עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים. רק שלא כדאי לנסות לנקז עם מחט, טיפול אנטיביוטי באמצעות אוגמנטין יספיק במידה ומדובר בזיהום. כמובן שלא להמשיך ולהזריק לאיזור.יש לך שם מוגלה אחי. אל תזריק לשם עד שיעלם.
אתה יכול ללכת עם זה לרופא לנקז.... לא נראה לי שהבעיה עם החומר.
יש כאלו שדוחפים לגוש כזה מחט ורודה ושואבים הכל עד שנשאר רק דם.... אבל אני לא רופא.
לרוב זה עובר לבד. אם אין החמרה במצב (כאב, נפיחות גוברת) המתן מספר ימים, אפילו יותר לפני הזרקה נוספת לאיזור.כדאי להמתין מעט ולראות מה קורה עם זה או ישר להתחיל עם אוגמנטין?
וכמה זמן היית ממליץ לא להזריק לאותו איזור?
ראית פעם כזה בלייב?זה באמת כזה גדול?
תודה - הרגעת אותי תום, כבר הייתי בטוח שהולכים להוציא לי נחש מהישבן לפי הסרטון של יניב.
(הכותב זה יניב ריז, אני במיון ומשום מה היוזר הזה היה מחובר)
ניקזתי לעצמי אחד שהיה לי בפנים...
עמדתי מול מראה, הזרקתי לעצמי 5 מ"ג דורמיקום לשריר, אחרי 10 דק' שהתחלתי להיות מטושטש עשיתי לעצמי הרדמה מקומית, ופתחתי עם סכין מנתחים בחתך קטן ,ככה שלא אצטרך לעשות תפרים (יש גבול למוטוריקה עדינה על דורמיקום לשריר) וניקזתי...
בשנה האחרונה כחלק מהכשרת ה-PA כבר ניקזתי מלא כאלה, היה אחד שהצריך 5 תפרים אחרי 0מישהו שהיה לו בגב).
אלו ציסטות שפירות של שומן מסוג SEBUM, שנוצר באופן טבעי בזקיקי שיער.
בסייקל על טסט, גם ייצור ה-SEBUM מוגבר עקב עליה ברמות ה-DHT, ולכן גם עולה משמעותית השכיחות והחומרה של ציסטות אפידרמליות.
זה לא מגלה כמו שנוטים לחשוב, זה בדיוק אותו חומר שיש ב"שחורים" באף.
לבן,מאוד שעוותי,סמיך וכשמופרש בכמויות, אז גם מדיף ריח של כלב שלא שטפו שנתיים.
ניקזתי לעצמי אחד שהיה לי בפנים...ראית פעם כזה בלייב?זה באמת כזה גדול?
תודה - הרגעת אותי תום, כבר הייתי בטוח שהולכים להוציא לי נחש מהישבן לפי הסרטון של יניב.