הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רפורמת הדואר החדשה יוצאת לדרך

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
מאוד מקווה שזה יצליח

IMG_20150224_102336.jpg

🎉🎊🎈🎉🎊🎈🎉🎊🎈🎉🎊🎈🎉🎊🎈🎉🎊🎈

כל עניין החבילות עד הבית זה בזבוז זמן משאבים וכוח אדם, שישקיעו בפרויקטים כמו BOXIT שלכל תיבת דואר יהיה לוקר תואם לחבילות.

תהיה בטוח שכמו כל דבר שקשור לדואר ישראל, יהיה לזה פאק או שיהיה לזה קאץ׳.

כתוב שנתניהו חתם על הרישיון החדש.
הרפורמה לא תעבוד 🫤
שום דבר טוב לא יכול לצאת מנתניהו 🤬

כתוב שנתניהו חתם על הרישיון החדש.
הרפורמה לא תעבוד 🫤
שום דבר טוב לא יכול לצאת מנתניהו 🤬
ומהדואר.
הדואר בארץ על הפנים. אני לא מתלהב מהרפורמה עד שאני לא רואה תוצאות בפועל. בנתיים זה רק דיבורים אך מפלל לטוב.

לצערי אני מאמין שרק תחרות מסיבית(לא יקרה בשנים הקרובות) תשנה משהו ושום "רפורמה" לא תעזור. עד אז אנחנו נישאר עם השירות הכי גרוע ביקום ועם התסכול.

• פותח/ת השרשור
10411286_10152782299327659_6119949402468157404_n.jpg

זהו סניף הדואר המרכזי בחולון(שלצערי גם אני נמצא בו לאחר שסגרו את הסניף הקרוב אליי)

וכמו שאתם רואים אין בו תור(ממש ימות המשיח הגיעו, אני עוד אתחיל לחשוב שאשכרה הטיבו את השירות).

סניף שיש בו 4,5 דלפקים ועוד 2 עמדות מסירת חבילות כשבפועל עובדים בו רק 2 או 3 אנשים - זה מה שגורם לאנשים לחכות במינימום שעה.

קח לדוגמה את דימונה. סניף אחד צפוף ל40 אלף תושבים פלוס כל הפזורה הבדואית שלוקחים את החבילות שלהם משם. שם אתה יכול לקחת מספר, לחזור אחרי כמה שעות ועדיין לחכות בסביבות השעה.
בימים של מקבלי הקצבאות זה פשוט אסון ואתה יכול לשכוח מהחבילה שלך - זה כבר שנים ככה וגם זה לא גרם לדואר לחשוב על לעבוד בצורה טיפה יותר מתוגברת...

10411286_10152782299327659_6119949402468157404_n.jpg

זהו סניף הדואר המרכזי בחולון(שלצערי גם אני נמצא בו לאחר שסגרו את הסניף הקרוב אליי)

וכמו שאתם רואים אין בו תור(ממש ימות המשיח הגיעו, אני עוד אתחיל לחשוב שאשכרה הטיבו את השירות).

סניף שיש בו 4,5 דלפקים ועוד 2 עמדות מסירת חבילות כשבפועל עובדים בו רק 2 או 3 אנשים - זה מה שגורם לאנשים לחכות במינימום שעה.
ממתי קריית שרת המרכזי בחולון? חוץ מזה שאם באים בשעות מסויימות, הרבה פעמים אין תור. כבר קרה לי שנכנס לסניף וישר ניגשתי לדלפק. הייתי היחידי שם.
בכל מקרה, עד כמה שידוע לי הסניף המרכזי הוא בהסתדרות.

• פותח/ת השרשור
ממתי קריית שרת המרכזי בחולון? חוץ מזה שאם באים בשעות מסויימות, הרבה פעמים אין תור. כבר קרה לי שנכנס לסניף וישר ניגשתי לדלפק. הייתי היחידי שם.
בכל מקרה, עד כמה שידוע לי הסניף המרכזי הוא בהסתדרות.

התבלבלתי בסניף- התכוונתי לסניף ליד העירייה, בכל מקרה גם שם מפוצץ.

הייתי מתאמן בפרייבט ג'ים ותמיד הייתי עובר שם על הדרך ותמיד היו שם הרבה אנשים שמחכים בתור.

קרה לי כבר הרבה פעמים שהביאו לי חבילות קטנות עד הבית. אבל חבילות גדולות זה תמיד בדואר רשום

עובדות:
1. דואר ישראל הוא מונופול ברשות החוק במדינת ישראל של 2014
2. רוב סניפי הדואר מנוהלים ע"י זכיינים פרטיים(פרט לסניפים ראשיים) שחושבים קודם כל על הכנסות לעומת הוצאות ולא על השירות ללקוח, זה למה חצי מהחלונות שירות תמיד סגורים.
3. צורת העבודה של דואר ישראל לא התפתחה משנת 2001, בUSPS בתוך ארה"ב חבילה תוך 3 ימים כולל מעקב יכולה להגיע מלוס אנג'לס לניו יורק, בישראל חבילה יכולה להגיע אחרי שבוע מאשדוד למבשרת ציון(סיפור אמיתי @the Raccoon) וגם אף אחד לא יידע לומר איפה היא(בערך 0.00001 אחוז מהחבילות בUSPS ביום מועברות בדואר ישראל בחודש)

הדרך היחידה שיהיה שיפור זה לפתוח את השוק לחברות מתחרות, מה שלא יקרה בעשור הקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית