אחת לבד ופעם אחת עם האשה. טוטאל של חודשיים. כמה טיפים-

אני וחברה שלי רוצים לטוס לתאילנד לחודש בתחילת יוני.
למה?
זוהי תקופה בעייתית. מונסונים.
אני הייתי ב 2 התקופות, פעם אחת בפברואר שזה פצצה, ופעם אחת באוגוסט.
תבדוק בזמן שאתה נוסע, איפה יש יותר מונסונים - בקבוצת האיים (פוקט\קופיפי) או (קופנגאן\קוסמוי ואלה שליד)

בצפון צפה ללא מעט גשמים, בתכלס?
זה לא נורא.
אפילו כיף.

* להשאר בצפון כ5 ימים שכוללים טיול ג׳יפים ונופים (טיול קבוצתי להכיר חבר׳ה)
שמע לי, הטיולים האלה מיותרים. לא רד בריק ולא טאנה ולא שום חברה ישראלים, כי כל מה שתקבל זה טיול בינוני ולא משהו.
מניסיון.
יש חברת טיולים שעושה טיולים הרבה יותר אותנטיים, ללא כל ההרגשה של "טיול שנתי" שתאמין לי, אתה תראה מה זה הישראלי המכוער בקבוצות האלה.
אם אמצא אשלח לך את הקישור בפייס.
הייתי לוקח שבוע לצפון, אתה לא תתחרט.
הצפון מדהים, מ-ד-ה-י-ם !
ואחד המקומות שם זה הכפר פאי.

* טיסה לבנגקוק ל2-3 ימים של קניות
יש עוד דברים לראות בבנגקוק אבל יכול לומר לך מניסיון, שזאת עיר מסריחה ומגעילה.
אבל יש מלא קניות, זה כן.

בתקופה הזאת, מלונות 5 כוכבים עם חדרי סוויטה יעלו לך ממש זול. כדאי להנעים את סוף הטיול.

קיבלנו הצעה לטוס הלוך חזור באל על טיסה ישירה דרך סוכן בכ900 דולר
מחיר מעולה לטעמי.
אני שילמתי בזמנו 1100-1200 (לפני שנה וחצי ו3 שנים)

וטיסות מינימליסטיות בתאילנד במחירים של 30-60 דולר.
לא.
לא להתקרב לטיסות זולות בתאילנד.

בנוסף האם כדאי לקבוע מראש את הטיסות בתוך תאילנד (חוץ הראשונה לצפון) ואז בעצם להיות מוגבלים ומקובעים בתאריכים.
ברור.
הכל מראש!

טיסות מראש - אתה לא מבין איזה זול זה, ואיזה יקר זה כשאתה מזמין קרוב לתאריך הטיסה.
מלונות מראש? כן! שוב, אם המסלול מוכן לך.. תזמין. אתה תהנה ממחירים נמוכים. בודאות
ומה ההבדל בין הטיסות פרימיום בתוך תאילנד שעולות פי 3 יותר מהפשוטות.
טיסות זולות = AIR ASIA. המטוס האינדונזי שהתרסק. וטסתי עם המטוס הזה, ומזל שלא התרסקתי. פחד אלוהים.
טיסות איכותיות = בנגקוק אייווייז וטאי איירווייז. מומלצים בחום! יש לך טרקלין לפני כל המראה בנמל תעופה עם אוכל שתייה וספות וממש כיף.
אני אשמח עזרה ממישהו שהיה שם לפחות פעם אחת. תודה.
פעמיים 😃
פטאייה(חיחי)
שובב

ממליץ לבקר בקו טאו, בעיקר אם אתה עם חברה
קופיפי יותר ;)
אבל בתקופה הזאת של המונסונים כדאי לבדוק אם קו-טאו לא מוצפת או משהו.
כי היא בעיקר מיועדת לצלילות וכאלה.

עוד משהו,
יש אפשרות שאם תטוס לצ'אנג מאי עם בנגקוק איירוויז למשל, אל-על עובדים איתם בקטע של טיסת המשך.
מה הכוונה?
אתה נותן את המזוודות בנתב"ג והן מגיעות לך ישר לצ'אנג מאי, מבלי שתצטרך ללכת לאיסוף מזוודות ואתה לא מבין איזה אדיר זה!!

לרוב הם לא יודו שהם עושים את זה, אבל מצאתי פעם הסבר מלא לאיך עושים את זה והצלחתי.
אני אחחפש לך לינק בפורומים של למטייל.

הייתי צריך להתקשר 3 פעמים לשירות לקוחות של אל על כדי עד שענה לי מישהו שהכיר את זה.

אני גם מתכנן לטוס בקיץ.
אשמח לקבל ביקורת על הליידיבויז למשל מחירים,מיקום ו המלצות אישיות.

תודה.
ואל תשקרו לי שאין לכם ניסיון.

2 טיפים לא מניסיון אישי:
1. אל תטוס שיש חברה חחח
2. אם אתם הולכים לפול מון, תזמינו מראש מקום לישון באיזור

אני ו @Arik טסנו שנה שעבר לתאילנד ל3 שבועות
טיול ג'יפים בצפון - איים פוקט- קוסמוי- קוטאו (שם הכי נהנינו! גם היה שם חדר כושר נחמד אם בא לך)- בנקוק
ואני די בטוחה שיצא לנו 5500 שח לכל אחד כולל טיסות תאילנד-ישראל הלוך חזור באל על + טיסות פנים בתוך תאילנד (חוץ מאחת שרכשנו את הכרטיסים כבר שם).
לנו היה מסלול מתוכנן מראש, אבל יש הרבה שיותר נוח להם להגיע לשם ולהחליט. זה תלוי באופי הטיול ומה מתאים לכם. אני יכולה להגיד לך שקל להזמין שם טיסת פנים, תמיד יש מקום פנוי ויוצאות טיסות כל הזמן. אנשים משתמשים שם בטיסות כמעט כמו שהם משתמשים במוניות.
אז אם אתם טיפוסים יותר ספונטניים תזמינו כבר שם.

על טיסות פרימיום פעם ראשונה שאני שומעת, לא יודעת מה ההבדל

• פותח/ת השרשור
אני ו @Arik טסנו שנה שעבר לתאילנד ל3 שבועות
טיול ג'יפים בצפון - איים פוקט- קוסמוי- קוטאו (שם הכי נהנינו! גם היה שם חדר כושר נחמד אם בא לך)- בנקוק
ואני די בטוחה שיצא לנו 5500 שח לכל אחד כולל טיסות תאילנד-ישראל הלוך חזור באל על + טיסות פנים בתוך תאילנד (חוץ מאחת שרכשנו את הכרטיסים כבר שם).
לנו היה מסלול מתוכנן מראש, אבל יש הרבה שיותר נוח להם להגיע לשם ולהחליט. זה תלוי באופי הטיול ומה מתאים לכם. אני יכולה להגיד לך שקל להזמין שם טיסת פנים, תמיד יש מקום פנוי ויוצאות טיסות כל הזמן. אנשים משתמשים שם בטיסות כמעט כמו שהם משתמשים במוניות.
אז אם אתם טיפוסים יותר ספונטניים תזמינו כבר שם.

על טיסות פרימיום פעם ראשונה שאני שומעת, לא יודעת מה ההבדל
דרך איזה חברה טסתם בתוך תאילנד? איך המטוס? יש הגבלה למטען?

ותודה על המידע 😃
אני גם מתכנן לטוס בקיץ.
אשמח לקבל ביקורת על הליידיבויז למשל מחירים,מיקום ו המלצות אישיות.

תודה.
ואל תשקרו לי שאין לכם ניסיון.
@Vile
אגב.. שכחתי לציין שאני תימני.. אז קחו בחשבון

חפש אצלי באתר טיסה

www.fltmarket.co.il

בלי קשר לזה הייתי בתאילנד חודשיים (בלאוס7 ימים)

האיים זה הכיף הגדול שם מציע לך אם אתה רק חודש שם אל תבזבז בצפון ובטיולים לך תעשה כיף באיים תנוח תכיר בחורות מסיבות וכו' הטיולים שם לא משהו וסתם בזבוז של זמן כל הכיף הוא בצפון.
לצורך העניין בקופנגן הייתי 21 לילות ובקופיפי 10 לילות

דרך איזה חברה טסתם בתוך תאילנד? איך המטוס? יש הגבלה למטען?

ותודה על המידע 😃

@Vile
אגב.. שכחתי לציין שאני תימני.. אז קחו בחשבון

thai airways

לגבי המשקל של המזוודות ... נראה לי שעד 20 ק"ג בערך למזוודה אחת ללא תוספת תשלום.
חפש אצלי באתר טיסה
לך תעשה כיף באיים תנוח תכיר בחורות מסיבות וכו'

הוא טס עם חברה שלו 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית