הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה של סקוואט

קשה לראות איזו אחיזה זו אבל אני מנחש ש HB לפי העמידה הצרה יחסית,
הירידה שלך הייתה די גבולית, בחלק מהחזרות לפחות.
וקשה לראות אם אתה "זורק" את הברכיים מספיק החוצה, כי נדמה שהן קורסות קצת קדימה בבור.

בכל אופן די קשה לראות מהזווית הזו.

• פותח/ת השרשור
וקשה לראות אם אתה "זורק" את הברכיים מספיק החוצה, כי נדמה שהן קורסות קצת קדימה בבור.

היי קודם כל תודה
וכמה דברים
1. זה אכן hb
2. לא הבנתי מה זה "בבור"
3. ירידה גבולית מבחינת עומק?
ו4. https://www.lbs.co.il/threads/62745/
זה היה לפני כמה זמן האם יש שיפור? הומלץ לי שם לעבור לlb אך הlb הרגיש לי פחות נוח והעדפתי בכל זאת להשאר בhb
תודה

2. לא הבנתי מה זה "בבור"
בסוף הירידה, רבע שניה לפני שאתה מרים את האגן בחזרה למעלה.
תחתית הירידה = הבור

זה היה לפני כמה זמן האם יש שיפור? הומלץ לי שם לעבור לlb אך הlb הרגיש לי פחות נוח והעדפתי בכל זאת להשאר בhb

עוד משהו, המבט שלך גבוה מידיי. תוריד אותו קצת למטה, תסתכל על משהו שנמצא 1.5 מטרים מולך.
ברגע שתוריד קצת למטה את הראש, זה יהיה בקו ישר עם עמוד השדרה.

לדעתי ב HB הירידה צריכה להיות עמוקה יותר מ LB אבל אולי אני טועה.

בכל אופן,
אני בדיוק בתהליכי מעבר ל LB.
זה אכן פחות נוח, אבל מאפשר עבודה על קבוצת שרירים גדולה יותר שב HB לא עובדים עליה.

• פותח/ת השרשור
בסוף הירידה, רבע שניה לפני שאתה מרים את האגן בחזרה למעלה.
תחתית הירידה = הבור

עוד משהו, המבט שלך גבוה מידיי. תוריד אותו קצת למטה, תסתכל על משהו שנמצא 1.5 מטרים מולך.
ברגע שתוריד קצת למטה את הראש, זה יהיה בקו ישר עם עמוד השדרה.

לדעתי ב HB הירידה צריכה להיות עמוקה יותר מ LB אבל אולי אני טועה.

בכל אופן,
אני בדיוק בתהליכי מעבר ל LB.
זה אכן פחות נוח, אבל מאפשר עבודה על קבוצת שרירים גדולה יותר שב HB לא עובדים עליה.

אוקיי תודה רבה
ותגיד אתה רואה אם יש לי סיבוב אגן במהלך הסקוואט? כי לא מזמן קראתי שזה יכול לגרום לפריצת דיסק ואני מפחד שזה קורה לי ואני לא שם לב

ירידה די גבולית?
עד לאן אתה רוצה שהוא ירד ?
היי קודם כל תודה
וכמה דברים
1. זה אכן hb
2. לא הבנתי מה זה "בבור"
3. ירידה גבולית מבחינת עומק?
ו4. https://www.lbs.co.il/threads/62745/
תודה

גם לי די קשה להביא לך ביקורת על הטכניקה , מה שנראה לי לא תקין אצלך זה עקבים עולים (כנראה בגלל שאתה מסתכל למעלה במקום להסתכל ישר ) צוואר אמור להיות אנך לעמוד שדרה בנוסף תנסה לחשוב על לדחוף בעזרת העקב ,
פתח פיסוק (רוחב כתפיים בערך),

עריכה: אין זכר לסיבוב אגן אתה יכול להישאר רגוע , סיבוב אגן קורה בדרך כלל בלוו באר סקוואט פחות בהיי באר

עד לאן אתה רוצה שהוא ירד ?
מהסרטון ומהזווית הבעייתית הזו בכמה חזרות נדמה שהוא מגיע למקביל אבל לא עובר אותו, או שזה גבולי.
ב HB למיטב ידיעתי הירידה עמוקה יותר מ LB.
גם ראיתי סרטונים של מייק שעובד ב HB שיורד עמוק יותר.

באמת שקשה לראות טוב מהזווית הזאת. אולי יש מעט חוסר גמישות בעקבים שגורם להם לעלות, וכתוצאה מכך המוט לא נע בקו ישר לאורך התנועה והמשקל נשען יותר על האצבעות - מה שגרם לstruggle בחזרה האחרונה..
העומק בעיני סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית