הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה באמת צריך לקחת?!

Maor David

משתמש פעיל
597
109
נק' מוניטין:
962
597
109
ספייס באר שבע
היי,

אני קצת בבעיה, יותר מידי מידע בלבל אותי לגמרי....

אני לקראת סיום סבב מסה (טבעי לגמרי, עד עכשיו הייתי אנטי ברמה של אפילו אבקת חלבון לא לקחתי)
ואני רוצה לתת פוש אחרון וחזק עד אפריל/מאי שאני יחליט להתחיל חיטוב.

אני רוצה לקנות כמה דברים -

קריאטין
פרי וורקאווט
ומולטי ויטמין

עכשיו יש לי שאלות אשמח לעזרתכם -

קריאטין -

1. הבנתי שמונוהיידרייט, משנה מאיזה חברה?
2. משנה אחרי אוכל / לפני / בטן ריקה?

פרי וורקאווט - כל המידע שנכנס לי למוח בלבל אותי לגמרי, חבר נתן לי לנסות את הC4 אבל עוד לא לקחתי כי אני קצת חושש

1. יש בעיה לקחת את הC4 אחרי כוס קפה ועל בטן ריקה? (זה בדרך כלל הרוטינה שלי לפני אימון בגלל זה אני שואל)
2. לקחת אותו אחרי אוכל / לפני / בטן ריקה על הבוקר?
3. איזה פרי וורקאווט יתן לי בוסט הכי טוב לאימון משקולות + אימון על שק אגרוף אחרי (אירובי)?
4. אם אני מתחיל ואף פעם לא לקחתי, 2 סקופים זה יותר מידי?

מולטיויטמין -

1. הבנתי שאופטימן כדאי, יש כמה סוגים, איזה כדאי לקחת?
2. כדאי לעשות בדיקה איזה ויטמנים חסרים לי לפני? ואיך עושים את זה בבדיקת דם?
3. מולטיויטמין שמוכרים בסופר פארם לדוגמא יספיק?

ולשאלת השאלות -

אם אני רוצה מרכיבים פשוטים ליצור את כל מה שאני צריך בעצמי
הבנתי שמספיקים - קריאטין, בטא אלנין, וקפאין
יש עוד משהו שכדאי להוסיף למיקס?

אני מזה אשמח לעזרתכם אני מתחיל טוטאלי בזה וככל שאני קורא יותר אני מאבד את עצמי יותר

1. קריאטין - 5 גרם ביום , ללא סייקלים ולא משנה באיזה שעה ביום .
2. preworkout - על בטן ריקה , חצי שעה לפני אימון . עדיף לא להוסיף קפאין מבחוץ , כי בדרך כלל יש מספיק במוצר עצמו .
3. מולטי- לא יודע איפה מצאת כמה סוגים של אופטי-מן אבל הוא בסדר גמור.

אל תצפה לקסמים מתוספים האלו , לא יהיה פןש ולא נעליים . אתה פשוט עוזר לגוף שלך ולא יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
כשאני אומר "פוש" אני מתכוון לפוש באנרגיה לפני אימון והאופציה לשיפור ביצועים בעזרת הקריאטין,
אני לא מתכוון לגדילה מסיבית סטייל סייקלים למינהם...בזה אני לא אגע אף פעם

תודה על התשובות ושאלה נוספת -

קריאטין ואלכוהול...רע / טוב / לא כזה משנה?

ולגבי כמות פריוורקאווט יש כמות מסויימת שכדאי לקחת בתור מתחיל?

עדיף לך לקנות קודם קפסולות קפאין 200מ"ג. פריוורקאוט מאוד יקר ולא עובד על כולם באותה מידה והקפאין הוא אופציה בטוחה וזולה שתביא לך תוצאות דומות מבחינת אנרגיה לפני אימון.
מולטי ויטמין זה גם תוסף יקר. לדוגמא המולטיויטמין של OPTI-MEN עולה 150 ש"ח ל90 קפסולות בAMINOSHOP וצריך לקחת 3 ביום אז אתה שם 150 שקל בחודש. במקום זה אתה יכול להכניס מספיק ירקות לתפריט שלך ואתה לא תצטרך אותו.

מבחינת תוספים טובים שגם משתלמים לך מבחינה כספית לך על אבקות חלבון, קריאטין, בטה אלנין ואומגה 3. אלה תוספים לא יקרים שמספיקים להרבה זמן וכן עוזרים לך בכל מה שאתה צריך. + בנוסף לזה קפסולות קפאין גם לא יקרות וצריך רק אחת לפני אימון.

כשאני אומר "פוש" אני מתכוון לפוש באנרגיה לפני אימון והאופציה לשיפור ביצועים בעזרת הקריאטין,
אני לא מתכוון לגדילה מסיבית סטייל סייקלים למינהם...בזה אני לא אגע אף פעם

תודה על התשובות ושאלה נוספת -

קריאטין ואלכוהול...רע / טוב / לא כזה משנה?

ולגבי כמות פריוורקאווט יש כמות מסויימת שכדאי לקחת בתור מתחיל?
עושה רושם שגם באבקת חלבון אמרת שלא תיגע

• פותח/ת השרשור
עושה רושם שגם באבקת חלבון אמרת שלא תיגע

עושה רושם שאתה לא מאמין לי
(וזה בסדר אתה לא חייב)

עדיף לך לקנות קודם קפסולות קפאין 200מ"ג. פריוורקאוט מאוד יקר ולא עובד על כולם באותה מידה והקפאין הוא אופציה בטוחה וזולה שתביא לך תוצאות דומות מבחינת אנרגיה לפני אימון.
מולטי ויטמין זה גם תוסף יקר. לדוגמא המולטיויטמין של OPTI-MEN עולה 150 ש"ח ל90 קפסולות בAMINOSHOP וצריך לקחת 3 ביום אז אתה שם 150 שקל בחודש. במקום זה אתה יכול להכניס מספיק ירקות לתפריט שלך ואתה לא תצטרך אותו.

מבחינת תוספים טובים שגם משתלמים לך מבחינה כספית לך על אבקות חלבון, קריאטין, בטה אלנין ואומגה 3. אלה תוספים לא יקרים שמספיקים להרבה זמן וכן עוזרים לך בכל מה שאתה צריך. + בנוסף לזה קפסולות קפאין גם לא יקרות וצריך רק אחת לפני אימון.

תודה על התשובה המפורטת מעריך את זה

בטא אלנין - אולי התוסף הכי יקר שצוין פה
אכילת ירקות בלבד בכלל לא תתן לך את כל מה שמולטי יתן לך.

ולפותח הפוסט - כן,לא רק שאני לא מאמין,גם הדרך חשיבה הפרימיטיבית הזו מעצבנת אותי.הרי ברור שלא השקעת בלשאול למה אני פוסל את תוסף X (לדוג').

ולפותח הפוסט - כן,לא רק שאני לא מאמין,גם הדרך חשיבה הפרימיטיבית הזו מעצבנת אותי.הרי ברור שלא השקעת בלשאול למה אני פוסל את תוסף X (לדוג').
אני לא הולך להתווכח איתך על תועלת מוצרים כי אתה מבין בזה הרבה יותר ממני אבל מבחינת מחירים:

בטה אלנין באבקה אני יכול להשיג ב100 שקל ל500 גרם כשכל מנה היא 3-4 גרם שזה אומר פחות משקל ליום
מולטיויטמין אפשר באותו המחיר לקבל 150-200 כמוסות וצריך לקחת 6 כמוסות שזה אומר שזה יספיק לחודש

אתה חושב שהמחיר של המולטיויטמין מצדיק את עצמו? כי הבטא אלנין כל כך זול שאני אפילו לא סופר אותו אבל למולטי ויטמין אני צריך לשים 100 שקל בחודש...

אני לא הולך להתווכח איתך על תועלת מוצרים כי אתה מבין בזה הרבה יותר ממני אבל מבחינת מחירים:

בטה אלנין באבקה אני יכול להשיג ב100 שקל ל500 גרם כשכל מנה היא 3-4 גרם שזה אומר פחות משקל ליום
מולטיויטמין אפשר באותו המחיר לקבל 150-200 כמוסות וצריך לקחת 6 כמוסות שזה אומר שזה יספיק לחודש

אתה חושב שהמחיר של המולטיויטמין מצדיק את עצמו? כי הבטא אלנין כל כך זול שאני אפילו לא סופר אותו אבל למולטי ויטמין אני צריך לשים 100 שקל בחודש...
תראה לי בארץ בטא אלנין (באבקה סבבה,למרות שממליצים כדורים) 500 גרם ב100 שקל

60 סרבינגס ב13 דולר של 50 plus men מולטי ויטמין
יוצא בערך 30 שקל לחודש.

• פותח/ת השרשור

אז אתה טועה...ואני לא חושב שזו חשיבה פרימיטיבית, ולא שאני חייב לך הסברים, אבל כן קראתי מאמרים וכן קראתי על אבקות חלבון ותוספים גם שלא לקחתי רק כדי לראות ממה כל ההתלהבות, עכשיו כשאני מוצא את עצמי זקוק לזה כעזר אז אני מתעניין יותר ביישום ולא רק במידע...

לא מבין מה הבעיה בזה...ועוד יותר לא מבין למה כל התגובות שלך בתור מנהל פורום תזונה ותוספים מתעסקות בלא לעזור דווקא...זה אמור להיות ההפך לדעתי

הרי אתה ברור יודע יותר ממני, אז בוא תספק מהידע שלך שאולי אני ילמד משהו שלא ידעתי...

60 סרבינגס ב13 דולר של 50 plus men מולטי ויטמין
יוצא בערך 30 שקל לחודש.

קיבלתי פה באן לפני שבוע על זה שדיברתי על הזמנות מחו"ל אז אני לא הולך להמשיך איתך על זה את השיחה אבל אתה טועה כי אתה לא מחשיב מחיר משלוח.

אז אתה טועה...ואני לא חושב שזו חשיבה פרימיטיבית, ולא שאני חייב לך הסברים, אבל כן קראתי מאמרים וכן קראתי על אבקות חלבון ותוספים גם שלא לקחתי רק כדי לראות ממה כל ההתלהבות, עכשיו כשאני מוצא את עצמי זקוק לזה כעזר אז אני מתעניין יותר ביישום ולא רק במידע...

לא מבין מה הבעיה בזה...ועוד יותר לא מבין למה כל התגובות שלך בתור מנהל פורום תזונה ותוספים מתעסקות בלא לעזור דווקא...זה אמור להיות ההפך לדעתי

הרי אתה ברור יודע יותר ממני, אז בוא תספק מהידע שלך שאולי אני ילמד משהו שלא ידעתי...

קראתי את התגובה שלך פעמיים ולא הבנתי לפי התגובה שלך במה בדיוק הוא טועה...
אתה משווה מחיר של בטא אלאנין מחול ומולטי ויטמין מהארץ ואז טוען שמולטי זה יקר מדי.
ספיצ׳לס.
אני בחיים לא עושה דברים כאלה. אני תמיד משווה מחירים מאותו מקור

• פותח/ת השרשור
קיבלתי פה באן לפני שבוע על זה שדיברתי על הזמנות מחו"ל אז אני לא הולך להמשיך איתך על זה את השיחה אבל אתה טועה כי אתה לא מחשיב מחיר משלוח.

הוא טועה במחשבה שלא שאלתי את עצמי למה אני פוסל משהו מסויים

ואני אשמח אם תשווה ערכים של ויטמנים במולטיויטמין אל מול ערכים בירקות כדי לראות כמה ירקות באמת צריך כדי להגיע לאותם ערכים במולטיויטמין

1) לא עשיתי פה השוואת מחירים אלה רק ציינתי מחיר של מוצר. בפוסט האחרון שעשיתי השוואת מחירים הבאתי את שני המחירים מאותו המקור
2) אסור לי להביא דוגמאות מאתרים מחו"ל. אני יכול להגיד רק שזה יותר זול אבל לא בהרבה. זה למה הבאתי מחיר קודם מהארץ. @SweetBamba גם ככה כבר שם עליי עין אני לא רוצה להסתבך עוד.

.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית